Apteekkikosmetiikka, Aurinkovoiteet, Avène, Bette Box, Hiukset, Hiuslakat, Hoitoaineet, Ihonhoito, Kuivashampoot, L'Anza, Lumene, Meikit, Ravintolisät, RFSU, Schwarzkopf, Shampoot, Sheivaus, TRESemmé, Ultrasun

Toukokuun Bette Box

Pitkästä aikaa! Muutaman kuukauden pääsette taas kurkistamaan Bette Boxin sisälle. :) Vanhemmat lukijat varmasti muistaa, että tilasin aikoinaan LivBoxia useamman vuoden, mutta toissa joulukuussa kyllästyin ja lopetin koko homman. Bette Box on siis vuodenvaihteessa uudistunut LivBox ja muutos vaikutti lupaavalta! Katsotaan mitä toukokuun boksi piti sisällään.

L’Anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray (näyte 45ml) – Ehkä kummallisimman muotoinen (”spraystick” wtf?) hiuslakkapullo mitä olen nähnyt, mutta tämä sujahtaa todella näppärästi litran minigrippiin eli lähtee tänään mukaan lennolle. Lupaa voimakkaan tuen, lämpösuojan, olla varisematta ja kosteussuojan. Mikä olisikaan parempi paikka testata kuin sateinen Lontoo?

Schwarzkopf got2be Fresh It Up Dry Shampoo (100ml) – Raikas tuoksu lupaa olla ”all-day fragrance”, joten vähän jännittää sen voimakkuus. Jos mötkylä vaan mahtuu sinne samaiseen minigrippiin, niin otan tämän mukaan. Muuten ostan kuiviksen paikan päältä (takaisin päin on onneksi yksi ruumaan menevä laukku).

TRESemmé Keratin Smooth Shampoo & Conditioner (näyte 100ml) – Uudistunut Keratin Smooth -tuotesarja lupaa selvittää hiukset ja silottaa katkenneet haituvat marulaöljyn avulla. Saanee selvitellä jonkun muun pään, koska itseäni ei ihan hirveästi markettishampoot ja -hoitsikat napostele. Ihan kiva tuoksu!

Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel (5ml) – Uudistuneen Lumenen väritön kulmageeli oli iloinen ylläri. Värittömänä sopii tosi monelle. En tiedä onko brändiuudistuksen myötä sisältökin uudistunut vai onko tuote itsessään samaa tavaraa kuin ennenkin.

Rfsu Intim Easy Shave Gel (näyte 50ml) & Cooling Balm (näyte 10ml) – Sheivausgeeli oli kiva! Tämmöiselle on aina tarvetta, jos vaan pystyn vielä oppimaan tuotteeseen, joka ei vaahtoa. Viilentävä after shave -geeli lupaa vähentää ihoärsytystä. Jälkimmäinen on toivottua, mutta viilennystä en kaipaisi. Katsotaan!

Mukana oli myös näyte ob:n pikkuhousunsuojista. En ole kohderyhmää, koska en tälläisiä käytä. Mutta silti, MIKSI nämä on hajustettuja?!

Näiden lisäksi oli pikkuisina näytteinä Avène Tolérance Cream, Ultrasun SPF30 Face sekä Salus Detox Bio -detoxjuoma. Avènen voide sopii allergisen iholle, koska se ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita, hajusteita tai emulgaattoreita. Tolérance-sarjan voiteet, naamio ja puhdistusvoide on poikkeuksellisesti steriilejä (ja siis tottakai ilmatiiviissä tuubeissa)! Ultrasunin aurinkovoiteita on kehuttu. Tämä lupaa myös kosteuttaa ihoa. Viimeisenä detoxjuoma, jonka päiväannos on 12,5ml (laimennettuna 250ml vettä), mutta näytepullossa on 10ml. Hehe.

Hmm. Aikamoinen säläkasa, sanoisin. Kivoja juttuja, mutta niin paljon kaikkea pientä, ettei pää pysy mukana. Boksi ei ollut missään nimessä huono, mutta tykkään itse selkeämmästä kokonaisuudesta, johon olisi auttanut pienempi määrä tuotteita.

Bette Boxia saa tilattua joko jatkuvana tilauksena (16,90€ per kk), kolmen kuukauden määräaikaisena (50,70€) tai kuuden kuukauden määräaikaisena (101,50€ eli tässä säästää vähän per boksi).

