Aasialainen kosmetiikka, HG, Meikkipohjat, Sensai

HG: Sensai Loose Powder

Pakkaus on kauniin eleetön niin kuin Sensailla yleensä.

Purkissa on 20g puuteria eli reilusti. Ja valmistettu Japanissa, mitä arvostan. :) Hassua muuten, että säilyvyydeksi on merkitty vain vuosi. Miten vuodessa saa tälläisen rasian tyhjäksi? Miten puuteri menisi niin nopeasti huonoksi?

Vippa on muhkea ja todella pehmeä. (Ja likainen, oikeasti se on ihan vaalea.) Tällä taputtelee ja sivelee ihoaan erittäin mielellään. Olen irrottanut reikien päältä suojamuovin kokonaan, koska minulla ei ole aikomusta kuljettaa rasiaa mukana. Saan tarvittavan määrän puuteria, kun pidän vippaa tiiviisti annostelijaa vasten ja kiepautan rasian kerran ympäri. Vippa puuteroituu reikien kohdalta ja määrä on riittävä (kuivaihoisen) kasvoille. :)

Koostumus on täydellinen: henkäyksen kevyt, silkkinen ja pehmeä. Iho jää mattaiseksi, mutta kauniin hohtavaksi. Ja pientä ekstraa löytyy miedosta ylellisestä tuoksusta, mutta en vieläkään ole varma tuleeko se tuotteesta vai vipasta. Sävyjä on vain tämä yksi läpikuultava.

Vasemmalla reilusti annosteltuna, oikealla sama määrä buffattuna. Yritin tuoda ilmi kaunista valonhohtoisuutta, jonka puuteri tekee iholle. Toki näin paksua kerrosta ei kasvoille laita, mutta muuten hohto olisi ollut liian vaikea saada tallennetuksi kameralla.

Hintaa tällä taitaa olla noin 45 euroa. Ostin omani aikoinaan Hulluilta Päiviltä 30 eurolla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply