Garnier, Mies, Vartalovoiteet

Mies testissä

Säävelholla on jotain minua vastaan. Viime viikkoina aina, kun on ollut vapaapäivä (eli mahdollisuus ottaa tuotekuvia), on ollut synkkää, harmaata ja satanut vettä. Huono yhtälö. Tämän seurauksena on kasa valmiita tuotepostaustekstejä ilman kuvia ja kasa muutamana valoisana aamuna hätäisesti otettuja meikkikuvia ilman tekstejä.. No, mennään päivän aiheeseen eli täytepostaukseen. Tämä ei muuten ole Mies testaa -postaus, vaan Miestä testataan -postaus. ;)

Olen tykännyt Garnierin kuivan ihon voiteesta jo pitkään. Kesällä ostin reissuun mukaan normaali-ihon version, koska ajattelin sen olevan nopeasti imeytyvä, helppo kosteuttaja helteessä. Ja niinhän se olikin. Mies kuitenkin tykästyi siihen paljon minua enemmän ja käytti pullon loppuun kotona. Garnier oli kuulemma niin paljon parempaa kuin se Nivea (eli valkoisessa pullossa oleva normaalille iholle tarkoitettu) ja Garnieria piti saada lisää.

Päätin hieman jekuttaa ja testata huomaako juuri tähän kevyen geelimäiseen koostumukseen ihastunut Mies mitään eroa ja kaivoin jemmoistani Garnierin kuivan ihon voiteen. ”Siellä peilikaapissa on nyt uusi Garnier, se on vaan tuplasti isompi pullo”, totesin ja jäin odottamaan. Ensimmäiset illat odotin kovasti jotain mutinaa. Ei tullut.

Parin viikon päästä tiedustelin varovasti, että onkohan se kevyt voide vielä tarpeeksi kosteuttavaa. On kyllä. Hetken hiljaisuuden jälkeen totesin, että onkohan Mies huomannut, että se on ihan eri tavaraa.. No ei ollut, että se siitä paljon paremman tuntuisesta lempparista. Molempia koostumuksia käyttänyt nainen kosmetiikkabloggaaja huomaa kyllä sen valtavan eron, mikä kevyen geelivoiteen ja täyteläisemmän voiteen välillä on. ;) Jatkossa taidan vaatia Mieheltä parempia perusteluja, jos joku tuote on muka niin paljon parempi kuin muut.

Oletteko te huijanneet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa perjantai 15. marraskuun 2013 at 08:19

  Voi liikkis. :) Täytyy sanoa et mä repuuttaisin täysin jonkun tv:n kuvatarkkuustestin – kuva kun kuva, kunhan liikkuu. ;)

  • Reply Myy perjantai 15. marraskuun 2013 at 10:54

   Joo olin mäkin hieman pihalla, kun oltiin ostamassa kaiuttimia. Tuli ihan puskista, että niitä pitää kuunnella. :D Ehehe. Mä vaan istuin ja mietin, että noi edelliset näytti paremmilta ja tää musiikki kuulostaa edelleen musiikilta.

 • Reply Juille tiistai 19. marraskuun 2013 at 15:22

  Voi miehiä.. :)

 • Leave a Reply