Calvin Klein, Jalkavoiteet, Jamela, Kasvovoiteet, LivBox, LV, Paese, Rajaukset, Rimmel, Ripsivärit, Silmänympärysvoiteet, Tuoksut, Vichy

Joulukuun LivBox

Olisin ollut joulukuun jakopäivänä (eli eilen) kotona, mutta eihän boksi ollut jakajalla mukana. Sain sen sitten tänään postista.

Jamela 24K Kultakollageeni silmänalusnaamio (pari) / Mulla itseasiassa on jo yksi pari odottamassa kokeilua. Nämä oikeasti kiinnostavat, mutta jotenkin olen pitänyt itseäni niin kiireisenä, etten ole muka ehtinyt testaamaan. Eikös sillon juuri olisi tarvetta tälläisille.. Logiikka hoi! Joulun hillun sitten kultalaputettuna. ;)
Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara (12ml) / Olen yhden tälläisen käyttänyt, joten pieni pettymys. Itse ripsiväri antoi kyllä nätin lopputuloksen, muttei ole vesiliukoisena sitä mitä haluan. Kiertoon.
LV Täyteläinen Jalkavoide (75ml) / Merkkinä LV on niiiin tylsä, etten ikinä ostaisi itse. Käytän tämän kyllä, koska jalkavoiteita ei ole kaapissa jemmassa (toisin kuin käsivoiteita apua).
Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream (15ml) / Kuivalle iholle jee! Vichyn voiteet on ollut hyviä. Käyttöön. Eikun naamarasvajonoon.
Paese Eyepencil (3g) / Musta glitterrajaus. Aika kuivan ja hileisen tuntuinen, vaikka antaakin kunnolla mustan värin. Kiertoon. (Olisin ottanut mielummin sen Clarinsin primerin.)

Mukana oli myös kaksi Calvin Kleinin tuoksunäytettä. Naisten Reveal EdP minulta löytyykin jo täysikokoisen ja sen postaus odottelee luonnoksissa. Miesten Euphoria Gold EdT vaikutti ensinuuhkaisulla hyvin perinteiseltä miestuoksulta, mutta yllättäen pehmenikin siipan iholla varsin mukavaksi.

+ SUKLAATA / Oli hyvää. Makeeta. Tosi makeeta. Aika sotkuista. Syötiin samalla, kun kirjoitin tätä.

Seuraavaksi tulee taas perinteeksi muodostunut koko vuoden boksit -postaus. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jonna H. torstai 11. joulukuun 2014 at 22:25

  Mä olisin vetänyt itkupotkuraivarit, jos olisin tilaaja ja olisin saanut kynän enkä Clarinsin primeriä. Hyvä syy, miksi en tilaa. :D Jos kaikilla olisi samat tuotteet voisin oikeasti harkita, vaikka itse olen aika huono käyttämään ei-normikokoisia tuotteita, mutta ihan jännityksen vuoksi. :p

  • Reply Myy torstai 11. joulukuun 2014 at 22:30

   Mä lähinnä mutruilin ja sanoin MEH. Jännitys on kiva, eriarvoisuus ei! :D (Paitsi, jos saa parhaan boksin, tietty.)

 • Reply Charming Nails perjantai 12. joulukuun 2014 at 08:15

  Sain sen paremman version. En olisi Paesesta tykännyt koska en käytä hileisiä tai kuivia rajauskyniä. Siksi käärmekuvioinen ripsari oli mieleisempi ja Clarins tietty…itsekin olen saanut välillä sitä huonompaa vaihtoehtoa joten toivottavasti saat ensi kerralla sen mieluisamman boxin ;)

  • Reply Myy perjantai 12. joulukuun 2014 at 09:21

   Tuo käärmekuvioinen ripsari olisi ollut mielenkiintoisempi edes sen takia, etten ole sitä kokeillut. Toisaalta sekin on vesiliukoinen, joten yhtä tyhjän kanssa. :) Toivotaan!

 • Reply Satu perjantai 12. joulukuun 2014 at 13:30

  Mä sain myös huonomman vaihtoehdon ja ketuttaa :P Suklaa pelasti boksin ja jatkan tilausta.

  • Reply Myy perjantai 12. joulukuun 2014 at 22:00

   Suklaa helpotti!

 • Reply Neiti Minttukihara tiistai 16. joulukuun 2014 at 12:26

  Mulle ei tullu noita Kultakollageeni silmänalusnaamioita :/ Kaikki samat oli muuten.

  • Reply Myy torstai 18. joulukuun 2014 at 10:29

   Ne taisi itseasiassa olla joku pitkäaikaisten tilaajien extra.

  Leave a Reply