OPI

My Private Jet

Miten en ole hankkinut tätä ihanuutta aikaisemmin! Alla kaksi kerrosta Poshen Treatment Basecoatia (niin kuin aina), kaksi kerrosta OPI My Private Jetia ja päällä Seche Vite. Tämä on niin peittävää, että periaatteessa olisi voinut pärjätä yhdellä kerroksella. Ja koostumus oli ihan täydellinen! OPI:n leveä sivellin yhdistettynä täydelliseen koostumukseen, niin vältyin lähes kokonaan sotkuilta. Ja minä olen kaikkea muuta kuin siisti lakkaaja. :) Ihana ihana!

Kiitos tärisevän kamerakäden ja hyvin kimaltelevan lakan – kaikki kuvat olivat tärähtäneitä. Eikä kimalteet ole noin sinisiä kuin kuvissa näyttää, vaan monivärisiä. Pohjasävy näyttää yllättävän rusehtavalta kameran läpi, mutta oli luonnossa lähempänä mustaa kuin ruskeaa (vaikka ei ihan musta olekaan).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply tahma sunnuntai 19. syyskuun 2010 at 09:32

  Aivan ihana lakka!

 • Reply Panda sunnuntai 19. syyskuun 2010 at 12:19

  Mistämistämistä :o?

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 19. syyskuun 2010 at 16:43

  Trans Design! Sieltä välillä bongailee vanhempiakin OPI:n lakkoja :)

 • Reply Sonia sunnuntai 19. syyskuun 2010 at 18:48

  Juuri tein tilausta Trasdesignille ja meinasin melkein ostaa, mutta 45 euron raja tuli vastaan. :D Nätti se on kun mikä, ja näteillä kynsillä.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 19. syyskuun 2010 at 20:03

  Mulla on parissa viimeisimmässä tilauksessa mennyt loppusumma yli tullirajan, mutta paketit on silti saapunut nätisti kotiin. :) Tähän vähän koputtelua puuhun..

 • Reply shiny keskiviikko 22. syyskuun 2010 at 13:46

  Ihana ihana lakka!:)

  Hei mites nykyään toi transsilta tilaus toimii? Tai siis jossain vaiheessa luin että se flatrate box (eli halvemmat postikulut) ei missään vaiheessa näy tilatteassa ja pitää vain kirjoittaa se kommentti boxiin? Onko tämä käytäntö siellä vieläkin käytössä, vai näkyykö postarit ihan normaalisti kun menee proceed to confirmation? Kiitos jos jaksat vastaa!:)

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 22. syyskuun 2010 at 14:43

  Tämä sama käytäntö toimii vieläkin eli joutuu muka-valitsemaan jonkun kalliimman postitusvaihtoehdon ja kirjoittaa kommenttikenttään Small Flat Rate Box :) Tämän takia maksan siellä aina PayPalilla, tarvitsee vain odottaa, että he lähettävät maksupyynnön oikeilla kuluilla.

 • Reply kiukkupussi lauantai 25. syyskuun 2010 at 00:43

  Perun puheeni! Kävin juuri äsken tilaamassa OPI:n Burlesquet ja 18 dollarin Small Flat Rate Box oli ilmestynyt postitusvaihtoehtolistaan ihan omaksi kohdaksi!! :) Pääsi siis suoraan maksamaan oikean summan, jeiii!

 • Leave a Reply