MAC, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, Silmämeikit

MAC part X

Minun piti päivittää jotain ihan muuta, mutta jotenkin tässä kiireen keskellä valmiit kuvat ja valmiit tekstit ei sovi yhteen keskenään.. Joten tässä on MAC-haul! Kävin viime kuussa hankkimassa muutamia tarpeellisia asioita. Ihana Ilona oli mukana ostoassistenttina!

Päätarve oli uusi rajaussivellin, joka olisi oikeasti tarkka ja ohut. Aikaisemmin käytössä ollut Duroy oli nähnyt parhaat päivänsä jo tovi sitten. MAC 210 Precise Eyeliner on täydellinen. Se maksaa reilut pari kymppiä, mutta tulee varmasti kestämään vuosia. Kuvasta näkee hyvin eron nelisen vuotta käytettyyn Duroyhin..

Toinen tarvehankinta oli kesävärinen peitevoide. Olen talvisävyä NC15 ja myyjän avustuksella sen kesäkaveriksi tuli NC35. En varmasti tule ikinä olemaan noin ruskea, mutta pohjasävy on oikea, joten saan näistä miksattua aina sopivan sävyn. Myyjä totesi, että kolmevitosta voi hyvin käyttää myös varjostukseen. Haha, ihan kuin osaisin.. Pro LW on paras peitevoide ikinä. Tuo vasemman puoleinen lähmäpullo on ollut jatkuvassa käytössä joulukuusta asti ja siinä on vieläkin yli puolet jäljellä. Ehdottomasti 20 euron arvoinen.

NC15 + NC35.

Listallani oli vielä klassikoksi päätynyt luomivärinappi sävyssä Satin Taupe. MAC-nelikkoni on nyt täynnä, joko täytyy ostaa 15 napin paletti? ;) Poskipuna ei varsinaisesti ollut tarpeellisten hankintojen listalla, mutta minulla ei ole yhtään MAC-punaa. Pyysin siihen apua myyjältä, etten ostaisi taas yhtä söpöä raikasta pinkkiä. Sellaisen tosin hänkin olisi minulle ensivilkaisulta valinnut! Yhteinen kompromissi oli Peachykeen. Kuvassa hieman ärjyltä näyttävä puna on oikeasti herttaisen hehkuva persikka. Eli mainio kesäpuna.

Satin Taupe + Peachykeen. Tässä värit toistuu oikein.

Tämän kaiken jälkeen jäi vielä kutkuttelemaan fiilis, että tahdon jotain suunnittelematonta ja höpsöä. Ostoassarini johdatti minut kynien luo. Powerpoint Eye Pencil vakuutti laadullaan, joten valitsin kaksi sävyä sitä. Kassalla myyjä kauppasi vielä teroittimen, jonka kätevyys yllätti. Siis tässä on pohja, kansi ja integroituna vielä tikku, jolla terän saa putsattua! Nim. Olen aina ennen joutunut menemään meikkipöydän äärestä roskiksen luo teroittamaan. Siitä on seurannut laiskuus ja esim. kajalin olen teroittanut siinä vaiheessa, kun kynäreuna raapii luomea. Ei enää tylsiä kyniä, hurraa!

So There Jade on melkein liian sininen, mutta kuitenkin sopivasti vihreä. Forever Green on täydellinen sammal. Nämä on mukavan pehmeitä työstää ja häivyttää, mutta asetuttuaan pysyvyys on loistava.

Kiitos vielä assarille! :) Ja tietty MAC:n tytöille, joilta saa aina parasta palvelua.

P.S. Teitä on Googlen kautta lähes 300! Pari vielä ja pientä arvontaa pukkaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Juille lauantai 31. toukokuun 2014 at 07:26

  Ihania ostoksia! Erityisesti poskipuna jäi vähän houkuttelemaan, toivottavasti nähdään sitä jossain meikissä? :)

  • Reply Myy sunnuntai 1. kesäkuun 2014 at 12:41

   Yritän muistaa! Eiköhän siitä tule aika käytetty puna nyt kesällä :)

 • Reply Jonna H. lauantai 31. toukokuun 2014 at 09:20

  Ihania ostoksia, sydämen tykytyksiä aiheutti itselleni varsinkin tuo poskipuna. ;)

  • Reply Myy sunnuntai 1. kesäkuun 2014 at 12:41

   Se on suloinen <3

 • Reply Maisa lauantai 31. toukokuun 2014 at 14:58

  Satin Taupe ja Peachykeen päätyivät näiden kuvien myötä omalle himotuslistalleni, vaikka kosmetiikkaostokseni ovat jo aika pitkään rajoittuneet vain ns. välttämättömyyksiin. Että kiitos nyt sitten vaan..! :D

  • Reply Myy sunnuntai 1. kesäkuun 2014 at 12:42

   Satin Taupesta voi ohjata kaikki syytökset Heidille! :D

 • Reply Elisa sunnuntai 1. kesäkuun 2014 at 21:12

  Voi MAC! <3 Hitsi vieköön, kun tuli taas uusia ostohimotuksia :)

 • Leave a Reply