Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Born to Bio, Caudalíe, Clarins, Dermosil, Dr. Scheller, Ekokosmetiikka, Estee Lauder, Goldwell, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Lavera, Loppuneet, LV, Maybelline, Meikit, Mies, Missha, My Beauty Diary, Nivea, Ripsivärit, Sampar, Seerumit, Sephora, Silmänympärysvoiteet, Suihkugeelit, Vartalovoiteet, Ziaja

Tammikuun loppuneet

Tammikuun-loppuneet-01

Uusi vuosi, tyhjentynyt purkkisäkki! :D Eikun taas täyttämään..

Tammikuun-loppuneet-02

Sampar So Much To Dew Day Cream (50ml) / Todella kiva voide! Tuntui iholla sopivan raikkaalta ja tehokkaasti kosteuttavalta. Testailin tätä niin aamu- kuin iltakäytössä, mutta pakkasten myötä jäi aamukäyttöön. Plussaa ilmatiiviistä pumpusta! (Miinusta siitä, ettei sen takia oikeen tiedä millon voide loppuu.. :’D) 4/5
LV Kasvoseerumi (30ml) / Hyvin edulliseen hintaan nähden oikeen mukava tuote. En mykistynyt, mutta pidin. Koostumus on lähellä geelivoidetta, joten tuubi toimii hyvin. Hepuloivalle iholle. 3/5
Missha Super Aqua Water-Full Cream (näyte 10ml) / Miellyttävän tuntuinen ja lukitsi hyvin kosteuden ihoon. Kannattaa muistaa, että nämä korealaiset cream-nimellä kulkevat voiteet ei välttämättä ole yksinään mitään ihmeidentekijöitä, koska niiden tarkoitus on vangita kaikki ne muut iholle kerrostetut kosteuttajat (toner – lotion – essence – emulsion – cream) paikoilleen. :) 3/5

Tammikuun-loppuneet-03

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm (näyte 3ml) / Ihana koostumus! Täyteläinen balmi sulaa iholle ja suojaa herkkää sy-ihoa hyvin. Miksi tämä myydään purkissa, nyyh! 4/5
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Skin Treatment (näyte) / Todella kosteuttavan tuntuinen, geelimäinen hoitoneste. Voisin ostaa! 4/5
My Beauty Diary Strawberry Milk Mask (2x23ml) / Pakkaset sai (onneksi) hakeutumaan kangasnaamiokätköille. Iho saa mielettömästi kosteutta ja voi heti paremmin! 4/5

Tammikuun-loppuneet-04

LV Hoitava Käsivoide (100ml) / Tämä puristeltiin nopeasti töissä loppuun. Tosi hyvä perustuote! Jättää käsiin silikonisen suojakalvon, mutta ei yhtään tahmaa, mikä on töissä oikeen hyvä. Ei häiritsevää tuoksuttoman tuotteen hajua. 4/5
Dr. Scheller Calendula Hand Balm (75ml) / Tämä salva oli tömäkkää ja tujua tavaraa. Ihastuin siihen enemmän jalkavoiteena. Paksu koostumus on kyllä omiaan iltavoiteena käpälissäkin, mutta en ollut tuoksun suurin fani. Tehot oli talveksi kohdillaan! 4/5

Tammikuun-loppuneet-05

Caudalie Miel de Vigne Hand and Nail Cream (näyte 30ml) / Hyvä kevyt koostumus, mutta en pitänyt tuoksusta yhtään. 2/5
Clarins Hand and Nail Treatment Cream (näyte 30ml) / Käsivoideklassikko. Hyvin kosteuttava ja päiväkäyttöön mukavan paksuinen koostumus. Mummoinen voimakas tuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Tämä oli hyvä, mutta ei ihmeellinen. 3/5

Tammikuun-loppuneet-06

Lavera Coconut Dream Exotic Body Lotion (150ml) / Tämä on niitä vanhoja versioita, joita hamstrasin kauneusmessujen alesta. Oletin kookos-vanilja-yhdistelmän olevan äitelän makea, mutta tämä oli tuoksultaan yllättävän vehreä. Voidetta joutui hetken hieromaan ihoon, jotta valkoisuus hävisi. Mutta tosiaan, vanhaa versiota. 3/5
Born to Bio Shower Gel Licorice (300ml) / postaus / Loppupeleissä tämän käytti minä, eikä siippa. :D Aivan ihana! 4/5

Tammikuun-loppuneet-07

Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof (9.5ml) / Silmätulehduksen uhri. Ihan loistava vedenkestävä ripsiväri! Tuuheuttaa tosi hyvin. 5/5
Sephora Express Nail polish Remover (85ml) / Mun lempparipurkki! Yksi tuli taas käyttöikänsä päähän, kun sormet alkoi dippaillessa värjäytyä punaisiksi.. Kertonee jotain suosimistani lakkasävyistä. Mulla ei ole enää yhtään purkkia jemmassa, joten taidan kokeilla tähän väliin jotain ihan tavallista kynsilakanpoistoainetta. Eli varmasti naapurin kynsisekopäiden hehkuttamaa X-traa. :) 5/5
Goldwell Kerasilk Repower Intensive Anti-Hairloss Treatment (2x7ml) / Kahdeksan viikon ampullikuuriin tuli pieni lovi, kun en uskaltanut pahimmilla pakkasilla hölvätä alkoholia kutisevaan päänahkaani.

Tammikuun-loppuneet-08

Ja loppuun vielä muutama mieskäytön purkki.
Estee Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Cream (näyte 15ml) / Tämä oli kuulemma oikeen hyvä, kunhan oli päässyt yli siitä, että tuoksu oli sama kuin mummin kylpyhuoneessa. :D Pieni sydäri, kun kerroin voiteen hinnan (noin 90 euroa per 50ml). 4/5
Ziaja Goat’s Milk Night Cream (50ml) / Tästäkin pidettiin ja hintakin on sellainen, jonka siippa voisi maksaa. Olen suosiolla antanut kaikki Ziajan kasvovoiteet miehen käyttöön, koska joku näissä masentaa mua. Ehkä se on tympeä pakkausdesign. 4/5

Tammikuun-loppuneet-09

Nivea Men Creme (150ml) / Miesten LivBoxista tullut Nivea meni vartalovoiteeksi. Itse voide oli varmaan ihan ok, mutta epäkäytännöllinen purkki aiheutti sen verran vihaa, etten oikeen saanut selvää lopputuloksesta. 3/5
Dermosil Nature Body Lotion (200ml) / Olin alunperin hillonnut tätä itselleni, mutta kaivoin tuubin pakkasavuksi siipalle. ”Ei levittynyt. Ei jaksanut hieroa, kun on kärsimätön.” Oletan siis, että tämä jäi valkoisena pyörimään iholle. No, ei siis yhtään haittaa, että voidetta ei jäänyt mulle. :) 2/5

Löytyikö tuttuja juttuja? :)

Born to Bio, Dr. Scheller, Goldwellit, LV:t ja Ziaja saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JonnaH. maanantai 15. helmikuun 2016 at 11:33

    Mäkin käytin Dr. Schellerin jalkavoiteena, haju ei tuntunut sieltä asti niin nenään. Tosi voimakas tuoksu, mutta ihanan jämäkkää ja hoitavaa kamaa kantapäille. :)

  • Reply ipox keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 20:15

    Haluaisin testata kans tota LV:n halpisseerumia, mutta en ole yrityksistäni huolimatta vielä löytänyt sitä yhdenkään kaupan hyllystä. :/

  • Leave a Reply