Kasvovoiteet, L'Oreal, Mies

Taas miesvoidetta

Taas uutta! Tällä kertaa käytössä ollut Dermosilin Man Nourishing Facial Cream kesti melkein kaksi kuukautta. Hieman riittoisampaa kuin aikaisemmat L’Orealit. Mies ei ihan niin paljoa tykännyt Dermosilista ja mikäli oikein ymmärsin, niin se oli hänen makuunsa hieman liian rasvaista. Iho kyllä tykkäsi, ainakin minun silmin. ;) Päädyin kuitenkin ostamaan taas L’Orealin Men Expertia, tällä kertaa Hydra Energetic Anti-Stress Moisturising Lotionin, jota ei ole aikaisemmin kokeiltu.

Miksi muuten lähes kaikki (markettimerkkien) miesvoiteet on pakattu näihin täsmälleen samanlaisiin pumppupulloihin, joita en ole nähnyt missään naisille suunnatussa tuotteessa? Hygienisyys on hyvä juttu, mutta näistä ei(ainakaan Mies) pysty päättelemään milloin voide loppuu, joten se tapahtuu aina kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Pelästyin, kun tuotetta kuvatessa tajusin rasvan olevan sinistä! Tai vaalean turkoosia, mitälie. Kai se tuo lisää miehekkyyttä, mutta minua epäilytti.

Koostumus tuntui kämmenselälle ihanan geelimäiseltä (ja hieman viileältä). Levittyi superhelposti ja imeytyi hetkessä. Uskoisin tämän olevan koostumukselta sellaista, jota Mies haluaa. Koostumuksista ja ominaisuuksista on vaan hankala keskustella, koska Mies ei puhu kosmetiikkaa. :D

Olisin muuten halunnut suojakertoimellisen voiteen, mutta ei-selektiiviseltä puolelta en sellaista ainakaan heti huomannut. Suosituksia?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Chica lauantai 5. kesäkuun 2010 at 10:13

  Kyllä ainakin Herbinan Marjaspa kasvovoiteessa on tuollainen pumppupullo. :) Noista suojakertoimellisista voisteista en valitettavasti osaa sanoa mitään.

 • Reply Shona lauantai 5. kesäkuun 2010 at 10:16

  Herbinalla ainakin on naisten kasvovoide tollaisessa purkissa, mutta se on tosiaankin ärsyttävää, kun ei yhtään tiedä millon tuote loppuu :/ muuten on kyllä aivan ihana rasva.

 • Reply kiukkupussi lauantai 5. kesäkuun 2010 at 11:08

  Kappas, ne on menneet minulta ihan ohi. Pitäis varmaan tutustua Herbinaan. :)

 • Reply Anonymous sunnuntai 6. kesäkuun 2010 at 08:39

  Viimeksi ostin omalle miehelleni The Body Shopin Maca Root energisoivaa kasvovoidetta. Ihan miesten sarjaa siis. SPF on 15 ja hintakaan (20,80) ei ole paha, kun tavaraa on puolet enemmän kuin useimmissa miesten kasvovoiteissa. Itse tykkään tuoksusta, eikä mies ole valittanut laadusta. Tosin ei se(kään) oikein osaa puhua kosmetiikasta. ”Ihan hyvää tää on.” saan yleensä lypsettyä kommentiksi.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 6. kesäkuun 2010 at 20:15

  Kiitos vinkistä! :) Suuntaan seuraavaksi Body Shoppiin miesvoideostoksille.

 • Leave a Reply