Apteekkikosmetiikka, Aurinkovoiteet, Clarins, Cliniderm, Depend, Huulimeikit, Huulivoiteet, Kasvovoiteet, Kynsilakat, LivBox, Meikkipohjat, Olay, Sebamed, Vartalovoiteet

Kesäkuun LivBox

En ole ennen tehnyt boksille omaa postausta, mutta saakoon sen nyt, kun boksi oli kokonaisuutena ja ajatuksena onnistunein tähän asti (olen tilannut tammikuusta lähtien). Toki pientä päällekkäisyyttä, mutta ei voi mitään.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (5ml) aiheutti hihkuntaa. Olen halunnut kokeilla tätä kehuttua voidemaista kiiltoa pitkään. :) Sävy 01 oli oikeen onnistunut valinta. Yhden kokeilukerran perusteella tuntuu huulilla hyvin miellyttävältä ja nimenomaan huulirasvamaiselta, vaikka näyttääkin nätiltä kiillolta.

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF25 (8ml) sai aikaan hetkellistä intoa, kunnes käänsin tuubin ympäri ja totesin sen olevan sävyä medium. Tässä tosin vaaleinkin taitaa olla aika tumma, mutta silti. En oikeen tiedä mitä tällä tekisin, koska en ikinä saa itseäni tarpeeksi ruskettuneeksi. Ehkä voisin opetella varjostamaan voidemaisella tuotteella? :)

Kiilto ja BB. Huh se on tumma!

Depend Nailpolish (5ml) oli onneksi kivan sävyinen. Vilkaistuani tuotekorttia ennen boksin avaamista totesin, että ai kato taas kynsilakka ja se on varmaan turha hailakka nudesävy niin kuin Essien kanssa kävi.. Mutta ei, sävy on nätti hempukkaliila! En tosin tiedä onko tämä tarpeeksi peittävä ennen kuin kokeilen, mutta lähtökohta on hyvä. :) ..ja kyllä, tuo pisara tippui pöydälle.

Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SPF15 (30ml) on mukavan kokoinen, vaikkei olekaan ihan täysikokoinen. Ihan jees, kokeilen tätä kyllä. Loput päätynee lomareissulla Miehen kasvoille, koska minulla on herkemmälle iholleni Lumenen SPF30:n primeri.

Olay Total Effects Day Moisturizer SPF15 (15ml) ..ja taas Olay’ta! Kappas, tässä on sama suojakerroinkin kuin varsinaisessa aurinkorasvassa. :D Kokeilen kyllä mielellään ja tämä on tarpeeksi iso näytteeksi, mutta näitä samoja saa ilmaiseksi vaikkapa Stokkan päivittäiskosmen kassalta. Joten jep.

Sebamed Sun Care After Sun Soothing Balm (150ml) tulee kyllä käytettyä. After sun -voiteille (ja kroppavoiteille muutenkin) on aina käyttöä. Tosin itse hihkun enemmän hajustettujen suuntaan, joten tämä lähtee reissulle mukaan Miehen käytettäväksi. Tuotekortin mukaan tämä ”..sisältää viilentävää mentolia ja ravitsevia luonnonöljyjä..”, kun incissä pönöttää kakkosena mineraaliöljy. ;) Minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta mainostekstin perusteella olettaisin jotain muuta. Mentolista on vähän ristiriitaiset fiilikset, koska en koe viilennystä niin tärkeänä, että haluaisin ärsyttää ihoani sillä. Viilennystä saa vaikka jääkaapista. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Flicka maanantai 17. kesäkuun 2013 at 08:25

  Äh, olen tosi pettynyt Livboxin sisältöihin! Ei ole vielä tullut yhtäkään boksia joka olisi ollut tarpeeksi mielenkiintoinen käännyttääkseen minut puoleensa. Onneksi en lähtenyt tilaamaan.
  Näistä tuotteista kaikki muut olisi lentänyt suoraan roskiin tai eteenpäin kavereille paitsi huulikiilto, se on suloisen sävyinen.

  • Reply Myy maanantai 17. kesäkuun 2013 at 19:15

   Eihän tätä oikeen voi verrata muissa maissa ilmestyviin bokseihin :/ On sen verran eri tasoa.

  Leave a Reply