Koti

Kurkistus?

Kaikkia uteliaita kiinnostaa aina kylppärin kaapin sisältö. Tai minä ainakin palan halusta tietää mitä kaikkea purnukkaa kaapeista löytyy. ;) Omituiset sutut kaakeileissa tai kiiltävissä purtiloissa on pikainen yritys pyyhkiä kummalliset heijastumat (eli minut) pois.

Meidän peilikaapissa peili on keskellä ja kääntyy peittämään aina toisen puolen kaapista. Yleensä se on tämä vasen puoli, joka pitää sisällään.. No, rasvoja.

Alahyllyllä päivittäin käytössä olevat. Takana kasvovedet (Nuxe, Lancôme, Biotherm), edessä rasvat (Elizabeth Arden, Nuxe) ja muutama pumpulilappu sekä seerumit (Dermosil, bareVitamins). Takana lasissa Duroyn meikkivoidesivellin (ei ollut kovin kummoinen alkuperäistarkoitukseen, mutta loistava kasvonaamioiden levittämiseen), hätävarapinsetit, mustapäärauta ja muuta sälää. Kova yritys etsiä tämän tilalle vaaleanpunainen kapeampi lasi, joka ei kuitenkaan olisi liian korkea. Ikean pumpulipuikkopurkin (onko kukaan keksinyt miten ne saa siirrettyä tämän sisään nätisti järjestyksessä?) päällä öljypullo (Nuxe) ja silmänympärysvoiteet (Nuxe, Lumene, Burt’s Bees). Etualalla Ardenin 8h Cream.

Ylähyllyllä Ikean saman sarjan pumpulipurkki, Lumenen Pikakaunistaja ja Biothermin SOS-suihke. Body Shopin E-Vitamiininaamiota käytän niin usein, että se sai paikan kaapista. Nuxen dödö ja hammasvälineet Ikean mukissa. Olen superhuolellinen hampaiden putsaaja. Kai te muistatte langottaa hammasvälit joka ilta? Lankain (vai onko sille joku oikea nimi?) on loistokeksintö.

Kaapin oikea puoli on sivusta avoin ja se onkin yleensä esillä. Paikkansa sieltä on saanut kasvojen puhdistustuotteet, eniten käytetyt hiustuotteet ja suuren suuri Miehen Oma Tila.

Alahyllyllä päivittäiset putsarit (Lumene, Dermosil). Ikean saippuakupissa pinnejä, koska mulla on hiukset usein kiinni. Hiuksiin jätettävät hoitoaineet (CHI), kuivashampoo (Klippoteket) ja hiuspuuteri (Osis).

Ylähyllyllä Miehen tökötit (Nivea, L’Orèal, Lumene, Tigi) ja Body Shopin partavaahtosuti, joka harmikseni ei ole käytössä. ;) Minun hiuksilleni lakkaa, vahaa ja voidetta Tigiltä.

Kaapin päällä on surkean valon lisäksi Ikean lasipulloissa oikealla jalkakylpysuolaa ja öljyä sekä vasemmalla jotain.

Kaapin vasemmalla puolella on oma koukkunsa rakkausrätille. :)

Jos minä olisin rempannut kylppärin, eikä asunnon edelliset omistajat, olisin ehdottomasti upottanut lavuaarin tasoon. Pienessä kylppärissä pieni allas pienen tason päällä on todella hankala ratkaisu, koska tilaa ei juuri ole altaan reunalla, eikä myöskään tason reunalla. Yritän pitää ne siis mahdollisimman tyhjinä ja epätoivoisesti etsiä sopivaa pientä saippuakuppia. Ikean kaatonokkapullossa on nestesaippuaa ja Stokkalta ostetun saippuakupissa joku palasaippuan säälittävä jämä. Osaako joku muuten kertoa miksi osa saippuoista lähtee halkeilemaan tuolla tavoin?

