Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvovoiteet

Dr. Hauschka Rose Day Cream

Dr.-Hauschka-Rose-Day-Cream-01

Dr. Hauschkan ruusuvoide uudistui viime syksynä. Tämä uusi versio on entistäkin ruusuisempi ja esimerkiksi lanoliini on korvattu toisella vahalla. Olen käyttänyt vanhaa versiota tuubillisen joskus vuosia sitten, enkä pitänyt siitä, joten testailu vähän jännitti.. Hauschkan oppien mukaan tämä on päivävoide, koska ihoa ei rasvata yöksi. Elän kuitenkin omien periaatteiden mukaisesti, joten käytin tämän yövoiteena. :)

Dr.-Hauschka-Rose-Day-Cream-02

Tuoksultaan tämä on selvästi ruusuisempi (ja parempi), kun edeltäjä haisi nenääni lähinnä pistävälle ja yrttiselle. Tuoksu ei edelleenkään ole mieleeni, koska se on liian vihreän vehreä ja minä pidän sellaisista puuterisen huumaavista, syvistä ruusutuoksuista. Valkoinen voide on tuhtia ja seisoo hyvin omin jaloin, mutta se ei kuitenkaan ole niin jankkia kuin muinoin. Jos en käyttäisi alla seerumia, en saisi tätä kitkan takia levitettyä iholle kuin taputtelemalla. Siis huolimatta siitä, että lämmitin voiteen sormien välissä. Kun alla on tarpeeksi kosteuttava seerumi, levittyy tämä todella nätisti. Oli hassua huomata, että seerumin luonnollisuudella tai synteettisyydellä (vaivaiset viisi testikumppania) ei ollut voiteen levittymisen kannalta väliä, vaan merkitystä oli vain sillä kuinka mehukkaaksi seerumi jättää ihon pinnan. Rasvainen voide ravitsee tehokkaasti ja iho tuntuu aamulla miellyttävän pehmoiselta. Enää tämä ei tahmannut tyynyä tai lähmännyt otsahiuksia, mikä nyppi vanhan version kanssa. Vaikka olen kuivaihoinen, en omien koostumusmieltymyksieni takia käyttäisi tätä päivävoiteena. Alumiinituubi on toimiva ja hygieeninen pakkaustapa tälläiselle tuotteelle, jota ei tarvitse päivittäin kuljettaa laukussa mukana. Se on myös helppo saada kokonaan tyhjäksi, peukku!

Dr.-Hauschka-Rose-Day-Cream-INCI

Uudistunut INCI. Tällä kertaa Ruusuvoide oli ihan hauska ekotuttavuus. Ostaisinko sitä itse? En usko. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvinnut pitkin hampain turistella tuubia tyhjäksi ja se on jo aika hyvä saavutus!

Tuote saatu blogin kautta testiin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 11:59

  Mä olen kyllä käyttänyt tätä kuivimpaan aikaan ihan päivävoiteenakin… :D Mutta tosiaan ei imeydy ihan hetkessä ellei taputtele ohuen ohutta kerrosta. Tykkään kyllä ja voisin ostaa itsekin, oikein kiva perusvoide mulle :)

  • Reply Myy keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 22:04

   Mua vähän hämäsi öljyisyys päiväkäytössä, kun tahdon arkena meikata heti päälle. :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 13:15

  Täytyypä kokeilla seerumin päälle. Kokeilin kerran ja kavahdin jankkia koostumusta. Minä tykkään tämän tuoksusta kyllä.

  • Reply Myy keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 22:02

   Kannattaa ihmeessä kokeilla seerumin kanssa! Tarpeeksi kostealle pohjalle tämä ihan luiskahti paikoilleen. :)

 • Reply Jonna H. keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 14:22

  Mä tykkään tästä tosi paljon myös päivävoiteena. :p

  • Reply Myy keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 22:03

   Mä voin kyllä käyttää esim. Sensain Super Moistia emulsiota päivävoiteena, mutta tämä ei toiminut. :D

 • Reply Mia / Beauty Highlights keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 16:25

  Hei, oli muuten tosi kiva tavata sut tänään! :) Niinkuin jotain puhetta jo olikin, mä käytin tätä talvella ja paksusta koostumuksesta huolimatta tämä osoittautui ihan loistavaksi mun talvi-iholle. Luulin, että olisi ollut aivan liian tymäkkää. Meni mulla jopa päivävoiteena mun iho-oireiluiden aikaan, kun iho kuivahti ja stressaantui tosi pahasti. Voisin ostaa uuden tuubin ja ensi talvena varmasti ostankin :)

  • Reply Myy keskiviikko 18. maaliskuun 2015 at 22:05

   Oli ihana nähdä! Olit niin suloisen eloisa ja puhelias. <3

   • Reply Mia / Beauty Highlights torstai 19. maaliskuun 2015 at 08:42

    Haha, olinko! :D Toivottavasti nähdään taas pian jossain blogitilaisuudessa! <3

  Leave a Reply