Apteekkikosmetiikka, Bioderma, HG, Seerumit

HG: Bioderma Hydrabio Serum

Tässä on ihan huippuhyvä kosteuttava seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Bioderma on ranskalainen apteekkimerkki. Sen hydrabio-sarja on suunnattu kosteusköyhälle iholle.

Seerumi on sameaa ja geelimäistä. Levittyy iholle helposti, vaikkei olekaan silikoninen. Tuoksuu hyvälle ja jotenkin todella tutulle, mutta en saa päähäni mikä tuoksu on. Siitä tulee mieleen purkka (:D), mutta ilman sitä piparminttuisuutta. Mieto ja raikas tuoksu kuitenkin. Kuiva iho imaisee seerumin nopeasti ja iho jää miellyttävän tuntuiseksi sekä pehmoiseksi.

Pumppu toimii todella hyvin. Annostelu on sopivan niukkaa, jolloin ei tarvitse ottaa puolikkaita pumppauksia, eikä tuotetta jää kuivumaan pumpun sisään. Itse käytin kasvoille kolme pumppausta. Neljännen olisin tarvinnut, jos olisin halunnut käsitellä myös kaulan. Pumppu on suunnattu hieman alaviistoon, joten ei tarvitse pelätä tuotten spruittailevan ympäriinsä.

Katsokaa nyt sen incia! En ole ennen tämmöiseen törmännyt. Heti veden ja glyseriinin jälkeen löytyy mm. kosteuttavia sokerialkoholeja ksylitolia ja mannitolia. Ramnoosi on myös jonkinlainen sokerijuttu, jolla on antiage-ominaisuuksia. Sitä seuraa leväuute, niasiini eli b3-vitamiini, omenauute ja ensimmäinen silikoni on vasta 11. listalla. Löytyy joukosta vielä hyaluroonihappo. Maallikkosilmin näyttää todella hyvältä!

Jouduin kerran käytön aikana avaamaan pumppukorkin ja päästämään sisään ilmaa, kun alipaine veti purkin niin kasaan, ettei se pysynyt pystyssä. Ihan pientä fiksausta kaipaisin siis pakkaukseen, kun en haluaisi ilmata ilmatiivistä tuotetta. Seerumin loppuessa olin niin surkeana, että leikkasin purkin väkivalloin kahtia ja löysin pohjalta tavaraa vielä kolmeen runsaaseen käyttökertaan. Ah!

En tiedä mitä muuta sanoisin. Tämä on ihan älyttömän hyvä seerumi. Minun niin tarvitsee kokeilla sarjan muitakin tuotteita.

Biodermaa saa tilattua esimerkiksi Escentualista. Yliopiston apteekki myy sitä Tallinnassa, mutta ei Suomessa. Tämä seerumi maksaa noin 15-20 euroa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Satu tiistai 25. maaliskuun 2014 at 20:23

  Kuulostaapa hyvältä eikä ole ihan törkeän hintainen.. Seerumit on yleensä niin kalliita! Koitan muistaa tämän kun käyn seuraavaksi Tallinnassa.

  • Reply Myy tiistai 25. maaliskuun 2014 at 20:53

   Joo tässä on ihan mieletön hinta-laatu-suhde! Ostin just Tallinnasta seuraavan samanlaisen.. :)

 • Reply Jonna H. tiistai 25. maaliskuun 2014 at 21:05

  Jaaha, pakko kait tää on heittää ostoskoriin seuraavan Escentual-tilauksen yhteydessä. :D

 • Leave a Reply