Hamstraus, Hiukset, Ihonhoito, Kynnet, Loppuneet, Meikit

Vuoden aikana loppuneet tuotteet

NONIIN, nyt on vihdoin aika! Kuinka paljon atooppiselta kauneusbloggaajalta loppuu tuotteita vuoden aikana? Jos konsepti on jollekin vieras, niin postauksessa esiintyvät tuotteet on tyhjentyneet vuoden 2016 aikana. Osa niistä on voitu korkata aikaisemmin, mutta nimenomaan nämä loppuivat. Toki loppuneiden tuotteiden lisäksi on ollut tuotteita, joita olen testannut ja käyttänyt, mutta päätynyt laittamaan kiertoon, koska ne eivät ole sopineet itselleni. Mun säkillinen kosmetiikkaroskia painoi 5,8 kiloa. Aika tasan samoissa lukemissa oltiin viime vuonna.

Aloitetaan kasvoista. Yksi puhdistusöljy ja kaksi silmämeikinpoistoainetta. Puhdistusöljyn kulutus on selvästi vähentynyt, kun siirryin poistamaan silmämeikit omalla putsarilla (aikaisemmin poistin siis nekin öljyllä), mutta toki se kulutus on vaan siirtynyt toiseen tuotteeseen.

Kakkosvaiheen putsareita kului kaksi täysikokoista ja kaksi näytekokoa. Sekä Skin Blossom että V 10 Plus oli loistavia! Kerran vaihdoin Clarisonicin harjan.

Misellivettä kului reilu litra ja kaksi pakettia puhdistuspyyhkeitä.

Kasvovesiä, kosteussuihkeita ja hoitovesiä (miksi näitä nyt sitten kutsuukin) meni puolisen litraa. Aika suihkepainotteinen vuosi oli.

Seerumit, ehhe hehe. 11 täysikokoista ja neljä kokeilukokoa eli lähes neljä desiä. Tässä on selvää kasvua viime vuodesta (eli mä vanhenen ja kuivun lisää). Haluaisin nostaa erityisesti esille Lieracin Hydragenistin, Colosén liposomigeelin ja Guerlainin meteoriittiseerumin. Myös LV on omassa hintaluokassaan loistava. Imagen hyaluronic filler ja Indeedin hydraluron oli molemmat erinomaisia hyaluronihappolisiä.

Neljä kasvovoidetta ja pari näytettä. Toi Sampar oli niiiin ihana!

Kaksi kasvoöljyä (molemmat loistavia). Yksi täysikokoinen naamio, kaksi näytettä ja liian pieni pinkka kangas- tai geelinaamioita. Samparin yönaamio ja turkoosi Glamglow (käytin sitäkin yönaamiona) on erinomaisia. Yhtään kuorintaa ei muuten loppunut, mutta en ihan hirveästi kasvojani kuori, kun käytän Clarisonicia (ja nyt Foreota).

Kolme silmänympärystuotetta sekä yksi näytekoko. Eucerinia on ikävä! Yksi säälittävä yksinäinen huulirasva, tässä on parantamisen varaa. :D Rasvoja nimittäin pyörii ihan joka puolella, mutta en vain saa aikaiseksi käytettyä mitään loppuun..

Sitten kroppaan! Neljä pesutuotetta ja yksi kuorinta. L’Occitanen suihkuöljy on ihanaaa ja tykkäsin possuna myös Signe Seebidin sokerikuorinnasta.

Voideosasto on taas omaa luokkaansa. Tässä on noin kolme litraa. Jep, atoopikko. (Mutta rasvaan kropan vain kerran päivässä.)

Päälle vielä vähän öljyä. Hauschkan vartaloöljyt on super!

Neljä dödöä (toi Kiehl’sin voidemainen on törkeen riittoisa ja paras talvikäytön dödö ikinä), yksi aurinkosuojapuikko ja pari tuoksunäytettä. Yhtään täysikokoista tuoksua ei loppunut, koska hilloan paria ihanaa pullonpohjaa.

Käsi- ja jalkavoiteet on samassa, koska käytän niitä ristiin. Viisi isoa tuubia, neljä pientä ja pari öljyä. Työkaverit on käyttänyt osan voiteista.

Sitten hiuksiin. Neljä shampoota ja neljä hoitoainetta! Molemmista vielä yksi matkakoko ja purkki naamiota. Aika säntillistä.

Yksi latvasuoja ja hoitosuihke (loistavia molemmat), päänahka-ampullikuuri ja kaksi muotoilutuotetta. On harvinaista, että joku muotoilutuote pääsee loppuun asti, koska silloin sen täytyy olla todella hyvä (kuten multivolumizer) tai sitten matkakoko.

Neljä kuivashampoota ja kaksi hiuslakkaa. Suosikit on helppo huomata!

