Ekokosmetiikka, Estelle & Thild, Evolve, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvokuorinnat, Kasvovoiteet, Nafha, Sophie La Girafe, Suihkugeelit, Vartalokuorinnat

Toukokuun Jolie Box

Toukokuun Jolie Box saapui eilen! Sisältä löytyi mielenkiintoisia yksittäisiä tuotteita, mutta kokonaisuuden punainen lanka jäi mulle vähän hämäräksi.

Sophie la Girafe SOS Cream Face&Body (50ml) – Voide on alunperin tarkoitettu vauvojen ihonhoitoon, mutta siitä on muodostunut kulttituote ihan kaikkeen. Vähän kuin luonnonkosmetiikan Bepanthen! Sisältää mm. karanjaöljyä, karite- ja kaakaovoita, macadamiavahaa, aloe veraa, laventelivettä ja timjamiuutetta. Mieto, miellyttävä tuoksu. Voide kuivahtaa mattapintaiseksi iholle. Aion todellakin kokeilla onko tästä haastamaan bepa. :)

Nafha Soft Facial Scrub (75ml) – Pehmoinen kuorintavoide lupaa sopia kaikille ihotyypeille. Tässä on ghassoul-mineraalisavea ja tammenkuorijauhetta (!). Kokeilen mielenkiinnosta, vaikka ihoni ei kaveeraa enää kovin paljoa rakeisten kuorintojen kanssa. Mutta tiedän jo kenen kaappiin tämä päätyy mikäli meistä ei tule kavereita! Olenko muuten ainoa, joka päässä brändi kääntyy jatkuvasti Naftaksi?

Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash (200ml) – Ekosuihkarit on aina tervetulleita! (Vaikka vähän enemmän hihkun vartalovoiteista.) Tässä on kivan raikas kesäinen tuoksu. Estelle & Thild on söötti merkki, vaikka mua nykyään käy aina sääliksi tarina perustajien tyttäristä, joiden nimien mukaan brändi nimettiin. Kelatkaa nyt, kun isosisko sai koko nimensä merkkiin ja pikkusisko joutui tyytymään siihen, että vain osa nimestä päätyi mukaan. Snif, pienempiä syrjitään aina. (Oikeasti en todellakaan tiedä kumpi skideistä on vanhempi, mutta henkisesti oon ihan varma, että se on näin päin.)

Evolve Tropical Blossom Body Polish (näyte 30ml) – Evolvelta on tullut viime kuukausina useampi tuote, mutta ei se haittaa, merkki on mielenkiintoinen. Tämä sokeripohjainen vartalokuorinta tuoksuu jumalaisen hyvältä (monoi <3) ja vähän myös joltain lapsuuden barbilta tai ponilta. Rakastan kuivaihoisena öljyisiä sokerikuorintoja, mutta näyte olisi voinut olla edes 50 millinen, kun eihän tällä minillä kuori kroppaa edes kahta kertaa. Mutta siis IHANA.

Pussinäytteinä oli Absolutionin naamio ja Estelle & Thildin kasvoöljy.

Tällä kertaa boksista löytyi siis kolme täysikokoista tuotetta, yksi näytekoko ja kaksi pussinäytettä. Laskin boksin arvoksi noin 65 euroa. Jolie Boxia voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona.

Mitä tykkäsitte itse?

P.S. Tässä kuussa blogista tulee löytymään muitakin ylläribokseja! Pysykää kuulolla. <3

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Miia perjantai 5. toukokuun 2017 at 07:23

  Tykkäsin kyllä, kaikki lähtee käyttöön :) Toivottavasti jossain boksissa tulee luonnonkosmetiikan aurinkovoide!

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi perjantai 5. toukokuun 2017 at 08:31

  Tuo Evolven kuorinta on aivan ihana! <3

 • Reply JonnaH. perjantai 5. toukokuun 2017 at 11:48

  Olisko eka Jolie-boxi, kun katselen noita tuotteita ei mullekaan selviä punainen lanka. Aiemmin ollut selvä teema.

 • Reply Tuuli 💙 perjantai 5. toukokuun 2017 at 16:02

  Mulle tuli paljon mieluisia tuotteita (viis punaisista langoista 😀). Ihanaa et tuli Sophie la girafe-tuote, oon himoinnu ostaa jotain kokeiltavaks mut ikinä en oo osannu päättää mitä, joten ihanaa et joku muu päätti mun puolesta 😊 Ensituntuma käsivoiteena oli kyllä ooooiiiihhhh, lumoava tuoksu ja mikä pehmeys 🐑 Toinen mikä oli jeppis niin sokeripohjainen kuorintavoide, pääsen sellaista kokeilemaan 👍 Se on kyllä totta, et toivon et tälle ruholle riittää edes kerraksi kokeilla 😂 Myös mun suuhun Nafha on Nafta! 😇

 • Reply Kristina torstai 11. toukokuun 2017 at 12:16

  Evolven kuorinta tuoksui ihan (turkoosilta) My Little Ponylta, jossa oli tuoksu (vai onko niissä kaikissa?). Ihanat muistot tuli mieleen 25 vuoden takaa! Pitää käyttää tämä näyte säästeliäästi, jotta voi tuoksutella pitkän aikaa :)

  • Reply Myy torstai 11. toukokuun 2017 at 12:27

   JOOO! Se se on! :D

  Leave a Reply