CHI, Hoitoaineet, L'Oreal, Shampoot, Tigi

Nyt käytössä, hiukset 1/2: Pesu ja hoito

Kiva tuoksu = minä tykkään! Jos lisätään vielä kätevä pullo ja hyvältä kuulostava tuote, niin minä ostan. Olen melko helppo asiakas tukkatuotteiden suhteen.


Tigin Dumb Blonde –shampoo on loistavaa. Pesee hyvin, mutta ei liian tehokkaasti. Plussaa pumppupullosta ja pullon läpinäkyvyydestä. Eikä mua tietenkään haittaa, että pullo sopii kylpyhuoneen väritykseen. ;) Uskoisin ostavani tätä lisää.


Tuuheuttavaa Tigin Superstar –shampoota käytin ennen Dumb Blondea. Kärsimättömänä piti uusi saada korkata ennen vanhan loppumista.. Nyt kun saisi tämän käytettyä loppuun. Mitään suurta eroa en näissä kahdessa huomaa, mutta taidan silti tykätä enemmän Dumb Blondesta.


L’Orealin Série Expert Silver -shampoo on blondin tukan pelastus. Käytän vain kerran viikossa, koska tämä pesee tukan ihan korpuksi. Tarvitsisin jonkun tehohoidon tämän jälkeen käytettäväksi. No, lähteepähän keltaisuus!


Tigin Dumb Blonde –shampoon mukana tuli toki hoitoaine. Hyvää, mutta voisi kosteuttaa enemmän. Tätä joutuu lutraamaan melko paljon kerralla. Taas ihana pumppupullo, mutta ärsyttää ettei tästä pullosta näe kunnolla läpi, jotta tietäisi helpommin paljonko tavaraa on jäljellä. Onkohan Tigillä vielä tätä kosteuttavampaa ja tuhdimpaa hoitoainetta?


Farouk CHI Silk Infusion on ykköstuotteeni hiusten hoidossa. Tekee hiuksille ihmeitä! Ja tuoksuu ihanalle. Minipulloni vetelee viimeisiään, toivottavasti seuraava isompi ehtii saapua ajoissa. Enkä halua tietää tämän olevan pelkkää silikonia, ihanaa on silti!

Tällä hetkellä käytössä on tosiaan vain yksi hiuksiin jätettävä hoitotuote, kun en ole keksinyt mitä haluaisin kokeilla, mutta onneksi tähänkin tulee kohta muutos.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply