Ekokosmetiikka, Hamstraus, Ihonhoito, Jolie Box, Meikit

Jolie Box

No NYT oon liekeissä! <3_<3

Jolie-Box

Ihana Jolie julkaisi oman kauneusboksinsa ja laitoin samantien tilauksen vetämään. Homma toimii samaan tyyliin kuin muut vastaavat eli joka kuun alussa toimitetaan yllätyslaatikko, jonka sisältä löytyy 4-6 tuotetta, mutta tässä tapauksessa kaikki on luonnonkosmetiikkaa. Loistavaa! Mukana on täysi- ja näytekokoisia tuotteita, mutta Jolie lupaa, että joka kuukausi ainakin kaksi tuotetta on täysikokoisia ja boksissa olevien tuotteiden arvo on vähintään kaksinkertainen boksista maksettuun hintaan nähden.

”Jolie boxin tilaajana saat ihania uutuuksia, limited edition -tuotteita sekä erikoistuotteita, jotka eivät välttämättä normaalisti kuulu Jolien tuotevalikoimaan. Jolie box on tilaisuus testata myös Jolien Bestsellereitä ja klassikkoja sekä itselle parhaiten sopivia tuotteita. Jolie boxin tilaajana olet myös osa Jolien testiryhmää, joka saa kokeiltavakseen uusia Jolien valikoimaan pyrkiviä laatutuotteita, joista pyydämme palautetta boxin tilaajilta. Jolie box sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan.”

Ensimmäinen boksi ilmestyy kesäkuussa. Vielä hetki pitää malttaa odottaa ennen kuin laatikko on hyppysissä. :) Tilauksen voi tehdä joko kolmeksi kuukaudeksi tai sitten kuudeksi kuukaudeksi. Pidemmässä tilauksessa laatikkokohtainen hinta tulee toki edullisemmaksi. Saatoin vähän innostua, joten pääsette kurkistamaan ainakin seuraaviin kuuteen boksiin täällä blogissa.

Kuka muu innostui? Käsi ylös! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi lauantai 7. toukokuun 2016 at 08:52

  Minä minä! *molemmat kädet pystyyn* :D

  Tilasin siis samantien 6kk jakson kun eilen bongasin, nyt innolla odottamaan ensimmäistä boxia :)

 • Reply Sissi lauantai 7. toukokuun 2016 at 11:51

  Mua kiinnostaisi ihan simona mut ei oikein olis rahaa:/ Jospa tätä saisi jossain vaiheessa kuukausiveloituksella, ettei tarttis kerralla laittaa isompaa summaa menemään.

 • Reply Emma lauantai 7. toukokuun 2016 at 12:44

  tää on kyllä kiinnostava! Odotan miltä boksi näyttää mutta todennäköisesti en malta olla kokeilematta itsekin jossain vaiheessa. Kuukausiveloitus ois kyllä kiva lisä.

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi lauantai 7. toukokuun 2016 at 13:59

  Voi että kun houkuttaisi! Livboxissa olenkin kaivannut luonnonkosmetiikkaa, joten tämä olisi varmasti ihana :)

 • Reply Kepa lauantai 7. toukokuun 2016 at 22:19

  Voi vimpula! Just tilasin Livboxia 6kk eteenpäin mutta pakko varmaan tämäkin boksi napata… Livboxin tilalle oon kaivannu luonnonkosmetiikkaboksia, koska sitä ei taas tule ite ostettua niin olisi kiva tutustua tollasen boksin kautta. Ääääh… On se pakko tilata, voin perustella että muuten ostelen niin vähän kosmetiikkaa… Toivottavasti boksit maksaa itsensä takaisin, niin kuin on luvattukin! Kiitos sinulle tästäkin rahanmenosta kun vinkkailet näitä :D

 • Reply Mulan sunnuntai 8. toukokuun 2016 at 22:40

  I’m so excited! Ihan huippua, olen haaveillutkin tällaisesta luonnonkosmetiikka-laatikosta. Viimein sellainen tuli. ^^

 • Reply Martina tiistai 10. toukokuun 2016 at 18:25

  Mielenkiintoista! Innolla odotan postauksia näistä bokseista :)) Livbox on jo pitkään ollut niin plääh, ettei mitään mielenkiintoa..

 • Leave a Reply