Onneksi tasossa on kuitenkin kaksi tilavaa laatikkoa, jotka olen jakanut Ikean koreilla lokeroiksi. Ylemmässä takana vasemmalla hiuksiin pesun jälkeen laitettavia muotoilutuotteita, hiusharja (johon on näemmä pesiytynyt joku marsu) ja hiussolkia. Takaoikealla aineet ripsien värjäykseen ja näemmä yksi kasvosieni. Edessä vasemmalla sälää, keskellä harvemmin käytettyjä naamatuotteita & näytteitä sekä oikealla kaikki naamiot & kuorinnat. Lokeroiden ja laatikon reunan väliin jää sopiva kolo kynsilakanpoistoaineille, pumpulilapuille, hiusmömmöille ja muille pienille puteleille.

Alalaatikossa vartalovoiteet (ja hupsis pari aurinkovoidetta viime kesältä), hiuksiin patukoita ja pinnejä (sekä hiusten värjäystä varten vanhat silmälasit), Veetin tököttejä ja muuta sälää.

Allastasolaatikoston vieressä on vielä Ikean (kaskummaa) hylly suihkussa käytettäville aineille. Sekalaisessa järjestyksessä, joka minun mielestäni on ihan looginen, tällä hetkellä käytössä olevat shampoot, hoitoaineet ja suihkugeelit. Kuvan ottamisen jälkeen on ainakin kolme purtiloa tuolta tyhjentynyt. Kuorintahanskat on kätevä säilyttää pienillä klipseillä roikkumassa, niin ne kuivuvat helposti. Kylppärin pesuun käytettävä tiskiharja on näemmä unohtunut tuohon kuivumaan..

Jemmat täysinäisille tuotteille on sitten asia erikseen, koska niitä on täysin turhaa ja tyhmää säilyttää lämpimässä kylppärissä. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Terhen sunnuntai 28. helmikuun 2010 at 12:06

  On aina mielenkiintoista tutkailla, että mitä muilta löytyy peilikaapista :) Noi Ikean laatikkoboksit on hirmu käteviä, että saa laatikoiden sisällön siistiksi. Pelasti mun lipaston sisällön ihan totaalisesti :D Sensain rätti löytyy multakin :)

 • Reply Sanni maanantai 1. maaliskuun 2010 at 12:25

  Hyvä postaus, mulla kans ainakin kiinnostaa aina mitä kaikkea muiden kaapista löytyy :D Muutenkin tosi kiva blogi sulla.

 • Reply kiukkupussi maanantai 1. maaliskuun 2010 at 14:17

  Sitä aina yrittää hillitä uteliaisuutensa ollessaan muiden luona kylässä.. :) Kiitos kaikille ihanille avohyllyjen käyttäjille, niin ei tarvitse tuntea syyllisyyttä peilikaapin oven raottamisesta!

 • Reply Anonymous keskiviikko 3. maaliskuun 2010 at 00:45

  Minun peilikaapistani ei löydy mitään, koska kylppärissä on liian lämmintä voiteille. Muiden kaapit ovat kuitenkin kiinnostavia :)

 • Reply kiukkupussi perjantai 5. maaliskuun 2010 at 23:27

  Lämmön takia kaikki avaamattomat tuotteet on paremmassa säilössä muualla. :) Onneksi kylppärini ei ole kovin kuuma (talviaamuina tämä on enemmänkin harmi).

 • Reply Hemp sunnuntai 9. toukokuun 2010 at 18:47

  Moikka!!

  Tässä aikani kuluksi selailin sun vanhojakin postauksia.

  Onko tuo Klippoteketin kuivasampoo pätevää? Mistä sitä saa ja mitä se maksaa =o

  Kuivasampoot ovat aina niin helppoja ostoksia..

  Kiitos ilahduttavasta blogistasi!! =)

  <3:llä Hemp

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 9. toukokuun 2010 at 22:50

  Hemp: On pätevää! Vaaleassa tukassa toimii loistavasti, mutta ilmeisesti tummassa tukassa saattaa näkyä. Maksaa noin viisi euroa, omani olen ostanut Stockmannilta. :)

 • Leave a Reply