HG, Nuxe, Öljyt

HG: Nuxe Huile Prodigieuse

Kuten on varmasti moneen otteeseen tullut ilmi, olen kuiva korppu. Tykkään ihonhoidossa öljyistä ja tämä kultainen neste on lempparini. Nuxen öljyssä on aivan ihana tuoksu, joka tuo arkeen sopivasti luksusta.

Käyttöohjeen mukaan tätä voisi käyttää myös hiuksiin, mutta itseasiassa en ole edes kokeillut. Voisin kuvitella tämän silottavan pörröisiä latvoja hiusseerumin tavoin.

Alkuun käytin öljyä kasvojen iholla sellaisenaan tai kosteusvoiteeseen sekoitettuna. Luettuani Sannin vinkin öljyn sekoittamisesta kasvoveteen, nousi öljyn käyttö uusiin mittasuhteisiin. Kasvovesi emulgoi öljyn ja se imeytyy ihoon hetkessä. Ihan mahtavaa!

Isompi 100ml suihkepullo ja sen suihkeeton 50ml vetoinen pikkusisko. Suihkepullo on huomattavasti toimivampi, kun öljyllä on tapana sotkea pulloa, jos sitä joutuu kaatamaan. Kulmikas isompi pullo ei ihan istu minun käteeni, kun hakee hyvää sumutusotetta, mutta kyllä tätä käyttää pystyy.

Suuttimesta tulee nätin tasaista sumua, joten tämä ei käytössä sotke. Kasvoille käyttäessä suihkauta tuotteen kädelle, koska sotken sen aina joko kasvoveteen tai kasvovoiteeseen. Vartalolle sellaisenaan sumutettuna.

Incistä löytyy öljyjen lisäksi toki muutakin, mutta tässä tuotteessa se ei minua haittaa, koska homma toimii moitteettomasti. Klikkaa isommaksi, niin saa jotain selvää!

Tästä löytyy myös kultaista shimmeriä sisältävä versio, Nuxe Huile Prodigieuse OR, mutta sitä en ole vielä testaillut. :) Voisi toimia kesällä säärillä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eveliina torstai 10. toukokuun 2012 at 21:55

  Vaikuttaa kivalta tuotteelta, ja varteenotettava idea tuo kasvoveteen sekoittaminen!

  Ainakin hiuspuolella öljyt sisältävät paljon muitakin hoitavia ja silottavia ainesosia. Voisi kuvitella, että iho- ja hiusöljyt ovat siten miellyttävämpiä käyttää ja toimivat paremmin. Ken tietää :)

  • Reply Myy perjantai 11. toukokuun 2012 at 22:20

   Kannattaa öljyjen kanssa ehdottomasti kokeilla kasvoveteen sekoittamista! :)

 • Reply Plaz^ perjantai 11. toukokuun 2012 at 21:17

  Ostatko/tilaatko tätä mistä? Vilkaisin että ainakin feeluniquesta löytyy.

  • Reply Myy perjantai 11. toukokuun 2012 at 22:19

   Tuon isomman suihkepullon ostin kentältä (tai oikeestaan koneesta). Edellisen taisin tilata juurikin Feeluniquesta. :) Kyllähän tätä ainakin Stockmann myy.

  Leave a Reply