Ihonhoito, Vartalovoiteet, Vaseline

Laiskan rasvaajan pelastus

Itsehän en ole laiska rasvaaja, vaan se ärsyttävän tunnollinen joka ilta (ja välillä myös aamu) rasvassa kylpevä tyyppi. Taloudessa asuu myös laiska versio, joten hänkin osallistui testailuun.

Vaseline-Intensive-Care-Spray-Moisturiser-01

Keltaisessa pullossa oleva perusversio, essential healing, on hyvin tavallinen. Mun makuun vähän tylsä, mutta siipalle juuri sopiva. Tässä on neutraali ja hieman makea tuoksu, jonka unohtaa viidessä sekunnissa.

Ruskean pullon versio, cocoa radiant, tuoksuu ihan kaakovoille! Ihana tuoksu. Tämä on mun suosikki. Miehen mielestä tuoksu on toffeinen, mutta kaikki makea haisee sen nenässä toffeelle.

Molemmissa versioissa on samanlaiset kosteustehot. Normaali-ihoiselle ihan riittävä, mutta mun korpulla iholla tämä toimii näin kesäisin sellaisenaan tai ympäri vuoden aamukäytössä, jos on illalla rasvannut tuhdimmin. Nopeutensa puolesta tämä on mainio aamuihin. Incin kuusi ensimmäistä ainetta on samoja, mutta lopuissa on vähän eroa. Olen nähnyt kuvissa rapakon takaa myös vihreä aloe-versiota, mutta siihen en ole törmännyt täällä kaupoissa.

Vaseline-Intensive-Care-Spray-Moisturiser-02

Suihkemekanismi on loistava. Olen aina vältellyt suihkepulloissa olevia kosteusvoiteita, koska suihkeesta ei ole mitään hyöytyä ja päädyn kuitenkin levittämään ne kämmenen kautta. Aerosoli muuttaa asian ihan kokonaan. Suihku on tasainen ja leviää sopivalle alalle, kun pullo on noin 15 sentin päässä ihosta. Suihkutan toisella kädellä ja perässä toinen käsi huitelee voiteen joka paikkaan. Tästä ei helpommaksi pääse! Koko kroppa on rasvattu hetkessä. Iho jää sopivasti käsitellyn tuntuiseksi (sellainen kevyt kalvomainen fiilis) ja vaatteet voi pukea päälle samantien.

Tuote ei hölsky pullossa, joten kulumista on hankala seurata. En myöskään vielä osaa sanoa saako pullot ihan tyhjiksi, jolloin ne voisi heittää metallinkeräykseen. Toivottavasti. 190ml vetoinen pullo maksaa noin kuusi euroa. Löytynee kaikista isommista marketeista.

Onko muita tykästyneitä? Jos joku on löytänyt sitä vihreetä versiota, niin kertokaa mistä. :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Tintti tiistai 28. heinäkuun 2015 at 11:39

  Mulla on toi vaalea ja se on kyl niin huipputuote meille laiskimuksille :D Seuraavaksi on kyl pakko ostaa toi kaakaoversio :3 Voi kun tännekin tulisi se aloe versio! Etenkin näin kesäaikaan sehän olisi ollut aivan huippu.

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:50

   Kaakao on ihana! <3

 • Reply Janet tiistai 28. heinäkuun 2015 at 12:52

  Tällaisena laiskana rasvaajana nää tällaiset tuotteet on kyllä huippuja :) Tykkään niistä suihkuvoitestakin :) Pakko siis testata tätäkin :)

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:51

   Mä olen suihkuvoiteista testannut vaan Niveaa ja se ei vakuuttanut. Pitänee kokeilla jotain muutakin :)

 • Reply Theressa tiistai 28. heinäkuun 2015 at 13:05

  Mulla on tuo vaalea myös. Tykkään! Millä tavalla tuo kaakao-versio eroaa vaaleasta vai eroaako mitenkään? Muuten kuin tuoksultaan tietysti!

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:52

   Ihotuntuma on sama, vaikka niiden incien loppuosat vähän toisistaan eroaa. Tuoksu vaikuttaa kuitenkin niin paljon, että jotenkin se kaakao tuntuu paremmalta. :D

 • Reply Kissis tiistai 28. heinäkuun 2015 at 20:57

  Mä TARVITSEN nämä kans.

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:52

   KYLLÄ!

 • Reply Jenna keskiviikko 29. heinäkuun 2015 at 19:15

  Laiska rasvaaja täälläkin :D Ensimmäistä kertaa kommentoin, kun oon semituore lukija :) Nämä houkuttelisi, etenkin jos tota aloe-versiota tulee joskus Suomeen asti.

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:52

   Hei tervetuloa mukaan! :)

 • Reply Halla keskiviikko 29. heinäkuun 2015 at 19:57

  Mulla on tuo vaalea, ostin heti kun näin. :D On kyllä ollut kätevä, koska rasvaaminen jää usein tekemättä just sen takia että iho jää nahkeaksi ja inhottavaksi hirveän pitkäksi aikaa..

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:53

   Mua ei rasvainen iho haittaa, mutta tämä on kyllä ässä niille joita se häiritsee :)

 • Reply Larppa torstai 6. elokuun 2015 at 10:29

  Ostin tammikuussa vihreää aloe voidetta Madeiralta. Ihmettelen miksi kyseinen tuote ei ole rantautunut näille leveyksille? Tuote on kokeilemisen arvoinen jos siihen jossain törmää. Tuoksu on raikas ja voide imeytyy hyvin. Ei mikään superkosteuttaja, mutta tuote lunastaa kaikki sille asetetut odotukset.

 • Leave a Reply