OPI

OPI Nail Envy, viikko 3

Pahoittelut, että tämä ei ilmestynyt tuttuun tapaan torstaina. Kuvat on kuitenkin otettu sillon ja tilanne on tasan viikko edellisestä. ;)


2x OPI Nail Envy Matte.

Keskisormen kynsi lohkesi ihan yllättäen kolmosviikon alussa, ärsyttävää! Normaalisti tasottaisin muiden kynsien pituutta, mutta nyt en sitä tee, koska haluan mahdollisimman toden mukaisen kahdeksan viikon testin tämän lakan hyödystä. Pikkurilli ja nimetön alkavat olla aika kauniin mittaiset. Vähän lisää pituutta, niin olisi just sopiva tavoitepituus minulle. Etusormea ja peukaloa jouduin viilaamaan hieman lyhyemmiksi, ettei niille kävisi samaa kuin keskisormelle. En osaa kuvitella neliskulmaisia kynsiä sormiini, joten siro soikean muotoinen kynsi on aika luonnollinen kapeisiin sormiin.

Oikeassa kädessä kaikki kynnet ovat vasempaa lyhyempiä. Toki oikeakätisenä käytän oikeaa kättä enemmän, mutta liuskottuminen on ollut selvästi pahempaa. Buffasin varovasti liuskottuneita kohtia välttyäkseni lisävahingolta ja kävin taas hyvin kevyesti kaikki kynnet lasiviilalla läpi, ettei minulle tavanomaisia pikkuruisesta rosoisesta kohdasta lähteviä katkeamisia tapahtuisi.

Hassua sinänsä, että molemmista käsistä katkesi keskisormen kynsi, kun ennen heikoimmat on ollut peukalo ja etusormi. Ehkä Nail Envy toimii, mutta keskisormilla on ollut vaan huono tuuri? ;) Epätoivo iskee.. Kynsien surkeeseen kuntoon tuskin auttaa se, että olen toista kertaa kuukauden sisällä kipeänä.

Ja tilasin myös OPIn Nail Envy Dry & Brittlen, josko se sopisi näille katki napsuville kynsille paremmin. Sen saavuttua Nail Envy Matte saa siirtyä varvaskäyttöön. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sagu sunnuntai 22. marraskuun 2009 at 14:39

  Mulla on jostain syystä liuskoittunut viime aikoina vasemman käden peukalonkynsi. Kaikki muut kynnet ovat siis aivan täydellisessä kunnossa, en tajua :D

  Kiitos vielä kommentista, jonka taannoin jätit blogiini. Eksyin vasta nyt tänne, selasin blogisi läpi ja aloin seurata. ;) Mielenkiintoista juttua sulla täällä, keep up the good work!

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 22. marraskuun 2009 at 15:00

  Jotain yksittäisen kynnen kriisejä. :D

  Kiitoskiitos!

 • Reply Sagu sunnuntai 22. marraskuun 2009 at 15:06

  Pitäisi varmaan hoitaa kynsiä enemmän mutta olen siinä touhussa armottoman laiska. Kynsilakat on ihania, mutta vihaan niiden poistamista! Se on NIIN ärsyttävää! :D

 • Leave a Reply