Aasialainen kosmetiikka, IsaDora, Kasvovedet, Seerumit, Sensai

Sensai Prime Solution

Olen rakastunut! Ja sekös vasta itkettää. Rakkauteni kohde on Sensain Prime Solution -hoitoneste, jonka pientä kokeilupulloa olen hölvännyt kasvoilleni parina viime viikkona. Tämä ei ole samalla tavalla hoitoneste kuin Silk-linjan vedet, vaan hieman paksumpi ja emulsiomaisempi. Tarkoitettu käytettäväksi puhdistuksen jälkeen ennen (seerumia ja) voidetta. Iho näyttää tämän jälkeen hehkeältä, tasaiselta, kuulaalta ja ihanalta. Kaikki sumeus, kiristävyys ja karheus on hävinnyt. Ja tuoksu, se on jumalainen.

Mikäs tässä rakkaudessa sitten itkettää? Täysikokoinen (75ml) pullo tätä silkkistä ihanuutta maksaa lähes 160 euroa. Käytän ihonhoitooni suhteellisen paljon rahaa, mutta jossain se raja minullakin menee. Yhyyy byääää!

P.S. Ketään ei varmaan yllätä, että kynsillä vilkkuu TAAS IsaDoran sokerilakka. Näissä kuvissa lakkaamisesta on neljä päivää ja se on selvinnyt kolmesta työpäivästä. Täydellinen arkilakka, en voi muuta sanoa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Dzinni Dzinni sunnuntai 2. helmikuun 2014 at 16:47

  Japanilainen/aasialainen ihonhoitorutiini sisältää näöiden lotioneiden tai (firsttreatment) essencen käytön, mutta hiukan eri tavalla kuin mitä länsimaiset ihmiset niillä tekevät. Kirjoittelin taannoin asiasta täällä, kannattaa käydä lukemassa:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/10/japanilainenitamainen-ihonhoitorutiini.html

  • Reply Myy sunnuntai 2. helmikuun 2014 at 17:28

   Käytän melko paljon aasialaisia ihonhoitotuotteita ja olen perehtynyt heidän käytäntöihinsä. :)

  • Reply Anonymous sunnuntai 2. helmikuun 2014 at 18:09

   Dzinni taas pätemässä ympäri blogeja aiheista x ja y :D Jes.

  • Reply Myy sunnuntai 2. helmikuun 2014 at 18:14

   Ollaanpas nätisti, vaikka poistin kommenttien valvonnan pari viikkoa sitten. :)

 • Reply Liisa sunnuntai 2. helmikuun 2014 at 18:12

  Tää on ihan mahtavan kosteuttava tuote! :) Hinta tosiaan kirpaisee, mutta kai sitä joskus vois itseensä noin paljon panostaa <3 Nams! Oon muutenkin hurahtanu Sensaihin ihan täysillä :)

  • Reply Myy keskiviikko 5. helmikuun 2014 at 08:55

   Sensai <3

 • Reply Jonna H. sunnuntai 2. helmikuun 2014 at 18:21

  Mielenkiintoinen tuote, onhan se normikoko ”suht” hyvän kokoinen, mutta toki hintaa jää… :p

  • Reply Myy keskiviikko 5. helmikuun 2014 at 08:55

   Yritän tässä just perustella itselleni, että toikin pikkupullo on kestänyt pitkään ja iso kestäisi varmasti tosi pitkään, muttakun.. :D

 • Reply Luna tiistai 4. helmikuun 2014 at 18:45

  Minä olen myös in love tähän tuotteeseen. Kaksi putelia olen käyttänyt, Stockalla oli joskus alennuksessa. Normihinnalla en ole raskinut ostaa, vaikka mieli olisi tehnyt. Jos pitäisi valita yksi sykähdyttävin hoitotuote niin se olisi juuri tämä Sensain Prime solution.

  • Reply Myy keskiviikko 5. helmikuun 2014 at 08:55

   Oi, ihana kuulla! Ei tosin auttanut ostohimotukseen, heh :)

 • Reply Samettitassu tiistai 4. helmikuun 2014 at 23:08

  Moikka! Mietin että olisin tulevalta ulkomaanreissulta ostanut Sensain Silk Emulsion light kasvovoidetta. Mietin kuitenkin että mahtaako kyseissä voiteessa olla mineraaliöljyä? Se ei nimittäin sovi epäpuhtaalle iholleni yhtään vaan tukkii sitä entisestään.

  • Reply Myy keskiviikko 5. helmikuun 2014 at 08:53

   Ainakin Moist ja Super Moist -versioissa on mineraaliöljyä. :/ Lightista en ole varma, kun en ole sitä käyttänyt.

 • Reply Anonymous keskiviikko 5. helmikuun 2014 at 15:14

  Tämä ei nyt liity postaukseen yhtään, mutta voisitko suositella jotain oikeasti hyvää poskipunasivellintä? :) itselläni löytyy huono h&m:n sivellin ja vielä huonompi duroyn jonka hiljattain ostin, mutta jouduin pettymään :/ ja en haluis nyt taas uuttaa ostaa ja todeta että on huono, joten mieluummin kysyn suosituksia nyt :)

  • Reply Myy keskiviikko 5. helmikuun 2014 at 19:39

   Ecotools! Se on ihanan pehmoinen ja ihan kohtuuhintainen. :)

  Leave a Reply