Dermosil, Kasvovedet, Lancôme

Lancôme Tonique Confort vs. Dermosil Skin Comfort Kasvovesi

Lupasin keväällä kertoa Dermosilin kasvovedestä, josta yritin saada korvaajaa Lancômen täydelliselle Tonique Confortille, jota olen käyttänyt viime syksystä asti. Eihän sitä vaan voi luottaa ensimmäiseen paksuun ja geelimäiseen kasvoveteen, vaan pakko testata muitakin..

Dermosilin kasvoveden luvataan olevan helläravarinen ja voidemainen, kuivan ihon kasvovesi. Periaatteessa tämä Skin Comfort -sarja on tarkoitettu ikääntyvälle iholle, mutta sen pitäisi sopia myös nuoremmalle kuivalle iholle. Lancômen kasvovettä olen hehkuttanut monesti aikaisemmin, mutta sen luvataan ravitsevan ja vahvistavan ihoa sekä jättävän iho sileän ja miellyttävän tuntuiseksi.

Aluun fiilis Dermosilin suhteen oli todella hyvä, mutta hieman latistunut ajan myötä. Ei tämä kuitenkaan ole yhtä ihanan geelimäistä kuin Lancôme ja tuoksukin on voimakkaampi. Eikä tämä ole vaaleanpunaista, vaan valkoista. ;) Lancômen jäljiltä iho jää virkistyneeksi ja kosteaksi, mutta Dermosil jättää hieman kalvomaisen fiiliksen. Ja Lancôme on selkeämmin geelimäisempää, kun taas Dermosil paksua, mutta nestemäistä.

Lancôme Tonique Confort INCI:
Aqua, Butylene glycol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Ci 14700 / red 4, Tocopheryl acetate, Cyclodextrin, Sodium hyaluronate, Phenoxyethanol, Faex extract, Peg-60 hydrogenated castor oil, Triethanolamine, Mel, Mannitol, Isopropyl palmitate, Propylparaben, Alpha-isomethyl ionone, Acrylates / c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Disodium succinate, Methylparaben, Prunus dulcis protein, Hexyl cinnamal, Parfum.

Dermosil Skin Comfort Kasvovesi INCI:
Aqua, Propylene Glycol, Cassia Angustifolia Extract, Trimethylolpropane Tricaprylate / Tricaprate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, PEG-100 Stearate, Steareth-2, Dimethicone, Ceteth-24, Choleth-24, Phospholipids, Linum Usitatissimum Extract, Alcohol Denat, Althaea Officinalis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Extract, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Squalene, Ceramide-3, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Ethylhexylglycerin, Parfum, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous lauantai 26. kesäkuun 2010 at 13:29

    Ihmettelen kyllä miksi Lancomesta ei jää kalvoa iholle, tuohan on täynnä silikonia! :-O

  • Reply Hannukkaz sunnuntai 27. kesäkuun 2010 at 09:50

    Ite en ole käyttänyt kertaakaan vielä geelimäisiä kasvovesiä, voisin ehkä kokeilla seuraavaksi.. (Tai sitten en) :D

  • Leave a Reply