Moniko teistä tilaa Betteä? Mitäs tykkäsitte?

Boksi saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi torstai 11. toukokuun 2017 at 09:38

  Itselläni oli tuon sinun hiuslakka+kuivashampoo -kaksikkosi tilalla Volume kuivashampoo 200ml koossa, muutoin sisältö oli sama (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/05/bette-box-toukokuu-2017.html). Itse olen myös samaa mieltä, että mieluummin olisin ottanut vähemmän tuota pikkusälää..

  • Reply Myy torstai 11. toukokuun 2017 at 11:33

   Kappas, mä en edes tajunnut, että näistä on erilaisia versioita! :D

   • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi torstai 11. toukokuun 2017 at 12:54

    Huomasin vasta nyt et sulta uupuikin tuo Alterna eli jännästi toisille on tullut hiusten CC-voide + 200ml kuivashampoo ja osalle sitten tuo hiuskiinne+minikuivashampoo..

 • Reply Maria / Maria Glow -blogi torstai 11. toukokuun 2017 at 10:18

  Oli tosiaan vähän tällainen säläkasa tämä boxi. Itse en vielä ole tarkemmin tutustunut sisältöön kun en ehtinyt, mutta tämän postauksen perusteella ihan hyvältä vaikuttaa. :) Mulla tais olla samat ku sulla.

 • Reply Katarimaria torstai 11. toukokuun 2017 at 12:24

  Mä voitin yhdessä arvonnassa tämän toukokuun boksin, ja olin iloinen, että en maksanut siitä mitään :’D No, hiuslakka ja kuivasampoo tulevat käytettyä varmasti, ja kasvovoide ja aurinkovoide minipurkkeina ovat ihan kivoja jonnekin reissuun, mutta kaikki muu oli aika turhaa. En käytä kulmageeliä, sheivausvoidetta enkä ainakaan hajustettuja pikkuhousunsuojia :D Oon pohdiskellut jonkin boksin tilaamista iät ja ajat, mutta nyt tämä että voitin yhden ilmaiseksi, vahvisti ajatusta, että ei mun kannata tilata. Hankin sillä 16 eurolla mieluummin vähemmän jotain taatusti käyttökelpoista kuin turhia sekalaisia yllätyksiä :)

 • Reply Miia torstai 11. toukokuun 2017 at 12:29

  Mullakin oli täysikokoinen kuivashampoo tuon hiuslakan ja pikkukuivashampoon tilalla sekä pitkäaikaistilaajan lahjana lumenen pieni kasvovoidepurkki. Olin alkuun ilahtunut tavarapaljoudesta mutta lähempi tutustuminen sisältöön laimensi fiilistä. Puolet boksista näytteitä joita saa apteekeista ja kaupoista ilmaiseksi. Shampoo ja hoitsikka tulee tarpeeseen kesän lomareissua ajatellen, mutta muista ei oikein ole edes kokeluun kun ovat niin minimaalisia. Kuivashampoota mulla on nyt jemmassa varmaan vuoden tarpeiksi kun niitä joka lootassa tuntuu tulevan. Mun tilaus päättyi tähän ja saan pisteillä vielä yhden boksin mut sit menee tauolle hetkeks.

 • Reply Alisa torstai 11. toukokuun 2017 at 13:47

  No olipa säläkasa tosiaan. Oon tilannut Betteboxia sen alusta asti eli tammikuusta. Aina on toki kiva saada uusia juttuja kokeiluun, mutta itseäni miellyttäisi enemmän, jos olisi vähemmän täysikokoisia tuotteita. Ilmaisista testereistä ei kiinnosta maksaa :/ Nyt on noita hiustököttejä tullut ihan riittämiin, eikä niille ole käyttöä. Vähän jos saisi eriteltyä enemmän, mitä tuotteita haluaisi boksiinsa, niin ois bueno!

 • Reply Alisa torstai 11. toukokuun 2017 at 13:48

  Siis enemmän täysikokoisia, haha! Vähemmän epämääräistä silppua :)

 • Reply SariBP torstai 11. toukokuun 2017 at 14:06

  Itse en boxia tilaa ja yksi syy on juuri säläkasan pelko;) No, ei ehkä suurimmasta päästä ongelmia, mutta näytekokoiset tuotteet ei oikein nappaa. Itsellä ne tuppaa jäämään melkein aina käyttämättä, jollei ole sitten joku ihan huipputuote:) Mieluiten ottaisin pari-kolme kunnon kokoista tuotetta. Ugh.

