Butter London, Dior, Estee Lauder, Kynsilakat, Meikkisiveltimet, Silmämeikit

Ale ale ale!

Ajattelin ihan vaan pari kertaa kiertää Stokkan kosmetiikkaosaston läpi.. :)

Luomiväripaletti minulla oli muutenkin mielessä, kun uudet silmät innostaa ihan eri tavalla meikkaamaan. Valintani oli Estee Lauder Pure Color Five Color EyeShadow Palette sävyssä 01 Violet Underground (4.4g / 33,50€). Siellä olisi ollut alessa myös paletti kevätkokoelmasta, mutta tässä syksyn paletissa oli sävyt enemmän mun makuun.

Paletin kannessa on kaunis kuviointi, mutta poiketen monen muun selektiivisen merkin paleteista, tämä ei ollut suojapussukassa.

Pidän paleteissa suojamuovin, jos se vaan on tälläinen muotoiltu versio, joka pysyy hyvin paikallaan. Käytän palettien pikkusiveltimiä vain hätätapauksessa.

Värinapeissa on kaunis kuviointi!

Sävyt sormella pyyhkäistynä, ilman pohjustajaa. Monikäyttöinen paletti, koska tästä löytyy myös se vaalea perussävy ja tarpeeksi tumma varjostussävy.

Näissä on mustaa lukuunottamatta kaunis metallinen hohto, jota oli vaikea saada vangittua pilvisenä päivänä.

Diorin pistellä oli siveltimet alessa. Onkohan ne uudistumassa? Dior Backstage Makeup Brow Brush (10,10€) ja Dior Backstage Makeup Eyeliner Brush (15,50€). Siveltimet oli pakettien sisällä näteissä samettipussukoissa, samanlaisissa kuin luomiväripaletit. Normisäilytyksessä niitä ei tarvitse mihinkään, mutta tämmöisen avulla voi helposti pakata yhden siveltimen mukaan meikkipussiin.

Hopeisissa varsissa on nättiä Dior-logoa ja tekstinä myös siveltimen käyttötarkoitus. Voin kyllä kuvitella miten kauniiksi varret menee, jos ei käy pesemässä käsiä meikkipohjan levittämisen jälkeen..

Kulmaharjan ostin, koska ainoa sellainen minulta löytyy Sensain kulmakynästä. Rajaussivellin vaikutti täydelliseltä luomivärirajausten tekemiseen! Olen tähän asti käyttänyt Models Own’n viistoon leikattua rajaussivellintä, mutta uskoisin tämän pyöristetyn tasapään toimivan jopa paremmin.

Päädyin ostamaan myös kolme kynsilakkaa. Butter London 3 Free Nail Laquer (11ml / 10,10€) sävyissä Trustafarian, Shag sekä Union Jack Black. Eli kaikki jäljellä olleet sävyt. ;) Minulla on ennestään yksi Butter Londonin lakka ja olen tykännyt siitä paljon. Ja musta kynsilakka on puuttunut kokoelmistani ihan kokonaan. Viimeksi olen omistanut sellaisen joskus teini-ikäisenä! Lakkasinkin eilen kynteni mustaksi.

Tässä kiekolla vanha Butter London sävyssä Snog sekä uudet Trustfarian, Shag ja Union Jack Black. Kaikkia kolme kerrosta.

Jos olisi ollut enemmän rahaa tuhlattavana, niin olisin ostanut vielä vaikka mitä. Pysyin tiukkana, enkä edes vilkaissut yhtään huulimeikkiä! Poskipunia vähän kuolasin, mutta en ostanut. Hyvä minä! (Tällähän ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että olin jo tuhlannut kaikki rahani ihanaan laukkuun.)

Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä? Ja oikeen hyvää juhannusta! :) ..jos joku löytyy koneen äärestä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Pumpulipupu perjantai 21. kesäkuun 2013 at 08:03

  Minulta löytyy aiempina ostoina jo Estee Lauder Violet Underground ja Butter London Shag. Molemmista tykkään tosi paljon, joten oikein hyviä alelöytöjä! :)

  Ihanaa juhannusta Myy! :)

  • Reply Myy lauantai 22. kesäkuun 2013 at 22:25

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Elisa perjantai 21. kesäkuun 2013 at 11:21

  Mä katselin tuota samaa palettia, mutta totesin sitten etteivät värit sovi minulle. Myös Chanelin poskipuna houkutteli, mutta reilun parinkympin hinta huimasi liikaa… Ja mähän olen myös panostanut alelaukkuun, joten ihan en kyennyt kosmeostoksia tällä kertaa perustelemaan :D

  • Reply Myy lauantai 22. kesäkuun 2013 at 22:26

   Kuolasin varmaan samaa Chanelin punaa :) Millaiseen alelaukkuun panostit? Mä ostin sähkönsinisen Marc by Marc Jacobsin, se on iiiihana!

 • Reply Flicka keskiviikko 26. kesäkuun 2013 at 10:37

  Tykkään nykyään niin paljon nettishoppailusta että tavallinen ostostelu kaupoissa tuntuu vähän hankalalta. Tulee vain hiki ja ahdistus.

  Bongasin sinulta Kosen mustat nenälaput ja herran jestas ne on tehokkaita! Laitan aina ensin savinaamion T-alueella joka imaisee talin pintaan ja sitten laastari nokkaan vaikuttamaan. Niin ällöä mutta niin mielenkiintoista sitten tutkia lopputulosta! ;)

  • Reply Myy keskiviikko 26. kesäkuun 2013 at 13:33

   Ne Kosen mustat laput on mahtavia! Siitä mustasta pinnasta vielä niin hyvin näkee mitä ulos tuli.. yyh :D

 • Reply Eiko maanantai 1. heinäkuun 2013 at 20:21

  Violet Underground on niin nätti paletti. Minunkin pitäis parantaa omaa hermorakennetta jättämällä joku kokoelma alennusmyyntilöydöksi :D

 • Leave a Reply