Absolution, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Iroisie, Jolie Box, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Vartalovoiteet, Whamisa

Helmikuun Jolie Box

Helmikuun boksin teemana oli ihon helliminen talvella. Ei ehkä yllätä ketään, mutta osui ja upposi! <3_<3

Iroisie Instant Beauty Fresh Mask (40ml) – Ajattelin ensin, että Iroisien naamio on ihan perinteinen kosteusnaamio, jota voi lapata kasvoille tuhdin kerroksen ja painua pehkuihin. Onneksi tavasin vähän saatekirjettä ja paketin kylkeä, koska tämä onkin pikakaunistaja. Naamio elvyttää pintaverenkiertoa ja kirkastaa ihon sävyä, kosteuttaa, uudistaa, torjuu epäpuhtauksia sekä viilentää ja rauhoittaa. Geelimäistä naamiota levitetään ohut kerros vartiksi (myös sy-iholle!), jonka aikana naamio kuivuu kalvomaiseksi ja lopuksi se huuhdellaan kasvoilta. En ehtinyt vielä saamaan tätä naamalle, mutta testasin kirjoittaessani kämmenselkään. Söötin vihreä geeli tuntuu iholla hyvin raikkaalta ja sopivasti viilentävältä. Se kuivui hentoisen ohueksi kalvoksi, joka huuhtoutui superhelposti iholta pois. (Nyt en malta odottaa, että saan kokeiltua tämän kasvoille!)

Absolution Le Soin du Corps (200ml) – En ole kokeillut aikaisemmin Absolutionilta mitään vartalotuotteita, mutta voide tuntuu juuri niin ylelliseltä kuin ajattelin. Pohjana tässä on seesaminsiemenöljyä ja sheavoita. Ohuen liukas koostumus levittyy todella helposti ja imeytyy hetkessä. Tuoksu on ehkä inasen yrttinen mun makuun, mutta tuntuma on niin miellyttävä, etten anna sen häiritä.

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich (näyte 20ml) – Jesjesjes Whamisaa! (Taidan olla aika koreakosmetyyppiä.) En ole vieläkään testannut Whamisalta mitään muuta kuin joulukuun boksista tulleen kasvonaamion, joka oli ehkä paras sheetmask mitä olen koskaan kokeillut. Meinasin tammikuussa tilata juuri tämän hoitonesteen (ja emulsion ja kuorintalaput), mutta sitten ahdistuin kotona pyörivän kosmetiikan määrästä ja jätin tilauksen tekemättä. Tosi kiva siis päästä testaamaan ja todennäköisesti ihastumaan ja tilaamaan se täysikokoinen pullo. Tässä on siis pohjana veden sijaan kukkaisvesiä, ainesosat on fermentoitu ja mukana on mm. arganöljyä ja voikukkauutetta. Jes! Whamisaa myy Jolien lisäksi mm. elevenStockmann, Biodelly ja Natural Goods Company.

Mukana oli vielä näytteet Absolutionin La Crème Riche -kasvovoiteesta ja Dr. Hauschkan Med-sarjan tehovoiteesta.

Ensin vähän kummastelin, kun boksissa oli vain kolme tuotetta. Toisaalta kaksi niistä on täysikokoisia ja melko hinnakkaita (nelisenkymppiä), joten boksin arvoksi tulee noin 85 euroa (!!). Toki olisi ollut vielä kivempi, jos edes toinen pussinäytteenä olleista voiteista olisi ollut näytekokoinen tuubi. Joka tapauksessa näin kuivaihoisena olen todella ilahtunut kaikista tuotteista ja ne osuivat kuin nenä päähän. Boksia voi tilata kolmen (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23€ per boksi) pätkissä. Itsellä on vielä puolet omasta puolivuotisesta edessä. :)

Mitä tykkäsitte sisällöstä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Theressa maanantai 12. helmikuun 2018 at 08:36

  Ihan nappivalinnat! Olisivat kelvanneet minullekin! :) Kiinnostavia tuotemerkkejä.

  • Reply Myy tiistai 13. helmikuun 2018 at 22:23

   Oli kyllä tosi hyvä <3_<3

 • Reply JonnaH. maanantai 12. helmikuun 2018 at 18:30

  Tää helmikuun boxi oli musta sisällöltään paras hetkeen. Tosi ylellisen oloiset tuotteet. :)

  • Reply Myy tiistai 13. helmikuun 2018 at 22:22

   Ylellinen nimenomaan! :) Tämmösillä tuotteilla se pari tuotetta on ihan tarpeeksi.

 • Reply Riikka maanantai 12. helmikuun 2018 at 22:27

  Bongasin Whamisan myös Ruohonjuuressa viikko sitten, ku kävin! ; )

  • Reply Myy tiistai 13. helmikuun 2018 at 22:20

   Mahtavaa! Kylläpäs ne on levinnyt laajalle nopeasti :)

 • Reply Nena Sofia perjantai 16. helmikuun 2018 at 12:06

  Wau, olipa huikea sisältö tässä boksissa! Kaikki tuotteet oli sellaisia, joita mielelläni itsekin testaisin :)

 • Leave a Reply