 • Reply JonnaH. torstai 11. toukokuun 2017 at 19:00

  Oli kyllä oikein säläboxi, tähän astihan on ollut aika ok boxeja nimen vaihdon jälkeen. Mulle on kyllä totaalinen turn off, et siteet tai pikkuhousunsuojat on hajustettuja. Esim. Alwaysin siteet löyhkää niiden muovien läpi, jos vaan kävelee kaupassa osaston läpi, missä niitä on. Kutisee alapää ajatuksestakin, että noita parfymoituja sinne tunkisi. :D LOL

 • Reply Elli lauantai 13. toukokuun 2017 at 17:05

  Heh, huomaan olevani eri mieltä. Tällainen säläboxi oli just hyvä. Voi testata useampaa tuotetta, kun on pieniä puteleita, jotka saa nopeasti pois. Saa testattua ja sit päätettyä, haluaako isomman tuotteen. Yleensä en halua. Esim. noi hiusten muotoilutuotteet on aina järisyttävän suuria, että käyttö kestää kuukausia. Sitten kun niitä on jonossa toistakymmentä kaapit pursuten…
  Rahallista arvoa noissa pikkuputeleissa ei tietenkään paljoa ole, joten hyvä kun oli isompiakin tuotteita mukana.

 • Reply Aurinkoinen tiistai 16. toukokuun 2017 at 09:52

  Mulla oli samat jutut kuin sun boxissa. Ensimmäinen reaktio oli kyllä pettymys enkä kyllä innostunut yhtään sen enempää kun olin katsonut kaikki tuotteet läpi. Ärsyttäviä tosiaan nuo tuotteet jotka on näytekokoisia, eihän noista riitä juuri mihinkään. Kulmageeli ihan kiva, mutta se mulla oli jo valmiiksi. Kuivashampoota en ole hirveästi käyttänyt ja sellaista mulla ei olekaan, joten se kyllä menee käyttöön koska aina välillä on tarvetta. Toki tuotteet tulee käytettyä, mutta aina kuitenkin miettii sitä rahaa mikä menee ja kuitenkin samalla rahalla ostaisin vaikka juuri sen yhden täysikokoisen HYVÄN ja käytännöllisen tuotteen. Ja se harmittaa kun boksia aina odottaa kuitenkin innolla ja mielenkiinnolla, mutta kun sitten avaa sen ja ei herätä niitä tunteita kuin olisi toivonut niin kyllähän se vähän on harmi. :D

 • Reply Hikaru90 torstai 1. kesäkuun 2017 at 22:27

  Sain tämän boksin ilmaiseksi kun kuvani valittiin boksin info lehtiseen. Hehe!

  Mä nauroin kanssa tuota detoxia kun ei edes näytteessä voinut olla kunnon annosta. Ei kyllä haittaa, kun oli sen verta kamalan makuista! Miestäkin pyysin maistamaan, mutta ei jatkoon!

  Kuivashampoo on ihanan herkullisen tuoksuinen ja ajoi asiansa. Toista kuivashampoota kokeillessa päähän jäi valkoista haitua ja inhottava tunne, mutta tämä toimi!

  Samoin shampoo ja hoitoaine saa kehuja minulta. Mun tukka oli niin hamppua ja yhtä itkua harjata, mutta näiden tuotteiden jälkeen helpottu kamalat takut hiuksissa. Eikä miehen tartte selvitellä mun hiuksia iltaisin, kun itsellä palaa pinna ku sattuu xD

  Sheivaus jutut kokeilin myös ja cooling jutska ainakin minulla kirveli… ja tuli silti näppyjä. Ehkä en vaan osaa sheivata oikein! Hehe!

  Pikku näyte tuubi oli pettymys, koska niistä ei saa mitään irti. Aurinkorasva sai minulta kehuja, kun ei tahmaa ja jää sellaista inhottavaa kerrosta naamaan, joka tekisi mieli vaan pestä äkkiä pois. Mulla palaa herkästi iho, niin tuli tarpeeseen sopivasti, kun ei oltu vielä aurinkorasvoja hankittu, ja aurinko paisteli jo taivaalta. :)

 • Leave a Reply