Ekokosmetiikka, H&M, Suihkugeelit

Edullinen ja riittoisa luonnonkosmetiikan suihkugeeli

En uskonut, että tämä yhtälö voi olla mahdollinen. Enkä varsinkaan uskonut, että löytäsin tämän kombon H&M:ltä!

Luonnonkosmetiikan suihkugeelit on yleensä todella luiruja ja pakattu tuubeihin. Eli tuubista lurahtelee valtoimenaan, halusi tai ei. Nämä asiat saa mut miettimään, että onko parempi luonnolle ostaa synteettistä, joka kestää 2-3 kertaa pidempään kuin hätäisesti hupenevaa ekoa. (Ennen kuin Helsinkiin tuli erillinen talousmuovinkeräys, mietin myös mm. sitä, että onko parempi ostaa ulkomaista luomuhunajaa lasipurkissa, jonka saa kierrätettyä vai kotimaista ei-luomua muovipurkissa, jota en saanut kierrätettyä. Nykyään ei onneksi ole enää tätä ongelmaa.) Hennesin suihkugeeli on hyytelömäisen paksua ja maltillinen pumppu annostelee sitä herneen kokoisen nokareen kerrallaan. Tämän kanssa pystyy olemaan pihtari! Sitruksinen tuoksukin on aika mukava.

Sen verran riittoisaa suihkugeeli on kuitenkin ollut, etten pysynyt kosmetiikan fast fashionin mukana, joten tätä ei enää löydy Hennesin nettikaupasta.. Jos törmäätte alelaareilla, suosittelen tarttumaan tilaisuuteen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply JonnaH. keskiviikko 29. marraskuun 2017 at 22:25

    Todellakin tuo edullinen ei liru on oikeastaan mahdoton yhdistelmä luonnonkosmetiika suihkugeeleissä. Patykoissa on aivan ihan koostumus, mutta myös ihana hinta. :D Harmi, jos tää on poistunut H&M:n valikoimista, olisin ehdottomasti kokeillut. :)

  • Leave a Reply