Biotherm, Kasvovedet

SOS – naama punoittaa!


Lupasin kertoa kokemuksiani Biothermin Aquasource SOS -suihkeesta. Olen käyttänyt suihketta kolmisen viikkoa aamuin illoin, mutta tämän tekstin kirjottaminen venyi ja venyi.. Odottelin, että ihooni ilmestyisi melko tavanomaista ihottuman tyyppistä ärsytystä, että voisin kertoa onko tästä oikeasti hyötyä punoituksen ja ärtyneen ihon rauhoittajana. Ei ilmestynyt ja aloin jo turhautua, että en saa ikinä tästä postausta kasaan. Vihdoin tässä vaiheessa lamppu syttyi päässäni.. Miksiköhän sitä ärsytystä ei ole tullut? Olisikohan aamuin illoin kasvoille suihkitulla tuotteella jotain tekemistä asian kanssa? ;) Että tunsin oloni taas tyhmäksi!

Tämä tuntui myös miellyttävältä kuumottavalle ja kiristävällä iholla saunan jälkeen. Meikin päälle en ole kokeillut suihkia, koska suuttimesta tulee melko vaihtelevalla menestyksellä tasaista sumua, eikä olisi kivaa saada isompaa pisaraa sotkemaan silmämeikkiä. Suihkeen haju ei ole mieleeni, mutta ei se tunnu kuin juuri suihkiessa. Melko maanläheinen tuoksu, jopa multamainen. Uskoisin, että ostan uudestaan tämän loputtua!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply