OPI, Orly

Häiden juhlimista

Toukokuussa oli pitkästä aikaa tiedossa häiden juhlimista ja pääsin tälläytymään!

Käytetyt lakat: OPI Nail Envy Dry & Brittle, Orly Rage, OPI ”Sheer” Your Toys, Orly VIP ja Poshen pikakuivattaja.

Samaa rajailua kuin ennenkin. Alla Ragea kaksi kerrosta. Kynteni ei ole koskaan olleet näin nätin malliset ja pituiset! Harmi, että ovat jo hajonneet. Yritin kovasti saada viilattua kynnet mahdollisimman kulmikkaiksi, mutta tämän parempaan en pysy. Kynteni on luonnostaan niin mantelin mallinen, ettei siitä tule mitään. Tai sitten en vain osaa?

Sheer Your Toysia taitaa olla neljä kerrosta. Tajusin turhan myöhään, että se on liian ohutta toisen lakan päälle. Hermot meinasi mennä. Onneksi lakkasin edellisenä iltana. :D

VIP paksumpana rajana keskellä, kaksi kerrosta. Tarkoitus oli kimaltaa sopivasti. ;)

Oli kerrankin pakko soinnuttaa kynnet asuun. En löytänyt hyvää kuvaa mekosta päälläni, joten kuvasin sen sitten jälkikäteen lattialla. Mekko, tyllialushame ja vyö kaikki H&M:stä. Jokaisen pikkuprinsessan tylliunelma. <3 Mahtavaa tanssia, kun valtava määrä tylliä leijuu jalkojen ympärillä.

Meikki oli tarkoitus kuvata myös, mutta samaa matkaa häihin tullut ystävämme ilmestyi meille kesken meikkauksen. En siis kehdannut kuvata, koska se olisi herättänyt liikaa kyselyä..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Panda tiistai 15. kesäkuun 2010 at 13:13

  Postiluukosta putosi tänään hääkutsu ja voi verenpaineen nousu osa yksi ja tätä merkintää lukiessa osa kaksi, kääks mistä pukumekkomillainenapuvaa! Häät ovat -onneksi- vasta syksyllä, mutta silti :|. En ole oikein tämmöinen isojen juhlien juhlija-persoona enkä omista mitään valmiiksikaan mitä voisin kuvitella edes pitäväni häissä :D.

  Tuo sinun mekkosi on aivan upea <3.

 • Reply kiukkupussi tiistai 15. kesäkuun 2010 at 21:14

  Oi, mä rakastan häitä ja muita isoja juhlia! Mieluusti menisin. ;)

  Mä olen tehnyt yllättävän paljon mekkolöytöjä H&M:stä. Eikä tule kalliiksi. Tosin syksy ja kevät on kesää otollisempaa aikaa löytää juhlamekkoja.

 • Leave a Reply