OPI

Glitzerland

OPI:n syksyn Swiss -kokoelmasta shampanjan sävyinen Glitzerland. Tämä on sellainen kullan sävy, jota minäkin voin käyttää. :) Ei yhtään liian keltainen! Näissä kuvissa taitaa kynsieni pituus olla huipussaan. Kunnon lomakynnet! Etusormessa kynsi lähtee jo hieman käpristymään. Olin juuri palannut lomalta töihin ja oli kynnet vielä kasassa..

Pohjalla Poshe Treatment Basecoat, Glitzerlandia kolme kerrosta ja päällä Seche Vite. Kaksi kerrosta olisi riittänyt, jos ei olisi näin selkeästi valkoisia kynnen kärkiä.. Onko sille kynnen osalle jotain fiksua nimeä?

Koostumus on miellyttävä ja sopivan paksu. OPI:n leveä sivellin toimii niin kuin aina. Hieman tuli ilmakuplia, mutta ehkä lakkasin vaan turhan kiireellä. Pinta on melko samanlainen kuin Orlyn Foil FX -foliolakassa, joista Luxe on aika lähellä tämän sävyä. Luxe on mielestäni hieman kultaisempi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Hannukkaz perjantai 24. syyskuun 2010 at 07:05

  Ihan mukavan sävyinen, tälläiselle värinpelkääjälle kuin minä tämä ei oikein sovi :DDD

 • Reply Mansikka perjantai 24. syyskuun 2010 at 21:25

  Sinulle on blogissani tunnustus. :)

 • Reply kiukkupussi perjantai 24. syyskuun 2010 at 22:28

  Oi kiitos!! :)

 • Reply shiny sunnuntai 26. syyskuun 2010 at 03:33

  Täällä on ehditty jo edelle, mutta minunkin blogissani on sinulle tunnustus…:)

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 26. syyskuun 2010 at 11:25

  Kiitos, olette ihania :)

 • Leave a Reply