Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Jolie Box, Kynnet, Meikit

Joulukuun Jolie Box

joulukuun-jolie-box-01

Laatikko hämmensi heti alkuun. Se oli iso, mutta todella kevyt! Nyt täytyy myöntää, että tämä seitsemäs Jolie Box oli ensimmäinen, joka ei aiheuttanut erityistä riemua. Kokonaisuus oli vaan ”ihan kiva”. Mitäs boksi piti sitten sisällään?

joulukuun-jolie-box-02

joulukuun-jolie-box-03

Flow Kosmetiikka Mansikkamaito Kasvonaamio (60g) – Täysikokoinen purkki naamiojauhetta. Tykkään kovasti kasvonaamioista, mutta todella harva savipohjainen naamio sopii kuivalle iholleni. Tätä kyllä markkinoidaan nimenomaan väsynyttä ja kuivaa ihoa heleyttävänä naamiona, mutta saa nähdä. Aion ainakin sekoittaa mukaan kasvoöljyä. Tämä sisältää valkoista ja vaaleanpunaista savea, mansikkaa sekä maito- ja riisijauhetta. Ohjeen mukaan 2tl naamiojauhetta sekoitetaan 1tl nestettä. Neste voi olla vettä tai vaikkapa kasvovettä. Naamion annetaan olla kasvoilla kymmenisen minuuttia. Palaan tähän kyllä, jos saan homman toimimaan kuivalla iholla! Jolie ei itse myy merkkiä.

joulukuun-jolie-box-04

joulukuun-jolie-box-05

Absolution La Crème du Teint Light (15ml) – Ihoa hoitava, sävyttävä kosteusvoide. Runsas näytekoko, kun normaalikokoinen tuote on 30ml (pumppupullo). Tästä on kaksi sävyä, joista boksissa tuli vaaleampi. Sävy vaikuttaa käytettävältä tälläiselle kalmolle (ei ollut luonnossa ihan noin kellertävä miltä kuva näyttää). Sisältää mm. tamanuöljyä, vihreää teetä, thermus termophilusta, italianolkikukkaa, jojoba- ja ruusunmarjaöljyä, inkivääriuutetta sekä bambua. Voide tuntui kuivahtavan kämmenselälle hyvin nopeasti. Se lupaa sopia kaikille ihotyypeille, mutta on ilmeisesti ihanteellisin rasvoittuvalle tai sekaiholle. Suositellaan nopeaa levittämistä alue kerrallaan. Aion kokeilla, mutta vedän alle kunnon kosteutuksen.

joulukuun-jolie-box-06

John Masters Organics Lavander Rosemary Shampoo (30ml) & Citrus & Neroli Detangler (30ml) – En ole mitenkään erityisen innoissani luonnonkosmetiikan hiustuotteista. En ole niitä hirvittävän paljoa kokeillut, mutta en myöskään ole törmännyt yhteenkään mahtavaan. Hiuslaatuni on hankala ja vaadin tuotteilta ihmeitä. Näistä John Masters Organicsin shampoosta ja hoitoaineesta on olemassa kolmea kokoa (30ml, 60ml ja 236ml), joista boksissa tuli pienimmät. Mulla on nenä ihan tukossa, mutta shampoo haisee silti todella laventeliselta, josta en pidä. Hoitoaine vaikuttaa mukavan paksulta ja tuoksuu hyvältä. Sitä voi käyttää myös jätettävänä hoitoaineena! Aion tieteen nimissä kokeilla näitä, mutta en odota ihmeitä.

P.S. Miksi shampoo on lavander rosemary, mutta hoitoaine citrus & neroli?! Yhdenmukaisuutta, kiitos.

joulukuun-jolie-box-07

Kure Bazaar Nail Lacquer Diva (14ml) – Kure Bazaarin lakat on ihania, MUTTA boksista tuli jo kesällä sellainen. Okei, nyt ollaan juhlakauden glittereissä, kun kesällä oli raikasta cremeä, mutta silti. Kure Bazaar mainostaa, että kynsilakkojen koostumuksesta 85% on peräisin luonnosta. Glitterit ei siis ainakaan ole muovia, mutta mitä ne on?

joulukuun-jolie-box-08

joulukuun-jolie-box-09

Alima Pure Highlighter Lumina (näyte) – Korostustuote oli sotkenut kaikki boksin pakkaukset. Kansi oli kyllä kiinni, mutta kierteet löysällä, joten hentoinen keijupöly oli löytänyt joka paikkaan. Lumina on neutraali, persikahko shampanjasävy, joka sopii varmasti kaikille vaaleaihoisille, mutta tässä on aika voimakas shimmer. Tykkään itse enemmän tasaisemmasta helmiäishohdosta, kun tästä erottuu yksittäisiä hippuja. Yritin taltioida sitä kuvaan, mutta ei ihan onnistunut.

joulukuun-jolie-box-10

Mukana oli vielä pussinäyte Absolutionin silmänympärysvoiteesta.

