Tropicai, Vartalovoiteet

Uusi rakkaus!

Mä olen rakastunut. Niin palavasti, että tämän rakkauden takia olisin valmis jättämään kaiken muun taakse. Tämä huolestuttaa minua. Uusi rakkaus saapui elämääni vuosi sitten, mutta nopean tuttavuuden jälkeen se unohtui taka-alalle pitkäksi aikaa. Törmäsin siihen ajoittain ja se herätti minussa hämmentäviä ajatuksia, mutta en uskaltanut päästää sitä lähemmäksi, koska pelkäsin siitä tulevan liian iso osa elämääni. Nyt olen kerännyt tarpeeksi rohkeutta ja tehnyt sen. Haluan esitellä teille tämän mullistavan rakkauden, joka on sekoittanut elämäni.

Mun tekisi mieli heitellä kaikki rasvapurkit seinään ja hukuttautua tähän. Olen yrittänyt hillitä itseni ja laittanut kuitenkin rasvaa öljyn päälle. Tämä tuntuu niin hyvältä iholle. Iho imee öljyn janoisena, eikä se jää kiiltelemään ihon pinnalle. Säilytysongelmia tosin on, koska tätä ilmeisesti kannattaisi pitää jääkaapissa, mutta näin talvella kylmän rasvan sulattelu iholle ei tunnu kivalta. Kesähelteellä varmasti miellyttävää. Ehkä pitäisi siirtää tästä hieman pienempään purkkiin, jota voisi sitten säilyttää lämpimässä. Ja kylmänä kovan rasvan kaivaminen purkista on hankalaa! Tuoksu on aluksi melko voimakkaan, mutta silti miellyttävän, kookoksinen. En ainakaan itse huomaa, että se jäisi pitkäksi aikaa iholle tuoksumaan.

En muuten tiedä missä tätä myydään, koska sain tämän tuliaisena. Tiedättekö te?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fearless Fuchsia lauantai 12. joulukuun 2009 at 10:34

  Neitsytkookosöljyä myydään useimmissa ekokaupoissa ja netistä sitä pystyy tilaamaan ainakin cocovishop.comista ja vitaravinteesta. Itse säilytän sitä ihan huoneenlämmössä, ei tarvitse pitää kylmässä.

  Sitä kannattaa ehdottomasti myös syödä, tekee hyvää ihmiselle! Kunhan pitää huolen siitä, että on tosiaan luomulaatuista neitsytöljyä.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 13. joulukuun 2009 at 17:31

  Kiitos tiedosta! Kannattaako tätä syödä ihan sellaisenaan vai voiko käyttää normaalisti ruuanlaitossa?

 • Reply Fearless Fuchsia maanantai 14. joulukuun 2009 at 10:41

  Sekä että. Paistamiseen se on todella hyvä rasva, sillä se kestää paremmin korkeampia lämpötiloja hapettumatta. Paistamiseen ei oikeastaan kannatakaan käyttää muuta kuin voita tai kookosöljyä. Googlesta löytyy paljon tietoa kookosöljyn terveysvaikutuksista :)

 • Leave a Reply