Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Body Shop, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Lierac, Lumene, Missha, Mossa, Seerumit, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Loka- ja marraskuun suosikit

Nyt tulee taas tuplakuukausi. Nämä ihanuudet on piristäneet syksyä!

Lierac Mésolift Serum – Oranssi vitamiinipommi heleyttää tehokkaasti väsynyttä ja sameaa ihoa! Appelsiininen ihanuus sisältää viittä eri vitamiinia, kuutta eri mineraalia ja hyaluronihappoa. Plussakeleillä käytin sellaisenaan, mutta pakkasten tultua olen sekoittanut mukaan pari tippaa kasvoöljyä. Seerumi itsessään ei ole rasvaista, joten se sopinee kaikille ihotyypeille. :) Tästä on tulossa vielä oma postaus!

Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask – En alkuun innostunut tästä. Naamio oli jotenkin liian perusvoidemainen. Syksyn tultua löysin sen ihan eri tavalla! Käytän tätä yönaamiona niin, että otan isohkon nokareen naamiota ja hieron sitä hellästi iholle noin minuutin ajan. Lopuksi painelen käsin kasvot läpi. Näin naamio häviää hyvin ihoon, eikä kasvot jää tahmeiksi. Jos perinteisesti levitän naamiota kasvoille, annan imeytyä ja lopuksi hieron jäljelle jääneet rippeet, alkavat ne murustua (ja inhoan sitä). Kosteuttaa ja rauhoittaa pakkasen kiusaamaa ihoa hyvin. Toistaiseksi ultra sensitive -sarja taitaa olla sellaisenaan myynnissä, mutta saa nähdä mitä Lumene uudistuksessa tekee sille. :)

Mossa Cleansing Creme-Mousse – En tiedä mitä odotin, mutta ensireaktio oli, että tämä on OUTOA. ”Creme-mousse” (tai suomennettuna ”täyteläinen puhdistusvaahto”) on oikeastaan geelivoidetta, joka ei sellaisenaan juurikaan vaahtoa. Clarisonicin avulla tästäkin saa kermaisen silkkistä vaahtoa. Kasvotuntuma on hyvin, hyvin liukas. Viikon hämmentymisen jälkeen tykästyin paljon. En ole kokeillut poistaa tällä meikkejä (eikä tuotetta suositella silmänympärysiholle), vaan olen käyttänyt puhdistuksen toisena vaiheena. Sisältää valkoherukan hedelmähappoja (eli AHA:a). Mulla on muitakin Mossan tuotteita testissä ja yhteenvetoa tulee, kun saan loppuihinkin kunnolla tuntumaa.

Missha Super Aqua D-Tox Peeling Gel – Rakeeton kuorintageeli, joka levitetään kuivalle iholle, irrottaa kuorreen ihosolukon sellaisena geeliin murustunava hiutaleena. Tuttu koostumus monelle, joka on testannut korealaisia tai japanilaisia kuorintoja. :) Pidän näiden hellävaraisuudesta, kun ihoni ei ärsyynny yhtään, mutta teho on silti todella hyvä! Misshassa on hinta-laatu-suhde kohdillaan.

Lierac Sensorielle Shower Gel – Pakko se on todeta, että kyllä laadukkaan suihkugeelin erottaa markettitavarasta vaikka sokkona. Lieracin mielettömän hyvältä tuoksuvan sensorielle-sarjan suihkis on paksua, täyteläistä ja hyvin riittoisaa. Sitä käyttäessä tulee hymy huulille. Tuoksu on kukkainen, mutta siitä ei erotu mitään tiettyä nuottia. Tuoksu on yksinkertaisesti naisellinen ja ylellinen. <3

Body Shop Hawaiian Kukui Cream – Pikamatka etelänlomalle! Hawaiian Kukui tuoksuu juuri sille; pehmeälle, lämpimälle ja eksoottiselle. Paksuhko voide on ihanan rasvaista. Ehdottomasti kuivaihoisen juttu. Sisältää mm. kukui- ja parapähkinäöljyä sekä kaakao- ja sheavoita. Jättimäisestä purkista riittää iloa pitkään, vaikka hinta hitusen kirpaisee.

Löytyikö joukosta teidän suosikkeja? :)

Lieracit saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply JonnaH. sunnuntai 11. joulukuun 2016 at 12:02

    Olen kyllä noista suihkugeeleistä samaa mieltä. Kyllä, se marketin suihkugeeli on halpa, mutta olen laskeskellut, että pitkässä juoksussa ne tulee melkein kalliimmaksi kuin vähän arvokkaammat suihkugeelit, joiden koostumus on riittoisampaa ja tuoksumaailma toki ylellisempi. Esim. meillä perheessä kahdella riittää philosophyn iso tönikkä yli kolme kuukautta, kun marketin liru on käytetty loppuun kahdessa viikossa. :D Lopulta hinta onkin sitten melkein sama.

  • Reply Nella / Neiti Minttukihara sunnuntai 11. joulukuun 2016 at 22:05

    Kiva kuulla sun ajatuksia tuosta Mossasta, se odottelee mulla käyttöönottoa :)

  • Reply mses maanantai 12. joulukuun 2016 at 13:40

    Juuri tuo Lumenen Ultra Sensitive -naamio sekä sarjan seerumi ovat toisinaan pillastuvalle iholleni pelastus ja niitä on aina jemmassa. Silloin kuin iho kiukuttaa joku, nuo rauhoittavat sen aina.

  • Leave a Reply