Lifestyle

Uusi vuosi, uudet kujeet

Blogi ajautui ihan puolivahingossa parin viikon joululomalle. Ensin lepäilin ja fiilistelin joulua. Sitten kroppa heitti pari kärrynpyörää ja olen lepäillyt lääkärin käskystä. Eiköhän tässä kohta taas ole takaisin työntouhussa. :) Kurkataan nyt viime vuoden luetuimmat jutut ja palaan niin suosikkituotteiden kuin loppuneiden rumbaan myöhemmin.

Holika Holika Baby Silky Foot 01

1. Itselleni tuli ihan puskista, että vuoden luetuin juttu oli edellisvuodelta oleva kuorintasukkapostaus! Ällöt jalkakuvat koukuttaa? Holika Holikan sukat oli loistavat ja näillä näpyköillä testiin pääsee marketeista saatava kilpailija. :)

Tallinna 01

2. Myös kakkossijan juttu oli edeltävältä vuodelta, kun esittelin Tallinnassa tehtyjä ostoksia. Pitäisikö tässä huolestua? ;)

Joulukuun-LivBox-01

3. Ensimmäinen tuore postaus löytyy sijalta kolme eli tarina tämän joulukuun LivBoxista.

LivBox-suosikit-02

4. Jopa arvonnan sisältänyt LivBox-suosikkejani esitellyt postaus viime keväältä jäi tuon joulukuisen boksin jalkoihin. Kaikkea sitä!

Highlight-powders-02

5. Vitoseksi päätyi 20 vuoden korostuspuuterit, kun esittelin viime kesänä kaikki (sen hetkiset köhh) korostuspuuterini.

Peacock-hair-03

6. Olin kuvitellut kun minusta tuli merenneito -tarinan viime keväältä olevan vieläkin korkeammalla vuoden top kympissä, mutta sen sijaan jengi tahtoo katsella kuoriutuvia jalkapohjia.. Sinivihreä tukka oli niiiiin hieno, vaikkakin aika hankala ylläpidettävä. :)

Essence-01

7. Myös halpiskosmea pääsi mukaan! Ensikosketus Essenceen viime kesältä keräsi suosiota.

MAC-Burgundy-Times-Nine-01

8. Yksi vuoden näteimmistä (ja ehdottomasti käytännöllisimmän kokoisista) paleteista päätyi sijalle kahdeksan; MAC Burgundy Times Nine. <3

Parhaat-kasvosiveltimet-02

9. Syksyisten sivellinesittelyiden ykkösosa eli parhaat siveltimet kasvoille pääsi mukaan top kymppiin! Silmäsudit ei yltänyt kiinnostuksessa yhtä korkealle.

IsaDora-Eye-Color-Bar

10. Kympiksi kiri IsaDoran kuusikoiden esittely, jolle hävisi todella täpärästi ensimmäinen lempparipostaukseni eli lokakuun suosikit.

Semmonen vuosi 2015. Nyt nokka kohti tulevaa. :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi sunnuntai 3. tammikuun 2016 at 13:57

    Lista mun blogin luetuimmista jutuista olisi aika tylsempi, lähes kaikki ovat Livboxeja :D

  • Leave a Reply