Ekokosmetiikka, Glamglow, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, L'Occitane, Lush, MAC, Meikit, Meikkipohjat, Nars, Öljyt, Poskipunat, Skin Blossom, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Maaliskuun suosikit

Maaliskuun-suosikit-01

Maaliskuu! Semmonenkin oli. Alkukuusta juhlin häitä, sitten toivuin häistä ja loppukuu meni jossain muussa sumussa.

Maaliskuun-suosikit-02

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment – Käytin tämän näytetuubin yökäytössä. Iho oli naamio-öiden jälkeen todella nättinä! Ja turhaan jännitin naamion ruskeaa väriä. Se hävisi hyvin, kun tuotetta hieroi hetken aikaa iholle. Pieni miinus viilentävästä tunteesta, koska se ei ollut niin mukava siinä nukahtamisen rajamailla.

Skin Blossom Gentle Face Wash – Siis en tiedä mitä on tapahtunut, kun olen muutaman kuukauden sisällä ihastunut kahteen geeliputsariin. Ensin se V10 ja nyt tämä. Normaalisti kierrän geelit kaukaa, mutta nämä molemmat on ollut hyvin hellävaraisia ja vähävaahtoisia. Tässä ekoputsarissa on mieto, vehreä tuoksu (tykkään) ja se tekee hennon pehmoista vaahtoa Clarisonicin kanssa. Pumppupullo toimii todella hyvin ja (kerrankin) annostelee tuotetta sopivan pikkuisen lirauksen!

Maaliskuun-suosikit-03

L’Occitane Amande Shower Oil – Ihanan tuoksuinen suihkuöljy pelastaa päivän. Paksu koostumus ja pehmeä vaahto. Mantelia rakastaville. <3 Tätä myydään myös puolen litran pumppupulloissa ja täyttöpussejakin löytyy. Parasta.

Lush New Charity Pot Hand and Body Lotion – Hyväntekeväisyyttä purkissa, kun kaikki tuotto ohjataan luonnonsuojeluun. Täyteläinen voide tuoksuu ihanan mausteiselle, mutta se jakaa varmasti mielipiteitä (minä todellakin tykkään). Pikkupurkki on ollut harvinaisen riittoisa ja olen rasvannut siitä koko kropan yli 15 kertaa.

Maaliskuun-suosikit-04

NARS Blush (orgasm) – Mari valitsi tämän punan häämeikkiini ja sen innostamana kaivoin omani laatikon pohjalta. Korallipinkki hohto sopii kaikkeen.

MAC Mineralize Skinfinish (lightscapade) – Samalla tartuin pitkästä aikaa tähän klassikkokorostukseen ja sitä on tullut käytettyä paljon. Koostumus on niin kiinteä, ettei tämä silti tunnu kuluvan yhtään.

Löytyikö joukosta omia lemppareita? :)

L’Occitane saatu blogin kautta. Skin Blossom ja Lush saatu kaverilta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Päivi maanantai 18. huhtikuun 2016 at 08:55

  Skin Blossomin putsari ja Loccitanen suihkuöljy on munkin ehdottomia lemppareita!

  • Reply Myy maanantai 18. huhtikuun 2016 at 18:47

   <3

 • Reply JonnaH. maanantai 18. huhtikuun 2016 at 09:37

  Nars Orgasm my favorite 4ever! <3 Välillä olen miettynyt teenkö noilla mun toisilla poskipunilla edes mitään. :D

  • Reply Myy maanantai 18. huhtikuun 2016 at 18:46

   Se ja yksi mattainen pinkki voideposkari, niin niillä pärjäisi todella pitkälle :D

 • Reply Emma maanantai 18. huhtikuun 2016 at 11:20

  Narsin Orgasm on mun käytetyin poskipuna. Jossain vaiheessa jopa hautasin sen laatikon perukoille, jotta käyttäisin edes joskus jotain muutakin :D

  Lightscapade mua edelleen vähän hipois, vaikka oon yrittänyt tolkuttaa itselleni etten tarvi sitä, koska mulla on Mary-Lou Manizer ja Macin Soft & Gentle ja jokunen muu vähemmällä käytöllä oleva korostustuote…ja meteoriitit. Mutta tarvisinko mä nyt KUITENKIN Lightscapaden?

  • Reply Myy maanantai 18. huhtikuun 2016 at 18:45

   No SIIS. Mary-Lou, lightscapade ja meteoriitit on ihan eri tuotteita. Marya levitän varovasti vähän, lightscapadea ronskimmalla kädellä, mutta pysyen vielä poskipäät-otsa-nenä-leuka-akselilla ja meteoriitteja koko naamaan. :D Soft & Gentle voi kyllä olla aika lähellä, mutta en tiedä kun en sitä omista.

 • Reply Mulan lauantai 23. huhtikuun 2016 at 17:54

  Mä katoin, että sullakin on tuo Blossom Skinin puhdistusmaito, kun pakkaus oli niin identtisen näköinen. :D Mä oon itse nyt hetken aikaa käyttänyt sitä. Hyvin ainakin meikki on lähtenyt, kun olen käyttänyt sitä kaksoispuhdistuksessa.

 • Leave a Reply