Meikit! Yksi primeri, kolme meikkipohjaa (kaikki BB- tai CC-voiteita), kaksi ripsiväriä, kolme kulmakynää, yksi kulmageeli ja yksi huulikiilto (!!).

Ja muutama beautyblender sekä niiden putsari ja yksi reppana ripsentaivuttimien vaihtokumi. :D Viimeistään tässä vaiheessa osa teistä pyörittelee silmiään ja miettii, että mitä kaikkea se hullu säästääkään..

Kynsijutuista loppui vain kaksi kynsilakanpoistoainetta ja pullo desinfiointiainetta. Lopetin (sormen) kynsien lakkaamisen oikeestaan kokonaan kesällä. Olen pikkuhiljaa taas kokeillut millaista se touhu on ja miten kynnet reagoi. (Spoiler: huonosti.) Neoamiseptilla mm. putsaan välineitä ja pyyhkäisen kynsiltä rasvat ennen lakkaamista.

Ihan mielenkiinnosta halusin nähdä kuinka paljon pumpulituotteita kuluu vuodessa. Yksi paketti puikkoja ja kymmene pakettia lappuja. Se tekee pari sataa puikkoa ja 650 lappua. Kuten huomaa, olen merkkiuskollinen tässä.

Jotta postauksesta tulisi pitkä kuin nälkävuosi, otetaan mukaan puoliso. Suoraviivainen kuluttaja, joka ei helposti taivu mihinkään kummallisuuksiin. Miehen roskat painoi 2,2 kiloa. Jos kyllästyttää, niin skippaa nämä, mutta lue kuitenkin kierrätysjutut lopusta ennen kuin raivoat kommenttiboksiin. Kiitos.

Neljä kasvoputsaria ja yksi partavaahto (sillä on kokoparta, joten ajelee vain vähän kaulaa). Vaahtoputsarit on lemppareita. Sensain superkermaisesta moussesta pitäisin itsekin, mutta harmiksi se on vähän liian tujua kuivalle naamalle.

Yhdeksän kasvovoidetta, yksi seerumi ja yksi partaöljy. Tuote on hyvä, jos se liukuu iholle nätisti, imeytyy nopeahkosti, eikä haise pahalta.

Viisi suihkugeeliä. Lemppareita oli Born to Bion lakritsi ja Dr. Hauschkan sitruuna. Tykkäsin niistä itsekin!

Mistähän vartalovoiteesta se tykkää? :D Yhdeksän purkkia on ihan loistava saldo tyypille, joka ei yhtään jaksaisi rasvata ihoaan, vaikka se on kuiva.

Yksi vartalokuorinta, jalkavoide, kuorintasukat ja tuoksu. YSL L’Homme intense on IHANA.

Saako ihan vähän hihitellä? Ei siinä, Doven clean comfort tuoksuu todella hyvältä. Yksi joukkoon eksynyt Lumene on kaivettu mun jemmakaapista, kun omat dödöt loppui kriittisellä hetkellä. Vuosikulutus kymmenen purkkia.

Kaksi shampoota ja kaksi näytekokoista vahapurkkia. Musta kyllä tuntuu, että XZ meni suihkugeelinä.

Lopuksi on jäljellä enää kierrätysurakka. Esimerkiksi MAC ja Lush ottaa omat pakkauksensa tyhjinä takaisin. Loput lajittelen mahdollisuuksien mukaan kierrätysmuoviin, metalliin ja lasiin. (Kyllä, mä olen se tyyppi, joka mm. nyppii pipettipullojen pipettiputket irti, koska ne menee lasinkeräykseen.) Jos pakkaus tai sen osa ei käy näistä mihinkään, niin sitten vasta sekajätteeseen, joka onneksi pääkaupunkiseudulla poltetaan. Tänä vuonna olen astetta fiksumpi, joten huuhtaisen ja kuivaan purkit valmiiksi jo niiden tyhjentyessä. Helpottaa lopputyötä huomattavasti.. Jos jotakuta kiinnostaa, niin voin vuoden 2017 kosmeroskista punnita kuinka paljon kierrätyskelpoista jätettä tulee ja kuinka paljon päätyy polttouuniin.

Kommentoitavaa? Antakaa palaa!

Kyllä, osa näistä on saatu blogin kautta, mutta en tosiaan ala erittelemään.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply JonnaH. sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 10:24

  On aina yhtä pysäyttävää nähdä toi koko läjä kerralla. :D

  • Reply Myy sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:04

   Varsinkin sen kuvaaminen.. :D Meni maaliskuulle, että sain otettua kuvat.

