OPI

Merry Midnight!


2x OPI Nail Envy, 3x OPI Merry Midnight, päällä Poshea. Unohtakaa sotkut kynsinauhoissa.

Tämä on mielettömän upea lakka, mutta sain ensimmäisestä käyttökerrasta traumoja ja kesti hetken, että uskalsin kokeilla uudestaan. Olin menossa työkaverini synttäreille ja tapani mukaan olin ajoissa valmiina. Eli vietettyäni iltapäivän liiankin rauhallisesti, tajusin yhtäkkiä minulla olevan 10 minuuttia aikaa olla ulkona takki päällä matkalla junalle. Ja kynnet olivat täysin laittamatta.


Päätin siis huitaista tätä ihanan hileistä syvää violettia kynsiini, koska ajattelin sen peittävän hyvin ja hileisyyden vuoksi kuivuvan nopeasti. Onnistuin kesken lakkauksen tiputtamaan lakkasiveltimen kämmeneni ja valkoisen sohvanreunan kautta lattialle, josta se vieri sohvan alle. Märin, keskeneräisin kynsin kaivelin sudin sohvan alta, jossa ei toki ikinä ole yhtään pölyä. Äkkiä lakkaus loppuun, epätoivoinen pikakuivatusyritys, vielä epätoivoisempi ulkovaatteiden pukeminen ja ulos.


Kipitettyäni junaan, soi kännykkä ja sohaisin ensimmäisen kynnen muusiksi laukun vetoketjuun. Viimeistään nyt ymmärrätte, miksi en kuvannut niitä kynsiä! Kyllähän niillä biletti sen yhden illan hämärässä, mutta huh.. Nyt siis paremmalla yrityksellä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply