Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Seerumit, Supermood

Supermood Egoboost seerumit

Supermood-Egoboost-Serums-01

Sain talvella testiin kaksi Supermoodin seerumia (ja suklaata, nam). Olin ihan haltioissani! Tämä Anne Kukkohovin perustama kotimainen luonnonkosmetiikkasarja on jotain niin kaunista, loppuun asti mietittyä ja huolella brändättyä.

Supermood-Egoboost-Serums-02

Supermood on jaettu erilaisiin linjoihin eli moodeihin, joista ensimmäisenä julkaistiin turkoosi Egoboost ja toisena pinkki Beauty Sleep. Egoboost-linjan pääraaka-aineena on suomalainen pakurikääpä, joka on ymmärtääkseni kerätty Kauhavalta. Tämä lahottajasieni (!) sisältää runsaasti erilaisia antioksidantteja.

Supermood-Egoboost-Moisture-Kick-Serum-01

Egoboost Moisture Kick Serum (59€) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu tehokosteuttaja. Rakastuin tähän palavasti! Seerumi on emulsiomaista, mutta hyvin ohutta. Normaali-ihoiselle riittäisi varmaan se kolmisen tippaa, mutta olen itse käyttänyt tuplat janoisen naamani hörpätessä kaiken. Iho jää todella pehmeäksi ja lempeän rasvatuksi. Seerumia voisi käyttää aamuin illoin, mutta mielsin tämän itselleni heti sellaiseksi ihanan pumpuliseksi iltahemmotteluksi ja käytin muuta seerumia aamuisin. Nyt pullo vetelee viimeisiään noin neljän kuukauden käytön jälkeen ja käytän haikeasti nyyhkien viimeiset tipat pullon pohjalta.

Supermood-Egoboost-Moisture-Kick-Serum-02

Supermood-Egoboost-Moisture-Kick-Serum-INCI

INCI. Minulla oli aluksi haasteita seerumin tuoksun kanssa. Se on mieto, mutta selkeästi sienimäinen. Todella jännä, enkä ole vastaavaa tuoksua nuuhkinut missään kosmetiikkatuotteessa. Parin viikon tottutelun jälkeen aloin jopa pitää siitä. Siis minä, hankala tuoksunirso. Tuoksun pehmeys ja jonkinlainen maitomaisuus varmasti auttoi.

Supermood-Egoboost-One-Minute-Facelift-Serum-01

Egoboost One Minute Facelift Serum (69€) on ns. tehotippatuote, jolla on välitön kiristävä vaikutus. Tätä levitetään 2-3 tippaa ylössuuntautuvin liikkein, jolloin teho tuntuu heti. Joudun ikävä kyllä tyytyväisenä tunnustamaan, että olen liian kireä ja nuori tätä seerumia varten. Neste tuntuu iholla napakalta, mutta naamassani ole (vielä) mitään kiristettävää.

Supermood-Egoboost-One-Minute-Facelift-Serum-02

Supermood-Egoboost-One-Minute-Facelift-Serum-INCI

INCI. Tässäkin seerumissa on sienimäinen tuoksu, joka on selvästi vahvempi ja vähemmän pehmeä kuin kosteusseerumissa.

Supermoodia myy mm. Sokokset, Emotionit sekä jotkut ekokaupat ja apteekit. Ainoa ihmetykseni on, että miksi näitä ei saa Stockmannilta? Joko Sokoksella on tavaratalona yksinoikeus tai sitten Stokkan sisäänostoissa on missattu jotain oleellista.. :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mia / Beauty Highlights maanantai 25. toukokuun 2015 at 12:52

  Mua on kiinnostanut Ecoboostin tuotteet jo pitkään, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi tutustua. Yritän kai ensin saada muuta testikuormaa pienennettyä :D

  • Reply Myy maanantai 25. toukokuun 2015 at 22:29

   Nää kiilas mulla heti jonon ohi :’D

 • Reply Heidi B maanantai 25. toukokuun 2015 at 16:01

  Siis eikä! Onko meillä joku maaginen yhteys kun postaillaan aina vaan samoina päivinä samoista jutuista :D

  • Reply Myy maanantai 25. toukokuun 2015 at 22:29

   Haha telepatiaa! :D Mistäs postataan seuraavaks?

   • Reply Heidi B tiistai 26. toukokuun 2015 at 10:24

    No huulipunista tietty!

  Leave a Reply