Aasialainen kosmetiikka, Avril, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hiuslakat, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvovoiteet, Less Is More, Meikit, Muotoilutuotteet, Patyka, Ripsivärit, Unique Haircare, Vartalovoiteet, Weleda

Joulukuun Jolie Box

Huh, miten kiireinen joulukuu! Sorry, että boksipostaukset on odotelleet syntymistä liian kauan. Eli suoraan asiaan.

Unique Haircare Volumizing Mousse (150ml) – Olen edelleen aika skeptinen luonnonkosmetiikan hiustuotteita kohtaan, mutta olen käyttänyt tältä merkiltä aikaisemmin suolasuihketta, joka oli ihan jees. Vaahto lupaa hiuksiin reilusti volyymia ja rakennetta ilman tahmeutta. Nyt kun postaus on näin pahasti myöhässä, olen ehtinyt jopa kokeilla tätä! Muotovaahto antoi hyvän pidon ja kivan tuuheuden, mutta mun kohdalla ongelmaksi muodostui hiusten sähköisyys. Testikertaan asti – ja sen jälkeen – tukka on tänä talvena pysynyt lähes sähköttömänä, vaikka se on ennen ollut mulle tosi iso ongelma. Laitoin vaahtoa testatessani latvaan normaalisti käyttämäni voiteen ja silti tukka oli ihan älyttömän sähköinen. Joten ei jatkoon omalla kohdallani, mutta vähempisähköiset toverit saa tästä hyvän tuuheuden!

Less Is More Thyme Laque (näyte 50ml) – Boksin toinen tukkatuote oli hiuslakka. En ole aikoihin käyttänyt märkälakkaa – enkä koskaan luonnonkosmetiikan lakkaa, joten testaan tätä mielenkiinnolla. Vielä en ole uskaltanut. :D Tätä voi ohjeiden mukaan käyttää myös föönauksen tai suoristusraudan alla! Lakan pito perustuu sellakkaan, joten vegaania tämä ei ole. Kumpaakaan näistä tukkamerkeistä ei saa Joliesta, mutta Green Lips myy LIM:a ja olen häkeltynyt miten laaja valikoima on! Ekohiusrintamalla on siis paljon tutustuttavaa.

Whamisa Organic Fruits & Tomato Fermented Hydrogel Facial Mask – Olenkin odotellut, että millon boksista tulee Whamisaa! JEE! Whamisa on ensimmäinen tänne rantautunut luonnonkosmetiikkaa oleva k-beauty-brändi – ja ainoa sellainen, jonka itse edes tiedän. Olisin ollut iloinen mistä tahansa merkin tuotteesta ja olen superiloinen, että tämä sheet mask on hydrogeelinaamio, koska ne on mun lemppareita. Näitä naamioita löytyy kolmea erilaista; tämän kirkastavan hedelmänaamion lisäksi siemennaamio vähentämään juonteita ja parantamaan ihon elastisuutta sekä kukkaisnaamio tuomaan kimmoisuutta. Kaikissa kolmessa on fermentoituja ainesosia, joka on kova juttu nyt k-beautyssa. Naamioiden pakkaukset ei niin hivele silmiä, mutta sisältö ratkaisee. Lisää Whamisaa boksiin, Jolielaiset! <3

Avril Le Mascara Volume Noir (10ml) – Boksissa oli juhlaanvalmistautumisen teema, joten tottakai sieltä löytyi myös ripsiväri. Omat piikkisuorat ripset sietää vain vedenkestäviä ripsareita, joten en viitsinyt avata tätä ollenkaan (vaikka olisi ollut kiva kuvata millainen harjas on). Olen kuitenkin kuullut tästä kehuja – varmaan ainoana luonnonkosmetiikan ripsivärinä.

Weleda Lip Balm Rose (10ml) – Boksin toinen meikkituote oli sävyttävä huulivoide. Helppo, melkeen jokaiselle sopiva, mutta hitusen tylsä valinta. Edellisessä boksissa tuli Weledan kasvoöljy ja huutelin sillon pakkausuudistuksen perään, niin täytyy todeta tämän tuubin olevan oikeen nätti. En vielä tiedä jääkö itselle käyttöön vai laitanko eteenpäin. Mun 58 korkattua huulirasvaa ei ehkä tarttisi enempää kavereita..

Näytteenä mukana oli Absolutionin kasvoseerumi.

Tällä kertaa boksissa oli siis neljä täysikokoista tuotetta ja yksi myyntikokoinen matkakoko, aika hyvin! Laskin boksille arvoksi yli 60 euroa. Kiva setti, vaikka pari tuotetta ei ollutkaan itselle sopivia. Boksia voi ostaa kolmen tai kuuden kuukauden jaksona.

Mun boksin mukana tuli myös Patykan ihana vartalovoide, koska satuin uusimaan tilaukseni sellaisena päivänä, kun mukaan sai kylkiäisen. Olen käyttänyt tätä yhden tuubillisen, IHANAA. Kuitenkin sen verran kevyempää, että säästän kevääksi. Mutta tiedossa on boksipostauksia ainakin toukokuulle asti!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten esimerkiksi tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply