Aasialainen kosmetiikka, Clarisonic, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Sensai

Mitä Clarisonicille kuuluu?

Moni on kysellyt miten naamasuristimen kanssa menee, joten täältä pesee (ehe hehe). Itsehän vaikenin laitteesta postauksen jälkeen, koska luulin hehkuttaneeni jo ihan liikaa. Meillä menee siis hyvin. Erittäin hyvin.

Clarisonic-kuulumiset-01

Käytän Mia kolmostani cashmere-harjalla joka toinen päivä iltaisin. Päivittäinen harjaus tuntui alun jälkeen tarpeettomalta, joten ruutiiniksi muodostui tämä. Poistan ensin meikit öljyllä ja sitten suristelen minuutin keskiteholla vaahdon kanssa. Välipäivinä sama (vuosia vanha tuttu) kaksoispuhdistus, mutta vain ilman laitetta. Huokoset on pysyneet tyhjinä ja iho heleänä. Olen siis edelleen tuitui oijoi ihana puspus -vaiheessa.

Clarisonic-kuulumiset-02

Mitä vaahtoon tulee, löysin vahingossa ihan täydellisen harjauskaverin. Cashmere-harja ja Sensai Silk -sarjan aerosolivaahto on mieletön yhdistelmä! Todella paksu, tymäkkä ja täyteläinen vaahto liukuu harjan kanssa unelmapehmeästi. Ai että. <3 Yhdistelmä oli niin ässä, että mitä ihanin vaahto tuntui käsin käytettynä pliisulta. Säästelen sen siis harjauspäiviin ja käytän välipäivinä jotain muuta.

Clarisonic-kuulumiset-03

Myös siippa on jatkanut harjaamista delicate-harjalla. Olin aivan varma, että alkupainostuksen jälkeen tapahtuu kyllästyminen ja homma jää. Omien sanojensa mukaan hän ”yrittää joka toinen päivä” eli harjaustahti on varmaan noin kolmisen kertaa viikossa. Mielestäni miehen iho näyttää tasavärisemmältä ja terveemmältä eikä siihen ole tullut kuin satunnaisia epäpuhtauksia tai tukkeumia. Peukku sieltäkin! Kumpikaan meistä ei muuten ole vaihtanut harjaa uuteen, vaikka suositus olisi kolmen kuukauden välein. Oma harjani on vieläkin ihan priimakunnossa, mutta tässä delicatessa näkyy vähän käytön jälkeä. Kertoo ehkä jotain siitä kumpi huuhtoo harjansa paremmin käytön jälkeen..

Mitä tuohon alkuperäiseen postaukseen tulee, niin mystinen miniharja on vieläkin testaamatta ja olen puolen vuoden käytön aikana joutunut lataamaan laitteen vain kahdesti. Tosin ennen toista latausta akku meni täysin tyhjäksi, eikä laite lähtenyt enää käyntiin. Hyvä akunkesto joka tapauksessa.

No, tuliko tarpeeksi lisähehkutusta? ;)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Petra/Viilankantolupa keskiviikko 22. heinäkuun 2015 at 11:05

  Joo, mäkin oon uteliaana odotellut jatkorapsaa! Tuntuu, että monella iho reagoi liian tiiviiseen harjaamiseen kenkkuilemalla ja sitten näistä ei kuulunutkaan mistään suunnasta enää mitään. Mut hauska kuulla että rakkausrutiini on löytynyt. :) Sulla on kyllä aina ollut niin käsittämättömän nätti ja kuulas iho, etten voi sanoa huomaavani eroa, mutta itsehän sitä oman peilikuvansa tuntee. :)

  • Reply Myy torstai 23. heinäkuun 2015 at 23:06

   Se on kyllä totta, että mun ihosta ei oikeen saisi mitään ennen- / jälkeenkuvia, mutta eron tuntee hyvin itse :)

 • Reply JonnaH. keskiviikko 22. heinäkuun 2015 at 11:31

  Sama, mulla kanssa tahti about jokatoinen päivä. Ei enää joka ilta. Mutta vaikka en paina harjaa vaan liu`utan, niin mä oon joutunut ostamaan uuden cashmir-harjan tohon. Harja ei näyttänyt mitenkään erilaiselta, mutta musta se ei vaan liukunut enää yhtä hyvin kasvoilla kuin ennen. Oli jotenkin jähmeä. Vaihdoin uuteen ja eron huomasi. :D Mulla kesti harja about 5 kk:tta eli kauemmin kuin kolme kuitenkin.

  • Reply Myy torstai 23. heinäkuun 2015 at 23:07

   Oho! Täytyykin tunnustella harjatuntumaa, mutta toistaiseksi en huomaa mitään eroa :)

 • Reply Ilona keskiviikko 22. heinäkuun 2015 at 19:06

  Clarisonic on ihan puhdasta rakkautta! Mä olen vaihtanut oman harjani kerran. Ja tahti on aika sama, noin joka toinen päivä- osittain laiskuuden, osittain ihon kunnon takia. Mutta ihana on!

  • Reply Myy torstai 23. heinäkuun 2015 at 23:08

   Suosittu tahti!

 • Reply Heidi B keskiviikko 22. heinäkuun 2015 at 20:03

  Mä olen alkanut miettiä tämän hankkimista uudestaan.. Kiitos siis rapsasta :)

  • Reply Myy torstai 23. heinäkuun 2015 at 23:08

   Jos päädyt hankkimaan, niin muista aloittaa varovasti! :)

 • Reply Tiina keskiviikko 22. heinäkuun 2015 at 22:40

  Kiva lukea postaus pidemmän käyttökokemuksen jälkeen. Itseäkin kovasti himottaisi ostaa Clarisonic, mutta päätin keväällä vielä odottaa, kun silloiset postaukset tuntuivat olevan vain joko täyttä hypetystä tai juurikin niitä kokemuksia, että iho alkaa kukkia todenteolla.

  • Reply Myy torstai 23. heinäkuun 2015 at 23:09

   Hypetyksestä en ole päässyt eroon, sorry :D Mutta kannattaa tosiaan aloittaa varovasti, kun monella (muulla) on iho tainnut kukkia alkuun.

 • Reply Sonia torstai 23. heinäkuun 2015 at 19:20

  Mulla tahti on kaks kertaa päivässä, paitsi joskus superväsyneenä. Otsikoin muuten oman postaukseni lähes samoin sanoin, mutta en jaksa muuttaa sitä tän sun otsikon takia kun en keksi mitään muutakaan. Tulee ulos tossa joskus oisko viiden postauksen päästä.
  Tota kyseistä vaahtoa ja Clarisonicia mä taas en saanut toimimaan yhdessä, mun mielestä sitä vaahtoa hävisi liikaa ja surruttelin siten liian pienellä määrällä pesuainetta. Täytyy kokeilla uudestaan tän postauksen ansiosta. :)

  • Reply Myy torstai 23. heinäkuun 2015 at 23:10

   Sulla on superiho, kun se kestää tommosta harjaustahtia! :) Paljonko laitoit vaahtoa? Mä oon laittanut aika ison knöllin, suunnilleen tommosen mikä kuvassa. Se on riittänyt hyvin saamaan aikaan tarpeeksi liukumaa.

   • Reply Sonia perjantai 24. heinäkuun 2015 at 05:37

    No aika lailla tuon verran laitoin. Minusta se hukkui, kun taas Creamy Soap vaahdottuu koko pesun ajan vähän lisää. Mutta pitää testata uusiksi. Mä käytän sitä Ariaani susta poiketen matalimmalla nopeudella, mutta täytyy kyllä sanoa, että eihän mun ihoni koskaan ole mun mielestä mitenkään herkkä ollutkaan. Kun ainoa mulle mitään ikävää aiheuttanut on ollut itse tehty aspiriinikuorinta. Hellempi tämä varmasti on kuin Cliniquen kakkosen jatkuva käyttö, josta oon luopunut Clarisonicin takia kokonaan. Kuorintojakaan ei oikein näytä tarvitsevan enää, ainakaan rakeisia.

  Leave a Reply