 • Reply Sissi sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 11:57

  Läääh, tuskin maltoin hengittää lukiessa koska tää on NIIIIIN superkiinnostavaa aina!
  Musta on kyllä mahtavaa asua täällä, missä roskasta tehdään energiaa. Toki mietin jonkin verran pakkausjäteasioita, mutta niistä ei tarvi sillä tavalla potea huonoa omatuntoa kun jos jäte menisi jonnekin kaatopaikalle.
  Nauratti tuo miehen dödökasa:D Tiedän, mitä ostan omalle pojalle seuraavaksi:)

  • Reply Myy sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:04

   Oli kyllä mahtava fiilis, kun sekajäte – energiajäte -jako jäi pois ja siirryttiin sekajätteen polttoon + muovin uusiokäyttöön. Ilo asua täällä!

   Mies kyllä rullaa lisää dödöä, jos työpäivän lisäksi tulee lähdettyä johonkin. Itse oon vaan, että YÄÄÄÄ EI LIKASIIN KAINALOIHIN SAA LISÄTÄ.

 • Reply Mizz Annie sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 13:51

  Loistopostaus jota oli hirmuisen mielenkiintoista lukea! :)

  • Reply Myy sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:01

   Kiva kuulla <3

 • Reply TR sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 17:56

  Mut aina yllättää, miten paljon jotkut käyttää tiettyjä tuotteita. Ei mulla (tai miehellä) tyhjene kuin 1-2 purkkia dödöä vuodessa, vaikka päivittäin käytän o.O
  Täällä toinen, joka lajittelee kosmetiikkaroskansa juurikin tuolla pipettipulloista putket irti -metodilla :D Harmittaa vain joka kerta, ettei maitolasiset (huurrelasiset) pullot kelpaa lasinkeräykseen.

  • Reply Myy sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:01

   Ihan vaan 1-2 roll-onia vai missä muodossa käytätte? Itsehän en edes käytä päivittäin dödöä, vaan olen usein kotona vietetyt vapaapäivät ilman. :D Jos käyttäisin pelkkää Kiehl’sin voidedödöä, niin vuodessa kuluisi kaksi tuubia, mutta roll-onit ei ole kovin riittoisia.

   • Reply TR sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:15

    Roll-on nimenomaan. Onkohan eri merkkien välillä sitten noinkin isoja eroja riittoisuudessa… Pakkauskoossa muuten on ainakin eroja, osa on 50 ml ja osa 75 ml.

    • Reply Myy sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:17

     Onpas jännä! Varmasti jonkun verran merkeillä on eroa, mutta toki se on myös käyttötottumuksista. Ainakin siippa vetelee tuotetta kerralla paljon enemmän kuin minä. Ja minäkin olen teihin verrattuna lotraaja. :D

 • Reply KatieSusanna sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 20:26

  Kai tiedät ettei kosmetiikkapakkausten lasi osia saa laittaa lasinkeräykseen vaan ne kuuluu sekajätteeseen? :) Lasinkeräys on tarkoitettu vain elintarvikkeiden lasipakkauksille. Lasia on niin monta erilaista minkä takia kosmetiikan lasipakkaukset ja esim. juomalasit kuuluu sekajätteeseen.

 • Reply Salka sunnuntai 28. toukokuun 2017 at 21:29

  Wow mikä läjä! Hmm, ehkä ensi vuonna voisin toteuttaa tämän itsekin :D Ihanat nuo miehesi Vaseline-purkit ja Doven dödöt ^_^ Miehet onkin varmaan merkkiuskollisempia, meilläkin mies ostaa aina ne tietyt, ja samat tuotteet ( ellei joudu käyttämään mun jämiä, haha :D )

 • Reply Martina maanantai 29. toukokuun 2017 at 15:18

  Miksihän näiden postausten lukeminen (ja kuvien katseleminen) on aina yhtä hykerryttävää..? :P Itseäni kiinnostaa myös, paljonko tuotteita kuluu vuodessa – en vaan jaksa säästää niitä, joten oon tänä vuonna kirjoittanut muistikirjaan ylös loppuneet. Siitä on hauska sitten vuoden lopussa katsoa kokonaissaldo :)

  Eniten hymyä tuli BBlender-kuvasta ja siipan Dove-dödöjen määrästä :P

 • Reply Lusa maanantai 29. toukokuun 2017 at 23:56

  Tsiisös kun tota läjää kattelee :D Mutta luvut olikin yllättäen aika maltillisia, terkuin viime vuonna loppui 17 vartalovoidetta. Okei, ehkä osa oli pienempiä kokoja, mutta ehkä noin 5 kpl. Hoitoaineita meni 7 :D Btw Biologihörhö kiittää kun kierrätät ^.^

 • Reply mses torstai 1. kesäkuun 2017 at 12:14

  Täällä kans kierrätysfanaatikko! Olen nähnyt jo unia siitä, että saataisiin muovin kierrätysastia pihalla tai johonki lähelle. Unessa luonnollisesti kierrätin muoviroskia ja olin onnellinen.

 • Leave a Reply