Body Shop, Deodorantit, Dermosil, Kynsilakat, Lumene, Mavala, Seerumit, Vartalovoiteet

Loppuneita ja uusia tilalle

Takaisinpaluun voisi aloittaa loppuneista tuotteista. Nämä ovat kaikkea muuta kuin ajan tasalla, joten älkää hämääntykö jos lähiaikoina tuntuu loppuneita riittävän. :D

Lumenen Vitamin C+ Energisoiva Tehohoito oli erittäin mieluisa tuttavuus. Kuivalle iholle tarkoitettu seerumi oli juuri sopivasti ihanan öljyinen. Tämä kesti käytössäni aika tasan neljä viikkoa. Käytin aamulla yhden pumppauksen kasvoille ja yhden kaulalle, illalla kaksi ja kaksi. Joku muu ehkä selviäisi vähemmällä ja tämä kestäisi pidempään. Tuoksu on pirtsakka ja sopisi paremmin aamuun kuin iltaan. Käytin tämän maalis-huhtikuun taitteessa ja voisin jatkossa käyttää kuuriluontoisesti yhden pullon loppusyksystä ja yhden alkukeväästä. Hyvä tuote! Tilalle päätyi myöskin Lumenen Vitamin C+ -sarjasta Virkistävä & Uudistava Seerumi, joka tosin taidettiin lopettaa sarjan uudistuttua tänä keväänä. Tästä saatte kuulla lisää melko pian, koska reaaliajassa tämä on (onneksi) ihan kohta loppumassa. ;)

Lemppari kynsilakanpoistoaineeni eli Mavalan vaaleanpunainen erittäin hellävarainen versio meni loppumaan. Hehkutusta täällä. Laatikossa pyörii jonkun kökön poistajan jämät, jotka unohdin kuvata ja jotka aion käyttää loppuun ennen uuden ostamista.

Nuxen Tonific -deodorantti loppui myös. Tämä oli toinen käyttämäni pullo kyseistä tököttiä, josta enemmän arvostelua omassa merkinnässä. Tämä kesti käytössä 2kk. Lyhyesti todettuna tämä olisi loistava, jos kainalot eivät jäisi hieman tahmaisen tuntuisiksi. Pidon kanssa ei ollut mitään ongelmaa ja alumiinittomuus todella hyvä asia, mutta ei voi mitään, koska haluan puuterisen kuivat kainalot. Tilalle pääsi miellyttävän raikkaan tuosuinen Lumenen Actic Aqua -antiperspirantti.

Body Shopin Almond Body Butter päätyi ”ihan kiva” -listalle. Tuhtia tököttiä, mutta ei silti päihitä kaveriaan Shea Body Butteria, joka on ehdoton lempparini TBS:n voipurkeista. Mantelin tuoksu oli makea, mutta ei yhtä miellyttävä kuin Shean. Mantelin koostumus on hieman kevyempi, mutta ei vaan jotenkin toimi ihollani niin hyvin. Manteli on melko kiinteää, mutta kuitenkin selvästi voidemaista. Shea taas kiinteää ja ”lohkeavampaa”. Tämä jäi iholla tahmaisemmaksi kuin Shea. En ostaisi uudestaan, koska parempikin on olemassa. Vielä pieni hölmö asia: huomaattehan purkin kannen kuvassa yhden halkaistun mantelin? Lähes jokainen kerta tuotetta käyttäessäni luulin, että olen tahrannut kanteen voidetta. Se vaan niin näyttää voideläntiltä.

Tilalle pähkäilin Dermosilin kolmikosta Primo Body Night Care -voiteen, koska se kiinnosti eniten. Eiköhän siitäkin pääse piakkoin kirjoittelemaan..

Dermosilin INCI.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply