Apteekkikosmetiikka, Clinique, Ihonhoito, Käsivoiteet, L'Occitane, La Roche-Posay, LivBox, Silmänympärysvoiteet, Terre d'Oc, Vartalovoiteet

Lisää LivBox-suosikkeja ja arvonnan voittaja

Esittelin viime viikolla muutamia LivBox-suosikkeja ja keskityin silloin kasvoihin sekä hiuksiin. Olen kuitenkin tainnut leimautua blogin kautta the ihonhoitajaksi, joten tässä vielä LivBoxista tulleet suosikkituotteeni siltä saralta.

LivBox-suosikit-02

Terre d’Oc Shea Body Butter – Suloinen voipurkki tuli boksista viime kesänä. Puhdas karitevoi on ihanan rasvaista, täyteläistä ja tuoksuu herkulliselle. Tällä hoitaa vaikkapa kynsinauhoja (tai tatuointia, ihan miten vaan). Superkaunis napsukantinen purkki!

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ – Tammikuun boksista tuli pikkutuubi rakkausbalmia, joka pelasti talveni. Yritin olla hetken ilman megatonkkani tyhjennyttyä, mutta en onnistunut. Varoituksen sanana kaikille kuivaihoisille, tämä aiheuttaa riippuvuutta.

L’Occitane Hand Cream – Viime syksynä boksista tullut erittäin suloinen miniminituubi on vielä täysi, mutta käytin tätä käsivoidetta vähän isomman matkatuubillisen. Loistava kosteuttaja päiväkäyttöön, joka jättää juuri sopivasti rasvatun fiiliksen. Mummoisa tuoksu, mutta pidän siitä.

Clinique All About Eyes – Kertoo ehkä jotain viime kesän bloggaajaboksin huimasta tasosta, kun näistä kahdeksasta esittelemästäni suosikista kolme on tullut sieltä! Cliniquen klassikko silmänympärysvoiteesta tuli tuhdimpi rich-versio jo keväällä 2013. Se oli hyvää, mutta huolimatta kuivaihoisuudestani ihastuin vielä enemmän tähän alkuperäisempään kevyempään geelivoiteeseen. Loistava ”perusvoide”, joka sopii varmasti lähes jokaiselle.

LivBox-arvonta-02

Veikkauksia siitä, minkä tuotteen Glitz & Glam -blogin Minna on valinnut toukokuun LivBoxiin, tuli ilahduttavan paljon! En voinut vastustaa kiusausta laskea vähän tilastoja..

Kärki oli selkeä: 46% arvauksista koski huulipunaa tai muuta huulimeikkiä ja 28% veikkasi korostus- tai varjostusväriä. Uskoisin itsekin tuotteen löytyvän näistä ryhmistä. :) 7% arvasi tuotteen olevan luomiväri tai rajauskynä, 6% arvauksista oli meikkipohjaan liittyviä tuotteita ja 4% veikkasi ripsiväriä. 3% potin keräsi vielä poskipuna, kun loput veikkauksista oli yksittäisiä. Arvauksista tuli ihanasti esiin se, miten tuotteen veikattiin olevan heleä, raikas, pirteä ja keväinen.

Mutta mikä tuote siellä toukokuun boksissa on? Sitä en minäkään tiedä. :) Se selviää toukokuussa LivBoxin ilmestyttyä! Ehdit vielä tilata omasi täältä.

LivBox-arvonta-03

..ja mitä itse arvontaan tulee, niin random.org valitsi voittajaksi nimimerkin Marianna. Paljon onnea, sinulle on lähtenyt meiliä! :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply