Konad, Orly

Ruutukynnet

Minä tosiaan vasta harjoittelen Konadin kanssa.. :)

Pohjalla pari kerrosta Orlyn Calcium Shieldia ja Orlyn Girly neljän kerroksen verran. Mulla taitaa olla jotenkin epänormaalin voimakkaasti vaaleat kärjet kynsissä, kun en meinaa saada niitä millään peittoon. Pitäisi varmaan oppia vetämään aina joku cremelakka alle. Tämä lakka on kuitenkin söpö, hohtava vaaleanpunainen. Muistuttaa paljon OPIn Princesses Rule!:a.

Ostin Konadin laatan M60 ihan vaan näiden ruutujen takia. Ei mikään helpoin aloitus.. Mun kynnet on niin kuperat, että en mitenkään saanut ruutuja siististi ja suorasti myös kynsien kärkiin, vaikka yritin hyyyvin monta kertaa uudestaan ja uudestaan. Kynteni on myös selkeesti kaarevat pituussuunnassa, joten leimasinta pitäisi pyöräyttää perinteisen ”reunasta reunaan” -tavan lisäksi myös ”tyvestä kärkeen” -suunnassa. Mahdotonta! Vai onko?

Hermot siinä meni, joten kärjissä Orlyn Iron Butterfly, joka olisi ilman päällyslakkaa melko mattainen. Konad-lakkana niiden oma joku melkeen musta. Ja päällä pari kunnon kerrosta Poshea.

Kärjet on hieman eri kokoisia ja muotoisia, koska sudin ne ruutujen mukaan.

Ei nämä silti kestä näin tarkkaa katselua, vaan näyttävät parhaalta käsivarrenmitan päästä. Harmi, ettei kauempaa saa tarkkoja kuvia. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Gloss keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 07:40

  Tosi kivat kynnet! Ja huomattavasti paremmat kuin omat ”aloittelu-Konadini” :)

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 11:28

  Kiitos! :)

 • Reply Skirty keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 12:10

  Mun Kondad-aloittelut on kans tuskanhikistä hommaa. Vasta yhden kerran olen jaksanut kunnolla perehtyä koko asiaan. Aina päätän, että huomiseksi teen uudet koklaukset, mutta joka himputin kerta tulee jotain kiireitä ja muksut vaatii huomiota tai huusholli hoitamista, niin että kynnet saa viimeiseksi illalla sängyssä vain parin kerroksen lakkauksen pikakuivattajan höystämänä.

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 12:16

  Mulla oli onneksi alla sen verran monta kerrosta lakkaa, että pohja kesti epäonnistuneiden yritysten poistamisen. Ihan nätisti lähti vielä märkä epäonnistunut Konad-lakka, kun nopeasti pyyhkäisi kynsilakanpoistoaineella. :D Jotkut kynnet kokivat tämän useamman kerran..

  Ihme kyllä, oikeassa kädessä olisi siistimmät ruudut, vaikka olen oikeakätinen. Ehkä se johtuu siitä, että ensin revin pelihousuni vasemman käden kimpussa.

 • Reply Charming Nails: keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 13:35

  Tosi kivat :) ruudukkoa voisi kyllä kokeilla.

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 14:26

  Kiitos! Kannattaa kokeilla. Mä ajattelin seuraavat ruudut laittaa vinoon. :) Meni yhteen kynteen vahingossa ja näytti vielä kivemmalta.

 • Reply Hannukkaz keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 18:16

  En yleensä pidä pohjavärisi sävyisistä lakoista, mutta tässä se toimii oikein huvin! Tykkään tosi paljon, osaisimpa (jaksaisimpa XD) tehdä itsekin noin hienot kynnet joskus :D

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 21:25

  Mä olen ihan myyty kaikista hohtavista vaaleanpunaisista, mutta peittyyhän se aika hyvin leimojen alle. :D

 • Reply Sminkan sunnuntai 11. huhtikuun 2010 at 20:58

  Gorgeous mani! I just can’t get my konad stamps straight so all the chechered ones just don’t work out well for me. I guess I should do some more practising…

 • Reply kiukkupussi maanantai 12. huhtikuun 2010 at 14:58

  Sminkan: Thanks! This was my second try with konad. :D It wasn’t easy! So many times stamps went blurry and I wiped them off and I stamped again..

 • Reply Sanni tiistai 13. huhtikuun 2010 at 16:06

  Oi iiihanat kynnet :)

 • Leave a Reply