Orly

Keijukynnet


Pohjalla OPIn Nail Envy Mattea, päällä kaksi kerrosta Orlyn Pixie Dustia. Kolmas kerros olisi varmasti tehnyt tästä täysin peittävän. Pahoittelut etusormen kolhusta, onnistuin huitasemaan sitä pulloa sulkiessa siinä roikkuvalla keijulla – eh.

En oikein vieläkään tiedä minkä värinen tämä on. Pullossa se näyttää vaaleansiniseltä. Kynsillä auringossa hyvin hailakalta vaaleanvioletilta ja varjossa melko harmaalta. Söpöä silti! Levittyvyys ei ollut ihan paras mahdollinen ja tämä tuntui kuivuvan hitaasti. Hopeiset strassit ja/tai Konad-leimat voisivat piristää tätä, mutta ei kipeänä jaksanut näpertää.

Lisäyksenä nyt, kun olen tuijotellut kynsiäni koko päivän: tämä on itseasiassa aika kiva! En tosin vieläkään tiedä minkä väristä tämä on.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply