Huulimeikit, IsaDora, Kynsilakat, OPI, Silmämeikit

Ensimmäinen vierailu Kicksissä

Myönnän, että en ollut koskaan käynyt Kicksissä. Ei vain ole ollut mitään tarvetta siellä käydä, koska olen aina hankkinut kosmetiikkani netistä tai tavarataloista. Nyt päätin mennä katsastamaan heidän aletarjonnan ja samalla vähän tutustumaan itse liikkeeseen.

Suurin hämmästykseni oli liikkeen ahtaus. Olettaisin ketjun kaikkien liikkeiden olevan suunniteltu samalla konseptilla, joten tuskin oli kyse vain tästä yksittäisestä paikasta. Tuli jotenkin ruotsinlaiva mieleen hyllyistä ja niiden sijoittelusta, en oikeen tykännyt.

Mutta mukaan tarttui nämä ihanuudet sopivan halvalla!

IsaDoran Eyeshadow Palette sävyssä 51 Millenium Star. Kauniin pehmeitä sävyjä. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta toisena oikealta oleva violetti on ihana! Myös reunimmainen ruskeaan taittava luumu näyttää lupaavalta. Muuten nämä ovat helmiäishohtoisia, mutta violetissa vaikuttaisi olevan myös moniväristä mikroglitteriä.

IsaDoran Express Star Gloss sävyssä 72 Sugar Rose. Aika glitterinen, mutta ei ihan överiksi mene!

OPIn Louvre Me Louvre Me Not. Ihana tumma fuksia, tämä täytyy saada heti kynsiin! On muuten ensimmäinen Suomesta ostettu OPIn lakkani.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sagu tiistai 12. tammikuun 2010 at 14:09

    Isadoran kiilto näyttää ihanalta, tekisi mieli kokeilla noita :)

  • Reply Sini tiistai 12. tammikuun 2010 at 18:36

    Oi tää blogi näyttää kivalta :) voisitko käydä vilkaisemassa mun ja jos vaikuttaa hyvältä on aina kiva saada uusia lukijoita ♥

  • Leave a Reply