Aasialainen kosmetiikka, Benefit, Meikkipohjat, Shills

Uutta pohjustusta?

Olen hieman kyllästynyt mineraalien pyörittelyyn naamalleni ja kaipasin kesäksi jotain helppoa. Niin kuin vaikka meikkipuuteria! Pärjäisinkö pelkällä sellaisella? En ollut varma, joten päätin samalla testata jonkun BB Creamin, koska sellaisen kokeileminen on ollut pitkään mielessä.

Päädyin tilaamaan Ebaysta Shillsin Super Magic BB Creamin. BB Cream eli Blemish Balm tai Blemish Base on Korealaisten keksimä juttu. Aasiassa varmaan jokaiselta merkiltä löytyy valikoimista BB Cream. En tiedä miten nämä varsinaisesti koostumuksen osalta eroaa meikkivoiteista, mutta BB Cream levittyy todella helposti kasvoille sormin ja ikään kuin sulautuu ihoon. Kasvot eivät näytä tai tunnu ollenkaan meikatuilta.

Sävyjä tässä on vain yksi, mutta lueskelin kokemuksia netistä ja oletin sen sulautuvan ihon sävyyni. Ja niinhän se teki, jopa erittäin hyvin. Todella nopea ja näppärä tapa tasoittaa ihon sävyä! Tässä on mukana hyvin, hyvin hienoa shimmeriä, joka näkyy iholla lähinnä spottilampun edessä seisoessa. Ihon pinta jää sen verran rasvaisen oloiseksi, että minä (kuivaihoisena) haluan puuteroida kasvoni.

Tässä vielä inci. Minä levitän tämän alle normaalisti kosteusvoiteen, jonka annan imeytyä hetken. Pahvipaketti väitti suojakertoimeksi SPF50, mutta tuubissa ei siitä enää mitään lue. Tai mistä minä tiedän mitä nuo kaikki harakanvarpaat tarkoittaa. ;)

Sitten siihen meikkipuuteriin. Voiko Benefitin ”Hello Flawless!” -meikkipuuteria vastustaa? Ei niin. Tässä suojakerroin SPF15 (tiedä sitten millaisella määrällä). Tilasin tämän Look Fantasticista, koska pelkäsin Ebayn mahdollisia feikkejä. Hintaa taisi olla reilut £20, sävyvaihtoehtoja kuusi. Kaikilla söpöt nimet. ;)

Sävy Shell eli ”Gee, I’m swell!”. Tämä on ilmeisesti vaalein sävy, mutta etsin netistä kokemuksia ja ero sävyyn Champagne (eli ”Me? Vain?”) on todella pieni.

Mukana tulee suti ja sieni, ihan hauska idea. :)

Suht kompakti rasia.

Päällikerroksessa peili ja itse meikkipuuteri.

Alta löytyy suti ja sieni..

..ja pohjassa on reiät, jottei välineet muhi niin pahasti.

Sieni on ohuena toiminut hyvin, mutta suti on ihan rimpula. Söpöjä silti!

Inci. Niiiin pitkä verrattuna mineraaleihin..

Olen käyttänyt tätä yhdistelmää yli kuukauden ja todella tyytyväinen. Selviän nopeammin kuin mineraalipohjan kanssa ja jälki on vielä viimeistellympi. Tarvittaessa olen käyttänyt mineraalipohjaa peiteaineena, mutta harvemmin. BB Cream antaa tasaisen ja kevyesti hohtavan pohjan, jonka päälle on helppo kerrostaa sopiva määrä peittoa silkkisellä meikkipuuterilla. Jopa silmien alle, vaikka olen kuivaihoinen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply shiny torstai 12. elokuun 2010 at 15:48

  Oih, Toi puuteri näyttää niin vastuttamattomalta!:) Ja hyvin kuvailit millaisia nämä tuotteet ovat:)

 • Reply kiukkupussi torstai 12. elokuun 2010 at 16:26

  Se on ihanaa. :) Kiitos!

 • Reply norppa perjantai 13. elokuun 2010 at 20:32

  BB-voiteet on huippua! Ite oon Skin Foodin käyttäny, eBayssä ei oo onneksi kallista. Ja se voide on riittoisa. Tykkään, et sillä saa luonnollisen mattapintaisen ja tasaisen ihon. Ja kiireaamuina se toimii hyvin, ei oo pakko laittaa puuteria jne.

 • Reply kiukkupussi perjantai 13. elokuun 2010 at 22:13

  Täytyy Skin Foodia kokeilla seuraavaksi :) Se oli toinen vaihtoehto, jos en tuota olisi ostanut. Talvella matta voi olla hohtoa parempi..

 • Leave a Reply