Minä

Nyt käytössä -sivu

Olen yrittänyt tässä viime päivinä keksiä jotain helppoa tekemistä, mihin riittäisi pelkkien sormien käyttö. Otin nimittäin perjantaina töihin mennessä hieman osumaa tienpintaan.. Tai oikeastaan lensin kauniisti ilmassa laskeutuen kämmenet ja vasen polvi edellä vasemmalle kyljelleni päin asfalttia. Märkää, kuraista asfalttia. Onneksi uusi punahilkka-takkini kesti konepesun (vaikka pesuohje kielsi) ja Wolfordin sukkahousut oli lujempaa tekoa kuin minä. Kyllä, sukkahousut kesti ehjinä vaikka minä hajosin. Hyvistä sukista siis kannattaa maksaa.

Mitään luita ei onneksi murtunut, mutta kämmenet on nätisti paketissa. Mustelmaiset, hiekkaiset ja osittain rupeutuneet haavat näyttää siltä, että zombi olisi purrut ja alkaisin pikkuhiljaa hajota kappaleiksi. Kaunista! Polvi on sentään vain naarmuinen, musta ja hieman huonosti toimiva. Lähitulevaisuudessa voin keskittyä ihmettelemään miten ruvet saa parantumaan nätisti niin, ettei iho arpeennu..

No, tästä päästään varsinaiseen aiheeseen. Tylsistyin kotona, enkä keksinyt mitä muuta tekisin kuin nukkuisin, lukisin tai naputtelisin konetta. Eli listasin kaikki ihon- ja hiustenhoitotuotteet mitkä minulla on tällä hetkellä käytössä avattuina kaapissa. Nyt käytössä -sivu löytyy yläpalkista HG-sivun vierestä ja pyrin pitämään sen ajan tasalla. Mikäli sieltä löytyy tuotteita, joista haluaisitte lukea, niin vinkatkaa ihmeessä! Tällä vauhdikkaalla postaustahdillani saatan muuten päästä joihin niistä vasta parin vuoden päästä. ;)

Ihan niiiin tylsää minulla ei ole ollut, että olisin listannut meikit..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply