Kynsilakat, OPI

OPI Shrek Forever After Collection

Nyt on erittäin hyvä haaveilla OPIn kesän lakkakokoelmasta, kun juuri sain tilattua muutamat putelit kevään Hong Kong Collectionista. Olin joka päivä tällä viikolla käynyt tsekkailemassa Trans Designin sivuilta, että joko nyt joko nyt! Jee, vihdoin! Eli siirrytään kesään. ;)

Kokoelmaan kuuluu kuusi sävyä. What’s with the Cattitude?, Who the Shrek Are You? ja Fiercely Fiona lähtisivät kuvan perusteella tämän tytön matkaan. :) Ehkä myös Funky Dunkey ja Rumple’s Wiggin’. Ogre-the-Top Blue on ainoa, joka ei tunnu sytyttävän.

Julkaisupäivää ei vielä ole tiedossa, mutta itse elokuva tulee ensi-iltaan 21.5.2010, joten olettaisin lakkojen tulevan hieman ennen sitä. :) Ainakin Alice in Wonderland Collection tuli myyntiin 1,5 kuukautta ennen ensi-iltaa.

Mitkä sävyt vaikuttaisivat mahdollisilta ostoksilta teille?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Neiti Kameleontti tiistai 9. helmikuun 2010 at 19:49

  Hmm, outoa. Kommentoin tänne jo aikaisemmin (eilen), mutta kommentti ei näy.

  No kuitenkin.. Minun silmääni eniten noista miellyttää What’s with the Cattitude? ja Fiercely Fiona. Ennen kavahdin keltaista kynsilakkaa, mutta nyt kun olen seuraillut kynsiblogeja ja kaikkea ihanaista lakkatarjontaa nettikauppojen sivuilla, olen jopa päättänyt hankkia kevääksi keltaisen lakan!

  Ps. Tykkään sun blogista ihan älyttömästi! Tää on mun suosikki nykyään. Ihanaa, kun päivityksiä on usein, ja makusikin on kovin lähellä omaani monissa tuotteissa :)(:

  Pps. Jos saa esittää toiveita, niin toivoisin postausta sun OPI:n lakoista. Sulla on niitä aika mittava kokoelma, ja olisi kiva nähdä ne kerralla kaikki :)

 • Reply kiukkupussi tiistai 9. helmikuun 2010 at 21:12

  Ei ilmestynyt kommenttia eilen. Hukkunut jonnekin internetin ihmemaahan. :( Minäkään en olisi aikaisemmin kuvitellut keltaista kynsiini, mutta nyt ajatus tuntuu kutkuttavalta!

  Ja kiitos tosi paljon! :) On niin kiva kuulla, että joku tykkää lukea.

  Toiveet on aina tervetulleita! Suunnitelmissa on esitellä koko lakkakokoelma, kunhan saan sudittua loputkin kynsikiekoille ja luontoäiti olisi suopea auringonvalon kanssa (niin saisi vielä lakat esiteltyä oikean sävyisinä). Eli tässä kuukauden sisällä varmasti tulossa. :)

 • Leave a Reply