Tällä kertaa boksissa oli siis kaksi täysikokoista tuotetta, kolme matkakokoista ja kaksi näytettä. Laskin boksin arvoksi noin 65-70 euroa. Toivottavasti kohta ilmestyvä Jolie Lux Box räjäyttää pankin, niin sitten ei haittaa, että tämä oli vähän meh. :)

Boksiahan voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona. Nykyään tilauksen saa myös SmartPostiin, joten ei tarvitse enää leikkiä PostNordin kanssa (mistä olen erittäin iloinen).

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Theressa perjantai 9. joulukuun 2016 at 09:06

  Hitsi! Pitäisköhän investoida tähän boksiin? Luonnonkosmetiikka on erittäin kiinnostavaa ja haluaisin käyttää sitä enemmän. Boksin kautta pääsisi vähän ”pakolla” tutustumaan uusiin ja erikoisempiin merkkeihin. Minä kun olen aika arka kokeilemaan mitään, mistä en ole kuullut halaistua sanaakaan.

  • Reply Myy perjantai 9. joulukuun 2016 at 18:18

   Tämä oli mullakin ajatuksena, kun aloin Jolien boksia tilata! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta on kovin vierasta. Boksin kautta on päässyt tutustumaan juttuihin, mihin ei muuten osaisi tarttua :)

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi perjantai 9. joulukuun 2016 at 10:29

  Itse jätin tämän boxin välistä, koska laitoin Luxin tilaukseen – kovat on odotukset sille! :D

 • Reply Sissi perjantai 9. joulukuun 2016 at 11:56

  Penteles, unohdin koko Lux-boxin! Nyt taitaa olla myöhäistä :P

 • Reply MariA perjantai 9. joulukuun 2016 at 12:50

  Annoin JolieBox tilaukseni loppua edelliseen boxiin, koska ajattelin, että Kicksin joulukalenterin ja LivBoxin jälkeen en tarvitse tätä. Tuo Flowkosmeticsin kasvonaamio alkoi kiinnostaa ja sen voisin tilailla ihan muuten vaan. Mansikkaiset kasvonaamiot on jotenkin niin kivoja. Olisin kyllä itse tykännyt tästä boxista ja varmaan kaikki olisi tullut käyttöön mutta ei nyt oikeastaan harmita että en tilannut. Pärjäilen ihan hyvin ilmankin näitä. Kiva kun esittelit sisällön! :)

 • Reply JonnaH. perjantai 9. joulukuun 2016 at 18:16

  Heh, oon samaa mieltä, mua ärsyttäisi suunnattomasti pestä hiukset eri tuoksuisella shampoolla ja perään hoitoaineella, varsinkin, kun hiuksiin se tuoksu jää tosi helposti kii. Tulee ihan sekamelska.

 • Reply IN/OUT – beauty/health/wellness lauantai 10. joulukuun 2016 at 14:41

  Mulla meni just poistoon tuo samainen mansikkanaamio, itse en vaan tykännyt – oli liian tuju mun kuivalle iholle. Ehdottomasti kannattaa siis kokeilla esim. just öljyyn sekoitettuna! Flow’n tosi monesta muusta tuotteesta oon kyllä tykännyt, mutta tuo naamio oli odotuksista huolimatta pettymys :(

  Kaikenlaisista tilausbokseista kiinnostaisi eniten juuri Jolie, mutta miksi sen pitää olla niin julmetun hintainen? Ja tosiaan 3kk:n hinnaksikin tulee aika iso summa, 6kk:sta puhumattakaan. Ootko itse kokenut, että olisit saanut rahoillesi vastinetta?

  • Reply Myy sunnuntai 11. joulukuun 2016 at 00:24

   Voi vitsi, naamion kohtalo ei kuulosta lupaavalta siis munkaan kohdalla!

   Mä koen saaneeni vastinetta rahoilleni joka boksista. Mun molemmat tilaukset on olleet 6kk tilauksia ja yritän ajatella sitä vain 20 euron kuukausimenona, enkä 120 euron könttänä.

  Leave a Reply