OPI

OPI DS Diamond

Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle, kaksi kerrosta OPI DS Diamondia ja päällä Poshe.

Tämä on yllättävän peittävää, kun vertaa muihin Designer Series -lakkoihin, joita minulla on. Muissa koostumus on juoksevampi ja ohuempi, jonka takia kerroksia voi tarvita jopa neljä kunnolliseen peittävyyteen. Diamond levittyi kuitenkin yhtä helposti kuin aikaisemmatkin, vaikka onkin paksumpaa.

Tykkään tästä sävystä, jollain tapaa puuterimainen ja lilahtavan hopeinen.

Sitten höpinää ihan ohi aiheen. :) Joskus on päiviä, jolloin Miehellä on seminaari tai joku muu iltameno, josta tullaan kotiin myöhään yöllä tuoksahtaen kokoukselle. Vaikka olen huono olemaan yksin ja vielä huonompi nukkumaan yksin, niin tykkään näistä satunnaisista omista illoista. Tällä kertaa vapaapäiväni osui tälläiseen seminaaripäivään, joten palloilin koko päivän yksin kotona tehden mun juttuja!

Yleensä näihin omiin juttuihin kuuluu erinäisten kosmetiikkapurkkien kanssa räpeltelyä ja siivousta. Siivoaminen on kivaa, jos siihen on tarpeeksi aikaa ja sen saa tehdä omalla tavalla. Eli tehdä samalla kertaa kymmentä keskeneräistä asiaa, kun pää käy nopeampaan tahtiin kuin kädet ja jalat.. Sillon en halua viereeni ketään ihmettelemään, että mitä olen tekemässä, koska yleensä en tiedä itsekään.

Toki näihin päiviin kuuluu myös herkuttelu! Etenkin sellaisilla asioilla, joista Mies ei niin välitä. Yleensä syön tartar-lihaa, mutta tällä kertaa en halunnut lähteä erikseen hakemaan mitään, vaan tarkoituksena oli hyvällä omalla tunnolla viettää koko päivän sisällä.

Mussutin Ceasar-salaattia. Kokonaan itse tehty olisi parasta, mutta tämä Dolen valmispussi, jossa on salaattisekoitus, krutongit, parmesani ja kastike erikseen, on erittäin hyvä korvike. Ja ennen kaikkea nopea tehdä: kaikki kulhoon ja sekaisin.

Salaatin kyytipoikana oli tämä kummallinen sotku, jota voisi varmaan myös pitää salaattina. Sisältönä rasia miniluumutomaatteja, köntti bufala mozzarellaa, avokado sekä mausteeksi oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria myllystä. Simppeliä, hyvää ja nopeeta.

Siitä kosmetiikkaan liittyvästä näpertelystä lisää ylihuomisessa merkinnässä. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply