Huulivoiteet, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovoiteet, Katy Perry, L'Occitane, L'Oreal, LivBox, Lumene, Muotoilutuotteet, Nivea, Tuoksut

Syyskuun LivBox

Jälkijunassa, kuten aina. En ole kauhean innoissani siitä, että boksi oli pelkkää markettikamaa, vaikkakin se sisälsi kolme täysikokoista tuotetta. Tahdon selektiivistä! Ehkä LivBoxin pitäisi perustaa rinnalle sele-boksi? ;)

Kate Perry Royal Revolution EdP (1.2ml) / Miinusta siitä, että tässä tuoksunäytteessä ei ole suihkepumppua. Eikä edes sitä tikkua! Eli ihan varma läikytys.. :) En lämmennyt tuoksulle yhtään, liian teini.

L’Oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturiser (50ml) / Tämä uutuusvoide on mielenkiintoinen, mutta miellän sen enemmän meikinpohjustustuotteeksi kuin varsinaisesti hoitovoiteeksi. Sen takia voide pääsee heti testiin, eikä joudu loputtomaan voidejonoon. Lasinen, painava purkki on liukuvärjätty pinkiksi ja näyttää herttaiselta. Kämmenselkätestaus jätti mielyttävän samettisen (lue: silikonisen) pinnan. Palataan tähän!

L’Occitane Hand Cream (10ml) / Miten söpö tuubi! Kaapissa on odotellut vuoroaan 30ml pikkukokona sekä tämä käsivoide että sarjan jalkavoide. Korkkaan ne kohta. Säästän tämän miniminituubin pahimmalle pakkaskaudelle, koska se mahtuu pikkuiseen työlaukkuuni (josta normaalisti löytyy puhelin, huulimeikki ja pankkikortti). Ja töissähän kädet kuivuu haavoille asti.

Lumene Clear It Up! Deep Purifying Wash (150ml) / Tähän oli toisena vaihtoehtona puhdistusvaahto, mutta sain tietenkin sen, joka ei kuivalle iholleni sovi. Ulkoistan tämän Miehen käyttöön. Hän totesi tämän tuoksuvan vähän purkalle, joka tuli futiskorttien mukana (kasarien lopussa). Pakkaus on ihanan värinen!

Nivea Lip Butter Blueberry Blush (16.7g) / Päätin, etten avaa tätä ollenkaan, vaan annan suoraan eteenpäin. En nimittäin tykkää a) purkkimuodosta, b) butter-nimellä kulkevien huulirasvojen koostumuksesta, c) mustikan tuoksusta kosmetiikassa.

L’Oréal Paris Elnett Satin Hairspray (75ml) / Vanha kunnon klassikko. Alkuperäinen tuoksu tökkii, eikä tämä ”uusi raikas tuoksu” mielestäni poikkea siitä paljoa. Sama tuoksupohja siellä alla on. Yritän kyllä käytettää siitä huolimatta.

Että sellainen laatikko. Jatkoin silti tilaustani, koska.. no, olen koukussa. Ainaisesta negatiivisesta sävystä huolimatta. :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jonna H. sunnuntai 14. syyskuun 2014 at 16:09

  Siinä vaiheessa, jos sele-boxi tulisi, saattaisin minäkin vihdoin innostua tästä! :p

  • Reply Liisa sunnuntai 14. syyskuun 2014 at 17:35

   Minä myös!

  • Reply Myy sunnuntai 14. syyskuun 2014 at 22:40

   Noni Liviläiset, öky-laatikkoa tulemaan! :)

 • Reply Martina sunnuntai 14. syyskuun 2014 at 22:20

  Livbox kyllä koukuttaa.. Saa nähä kuinka paha ”cold turkey” mulle tulee, kun syyskuu käy loppuaan ja muut alkaa jännittään lokakuun boksia, mun tilaus nimittäin loppui tähän boksiin :D

  Ja joo, kaadoin jo tuon Katy Perryn tietokonepöydälle. Win.

  • Reply Myy sunnuntai 14. syyskuun 2014 at 22:41

   Mä postausta tehdessä mietin tota tilannetta itseni kohdalle ja riensin äkkiä jatkamaan tilaustani ennen kuin lokakuun boksit loppuu..

   Yääääää hyiii! :D

 • Reply Kissis torstai 18. syyskuun 2014 at 10:16

  Siis ihan mielettömän kiva banneri, miten kauan se on muka täällä jo ollut? :D

  Mä odotan, että saan aiemman putsarin käytettyä loppuun, niin hyökkään tän kimppuun…ja ton Lorkun kosteusvoiteen aion korkata HUOMENNA.

  • Reply Myy torstai 18. syyskuun 2014 at 19:49

   Kuukauden :D Ja kiitos, se on ihana!

   Toi Lorkun kosteusvoide vaikuttaa ihan pätevältä meikinalusvoiteelta.

  • Reply Kissis sunnuntai 21. syyskuun 2014 at 10:24

   Se ON! Todellakin, yllättävänkin hyvä! :o

  • Reply Myy sunnuntai 21. syyskuun 2014 at 11:43

   Ei se kyllä juuri mitään kosteuta, mutta alle hyvä seerumi!

  Leave a Reply