Loppuneet

Lokakuu 2011

Taas nopea hyppy menneeseen. Lokakuussa oli Hullut Päivät ja siellä tuli tehtyä muutamia erinomaisia hankintoja. Kohtahan ne on taas. :)

Kaksi YSL:n valokynää maksoi vain 49,90 euroa. Tässä vaiheessa melkein puoli vuotta myöhemmin ensimmäinen kynä on alkanut osoittaa merkkejä loppumisesta, joten kesto on mainio lähes päivittäisestä käytöstä huolimatta.

Parit Clarinsin dödöt varastoon, ylläri. Tuplapaketti kustansi 29,90 euroa. En tiedä käytänkö tätä jotenkin tuhlaillen, mutta yksi purkki kestää käytössä noin 2,5 kuukautta.

Sensain aivan mielettömän ihana irtopuuteri. Tämä on niin hienojakoista ja kevyttä. Hintaa oli 29,90 euroa ja purkki tulee kestämään minun käytössäni vuosia (nim. kivipuuterini on ostettu vuonna 2000 tai 2001 ja pannusta ei vielä edes näy pohja).

Kampaajalla käydessäni oli pakko ostaa uudet kunnolliset värisuojatuotteet, kun muutuin yllättäen brunetiksi. Pureologyn Supersmooth shampoo ja hoitoaine on toiminut mainiosti. Kampaamohinta aivan hirveä, mutta jos pyydän kampaajaltani suosituksia, niin myös ostan hänen suosittelemat tuotteet. Reilu peli. Shampoo maksoi 31,25 euroa ja hoitoaine 33,25 euroa. Näitä pitäisi käyttää helmen verran. HELMEN verran?! Terveisin kerralla 3-4 pumppausta hoitista Tigin pullosta.. En ole ihan suositusmäärien rajoissa pysynyt, mutta petrannut paljon vanhoihin tapoihin nähden. Ja molemmissa pulloissa on vielä reilusti tavaraa jäljellä puolen vuoden käytön jälkeen. Pullon malli on kaunis, mutta miten ihmeessä näitä pidetään ylösalaisin saadakseen viimeisetkin rippeet pohjalta?

Löysin jonkun lehden välistä näytteen Carmexia ja ihastuin. Piti hankkia täysikokoinen, kun viikon puristelun jälkeen näytepussi tuli tyhjäksi. En niin tykkää huulirasvapurkeista, mutta en löytänyt mistään (eli Stokkalta) tuubia. Saako niitä edes Suomesta? Maksoi 3,20 euroa.

Orlyn kynsilakanpoistoaine tarttui mukaan kynsihuollossa käydessäni. Ihan jees, sopii rakennekynsille. Maksoi 9,70 euroa.

Pohjalla heräteostos eBaysta: Tarte LipSurgence Natural Lip Tint sävyssä Swank. Ihanan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen kynäpuna. Näitä pitäisi saada Suomesta! Erilaisia koostumuksia ja paljon sävyjä. Maksoin tästä noin 12,50 euroa.

Loppuneita jokunen.

– Depend Kynsilakanpoistoaine
– Skinfood Salmon Brightening Eye Serum
– BM Gel 28 Tehoseerumi
– Cover Girl Lash Blast Fusion
– Dermosil Aloe Gel

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannavee tiistai 3. huhtikuun 2012 at 12:05

  Kyllä meidän Citymarketista ainakin saa tuubeissa Carmexia, mutta muusta en sitten tiiäkkään :))

  – Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

 • Reply Myy tiistai 3. huhtikuun 2012 at 12:20

  Jes mahtavaa! Kiitos Hannavee <3 Nyt pitäisi saada itsensä jotenkin Citymarketiin..

 • Reply m maanantai 9. huhtikuun 2012 at 15:14

  Olen nähnyt Carmexia tuubissa myös Anttilassa ja Minimanissa. :)

 • Reply Myy maanantai 9. huhtikuun 2012 at 15:51

  Kiitos! Täytyy käydä Anttilassa katsomassa. Sinne on autottomana hieman helpompaa päästä kuin Citymarketiin. :)

 • Leave a Reply