Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Aurinkovoiteet, Body Shop, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, La Roche-Posay, Missha, Öljyt, Patyka, Seerumit, Vartalovoiteet

Syyskuun suosikit

syyskuun-suosikit-01

Oliko tässä välissä joku syyskuu? Sumealta näyttää. Syyskuulta pääsee esille ne tuotteet, jotka teki viikosta Kreetalla mukavan.

syyskuun-suosikit-02

Missha Super Aqua Water Supply Essence – Tästä tykkää varmasti muutkin kuin kuivaihoiset! Öljytön superkosteuttaja on raikas virkistys iholle. Kotiinpaluun jälkeen olen sekoittanut tähän öljyä mukaan. Kuten pullosta näkyy, tämä loppuu ihan justiinsa.

Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil – Nappasin tämän blogityttöjen vaihtarikasasta. En ole ihan varma tästä seerumia öljyssä -koostumuksesta. Mun mielestä tämä on ihan öljyä. Ihanan pehmoista ja miellyttävää sellaista. Olen käyttänyt kasvoille sellaisenaan ja kevyeen seerumiin (kuten tuo Missha) sekoitettuna.

syyskuun-suosikit-03

Missha Total Moisture Sun Gel – Hehkutin tätä aurinkovoidetta jo kesällä. Ihan mielettömän hyvä! SPF30 riitti ja en palanut kertaakaan. Inhoan aurinkovoidetahmaa, mutta tämä ei jätä mitään tuntua iholle. Geeli tuntuu levittäessä myös ihan oikeasti kosteuttavalta. Kymppiplus!

La Roche-Posay Anthelios XL Stick – Viiskymppisen suojakertoimen puikko on toinen laatuaan. Todella kätevä tatuointien suojaamiseen ja puikkoa on helppo lisätä päivän mittaan. Olin nyt supertarkka jalkapöytien kanssa, kun ne on vasta puoli vuotta vanhat ja paikkana ottaa kaiken säteilyn vastaan.

syyskuun-suosikit-04

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk – Jolie Boxista tullut voide on ohutta, mutta aika hyvin kosteuttavaa. Erittäin miellyttävä käyttää, mutta ei kuitenkaan talvella riittäisi tehoiltaan. Olenkin nyt kotona sekoittanut tämän joukkoon viereistä öljyä. Pehmoinen kukkaistuoksu.

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Oil – IHANA! Rakastuin aikaisemmin sarjan voiteeseen, eikä öljy häviä sille yhtään. Näiden tuoksu ei ole perinteisen kirpakka sitruuna, vaan mausteisen pehmeä sitruuna. Pidän siitä todella paljon. Olen käyttänyt öljyä yksinään ja Patykan voiteeseen sekoitettuna. Pumppu annostelee moitteettomasti ja tuote on riittoisaa (eli ei kannata pelästyä 75ml pakkauskokoa).

Niin, me tosiaan lähdimme reissuun puolitoista viikkoa äidin kuoleman jälkeen. Mietittiin ihan viime metreille, että lähteäkö vai ei. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että tekee parempaa päästä hetkeksi pois (ja aurinkoon) kuin jäädä kotiin. Se oli hyvä päätös, vaikka en varmaan kohta muista reissusta yhtään mitään. Kreetalaiset oli niin ystävällisiä ja lämminhenkisiä, että tahdon palata saarelle vielä takaisin. Kaikki ruoka oli älyttömän hyvää ja vietimme ihanat siipan serkkujen 90-vuotissynttärit ja häät. Joka toinen ilta tsemppasin itseni sosiaaliseksi serkusparven keskelle ja joka toinen ilta käperryin peiton alle syömään take awayta. Luin kaksi kirjaa, joista toisen olen jo unohtanut. Olo oli viikon ajan yllättävän ok, mutta itkeä vollotin puolet kotimatkasta, kun toinen kirja loppui kesken lennon ja oli pakko ajatella jotain muuta kuin sitä luettua tekstiä. Paluu arkeen oli jäätävän karu, mutta olen tyytyväinen että tuli lähdettyä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Alisa tiistai 25. lokakuun 2016 at 07:46

  Ai vitsit, olipas ihanan näköisiä ja kuuloisia juttuja <3 Erityisesti rupesi kiinnostamaan nuo Misshan tuotteet ja Body Shopin E-vitamiiniöljy!

  Esittäydyn tässä samalla, oon nimittäin uusi lukija, löysin sut Bloglovinin kautta ja jäin seurailemaan :) Kivan oloinen blogi sulla!

  • Reply Myy tiistai 25. lokakuun 2016 at 22:05

   Kiitos ja tervetuloa mukaan! :)

 • Reply HennaV tiistai 25. lokakuun 2016 at 22:03

  Misshan nämä tosi kosteuttavat mutta kevyet tuotteet ovat todella pop!

 • Leave a Reply