Apteekkikosmetiikka, Favora, Seerumit

Favora Kosteuttava Seerumi

Kun joku sanoo seerumi, minä innostun! Sain tämän Favoran seerumin testiini ihanalta Sallalta, kiitos. :)

Favora on suomalainen apteekkikosmetiikan sarja. Tuotteet on räätälöity herkälle iholle sopiviksi ja osalla niistä on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus. Tämä seerumi lupaa nimensä mukaisesti kosteuttaa ihoa ja sitä se todella tekee! Sopinee monelle ihotyypille.

Plussaa ilmatiiviistä pumpusta! Se myös annostelee sopivan määrän, eikä tuotetta kuivu pumppuun. 15ml pullo on mielestäni pieni, mutta ymmärrän, että sarjan kaikki tuotteet on haluttu pitää tietyssä hintatasossa ja isommassa pullossa seerumin hinta pomppaisi turhan korkealle. Hintaa tällä on jotain 15-20 euron väliltä. Käytössäni pullo kesti kolmisen viikkoa.

Ohut emulsio levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Kädellä se on hajuton. En tiedä mikä nenässäni on, mutta kasvoille levittäessä haistan näistä tuoksuttomista tuotteista ihan kummallisia asioita. Tämä haisee bensalle. Ei sellaiselle hyvälle bensalle, vaan enemmän jollekin kerosiinille. Haju haihtuu onneksi melko pian levittämisen jälkeen, mutta on epämiellyttävä. Olenko yksin tämän asian kanssa? :D

Seerumin sisältö on todella hyvä. Skvalaania, betaiinia, sheavoita, kreatiinia, hyaluronihappoa ja pantenolia. Erittäin kiva!

Nopeana yhteenvetona erinomainen kosteuttaja, mutta minä jäin kaipaamaan tuoksua.

Tuote on saatu toiselta bloggaajalta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Salla perjantai 25. huhtikuun 2014 at 08:35

  Hui bensa! Pakko käydä apteekissa haistamassa :D Tosin sulla oli omituisia hajuelämyksiä myös siitä Laveran käsivoiteesta, joka mun mielestä tuoksui ihanalle ;)

  • Reply Myy perjantai 25. huhtikuun 2014 at 10:27

   Joo, mun nenässä on jotain vikaa :D Tämä ei tosin kädellä haissut miltään, haju tuli vasta kasvoille levittämällä.

 • Reply Hanna Voutilainen perjantai 25. huhtikuun 2014 at 08:37

  Muuten varmasti todella hyvä tuote, mutta tuoksut on se miksi ostan tuotteeni. Vaikka tämä olisi varmasti parempi tuoksuttomuutensa takia iholle, en silti arvosta juuri tuota kuvailemaasi ”bensan” tuoksua :) Vastaavan kun löytäisi tuoksullisena!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy perjantai 25. huhtikuun 2014 at 10:27

   Ihan sama homma :) Todella hyvä sisältö, mutta vitsi kun saisi tuoksullisena!

 • Reply Anonymous perjantai 25. huhtikuun 2014 at 08:44

  Et ole muuten yksin tuon ”tuoksuttomat haisevat oudolta”-ongelman kanssa. Työkaverini sanoo, että osa tuoksuttomista voiteista haisee ihan savulta tai muulta oudolta. Ehkä ihon ph tai kuun asento vaikuttaa, kuka tietää…

  Meikän nenään tuoksuttomat ovat tuoksuttomia, joten taidanpa seuraavalla apteekkireissulla napata tämän mukaan. Vaikuttaa just hyvältä. :)

  Johanna

  • Reply Myy perjantai 25. huhtikuun 2014 at 10:29

   Voi hyvin olla, että ihon ph tms vaikuttaa. Tässäkin bensaisuus tuli esille vasta kasvoille levittäessä, mutta sitä ei haistanut tuotteesta itsestään, kun se oli kädellä. Tai sitten minulla ja työkaverillasi viiraa päässä.. :)

   ”Tuoksua” lukuunottamatta tämä oli erinomainen tuote!

 • Reply Jonna H. perjantai 25. huhtikuun 2014 at 10:50

  Tuoksuttomissa on usein oma hajunsa, joten periaatteessa tuoksuton on niille väärä sana. :D Varsinkin apteekkituotteissa on usein sellainen tietty haju, joka tosiaan haihtuu kyllä iholta aika nopeaan.

  • Reply Myy perjantai 25. huhtikuun 2014 at 11:05

   Totta, raaka-aineiden haju puskee läpi, jos seassa ei ole mitään niiden hajua peittävää ainetta. :) Esim. monessa Paula’s Choicen tuotteessa on tämä ongelma.

 • Reply Satu perjantai 25. huhtikuun 2014 at 18:12

  Bensalta :D jos joku sanoo seerumi, niin mä innostun myös! Oon löytänyt täältä sun blogista paljon hyviä seerumivinkkejä :)

  • Reply Myy perjantai 25. huhtikuun 2014 at 21:38

   Kiva kuulla! Oon seerumilähettiläs :D

  Leave a Reply