Armani, Clarins, Huulikiillot, Huulivoiteet, Meikit, Peitevoiteet, Ripsivärit

Kiertoon vol. 4

Postaussarjan tarkoituksena on esitellä tuotteita, jotka eivät syystä tai toisesta ole jääneet käyttöön. (Kohta tämä hutiostosten esittely alkaa hävettää, mutta menköön.)

Kiertoon-vol-04

Armani High Precision Retouch – Näissä hinnoissa harmittaa tehdä hutiostos. Itse peitevoide on aivan ihana! Siinä on todella tarkka sivellin ja unelmaisen ohut koostumus. Sävy meni vain pieleen. Tämä kolmonen on sen verran keltainen, etten pysty käyttämään sitä meikkivoiteen päällä. Alle levitettynä se neutraloisi kyllä, mutta se ei ollut kaipaamani tarkoitus. Olisi pitänyt kuunnella mun vakkarimyyjää. :) No, onneksi sain myytyä tämän eteenpäin.

Clarins Daily Energizer Lovely Lip BalmPostaus huulirasvasta kertoo jo paljon ja siitä lähti tämä postaussarja liikkeelle. Niin ihana kuin tämä onkin, en tullut sinuiksi tuoksun kanssa.

Vesiliukoiset ripsivärit – Ripsivärit on käsivoiteiden ohella hyvin suosittua ja helppoa goodiebag-sisältöä. Jos pyydän tuotetta testiin (tai minulta kysytään toiveita), valitsen aina vedenkestävän. Ripseni on niin piikkisuorat, etten saa vesiliukoisilla nättiä jälkeä (suoristavat taivutukset aina). En siis edes turhaan korkkaa näitä, koska esittelypostausten lopputulos olisi aina sama: ei toimi minulla. Haluatteko, että laitan nämä jakoon? Jos näin, niin sitten arvontapostausta tulossa huomiselle. :)

Kaikki ripsivärit saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lily sunnuntai 16. elokuun 2015 at 12:07

  Ripsariarvonta! Haluaisin kokeilla noista kaikkia paitsi Kubissia, joka on todettu hyvin sotkevaksi.

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi sunnuntai 16. elokuun 2015 at 12:53

  Ripsarit kiertoon vaan! Mulle ainakin kelpaisi :)

 • Reply Minna / Glitz & Glam sunnuntai 16. elokuun 2015 at 15:10

  Joo ja täällä on uusi onnellinen omistaja. :D Saan sillä mixailtua sävyä 4 vaaleammaksi sitten talvella ja tuo 3 toimii hyvin nelosen päälle valovoiteena, joka tosiaan saakin olla kellertävää. Minä kiitän kaupoista edelleen. :)

  • Reply Myy sunnuntai 16. elokuun 2015 at 22:30

   Hyvä, että se pääsi kunnolla käyttöön! :)

  Leave a Reply